Sertifikat iv i kommersielle matlaging

Generelt

Programbeskrivelse

Certificate IV i Commercial Cookery

CertificateIVCookery

Certificate IV i Commercial Cookery er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie og praktisk undervisning, etterfulgt av ett semester av betalt Industry Placement (studentene kan velge å gjøre ubetalt IP hvis ønskelig). På campus, studentene lære i vår spesialbygde storkjøkken, trening under veiledning av våre internasjonalt erfarne kokker. Mens på IP, kan studentene gjennomføre opptil 45 timer betalt arbeid i et storkjøkken. Dette er en veldig praktisk kurs, forberede studentene på en karriere som kokk eller kokk.

Denne kvalifiseringen gjenspeiler rollen kommersielle kokker som har et overordnet eller team ledende rolle på kjøkkenet. De opererer uavhengig eller med begrenset veiledning fra andre og bruke skjønn for å løse ikke-rutinemessige problemer.

Denne kvalifiseringen gir en vei for å jobbe i organisasjoner som restauranter, hoteller, klubber, puber, kafeer og kaffebarer, eller å kjøre en liten bedrift i disse sektorene.

Mulige stillingstitler inkluderer:
Chef
Chef de partie

Curriculum

kjerne~~POS=TRUNC Units

BSBDIV501 Administrere mangfold på arbeidsplassen
BSBSUS401 Implementere og overvåke miljømessig bærekraftige rutiner
SITHCCC001 Bruk matlaging utstyr
SITHCCC005 Forbered retter ved hjelp av grunnleggende metoder for matlaging
SITHCCC006 Forbered forretter og salater
SITHCCC007 Forbered aksjer, sauser og supper
SITHCCC008 Forbered grønnsaker, frukt, egg og pastaretter
SITHCCC012 Forbered fjærkre retter
SITHCCC013 Forbered sjømat
SITHCCC014 Forbered kjøttretter
SITHCCC018 Forbered mat til å dekke spesielle matbehov
SITHCCC019 Produser kaker, kaker og brød
SITHCCC020 Arbeid effektivt som kokk
SITHKOP002 Plan og kostnadsgrunnleggende menyer
SITHKOP004 Utvikle menyer for spesielle matbehov
SITHKOP005 Koordinere matlaging operasjoner
SITHPAT006 Produser desserter
SITXCOM005 håndtere konflikter
SITXFIN003 Administrere økonomi innenfor et budsjett
SITXFSA001 Bruk hygieniske rutiner for mattrygghet
SITXFSA002 Delta i trygg mat håndtering praksis
SITXHRM001 Coach andre i jobbferdigheter
SITXHRM003 lede og administrere folk
SITXINV002 Oppretthold kvaliteten på lett bedervelige varer
SITXMGT001 Monitor arbeidsoperasjoner
SITXWHS003 Implementere og overvåke arbeidet helse og sikkerhet praksis

Elektive enheter

BSBSUS201 Delta i miljømessig bærekraftige arbeidspraksis
BSBWOR203 Arbeid effektivt med andre
SITHKOP001 Rengjør kjøkken lokaler og utstyr
SITXWHS001 Delta i sikker arbeidspraksis
BSBCMM201 Kommunisere på arbeidsplassen
SITHCCC017 Håndtak og tjene ost
SITXINV001 Motta og lagre lager

Sist oppdatert des. 2016

Om skolen

ICAE is a multi-award winning Registered Training Organisation based in Darwin, the capital city of Australia’s Northern Territory. ICAE was founded in 1997, and delivers vocational programs to Austra ... Les mer

ICAE is a multi-award winning Registered Training Organisation based in Darwin, the capital city of Australia’s Northern Territory. ICAE was founded in 1997, and delivers vocational programs to Australian and international students. Darwin is renowned for its tropical climate, amazing natural beauty and pristine environment. As Australia’s youngest capital city, Darwin has a casual, easy-going atmosphere - the epitome of Australia! Hospitality staff are always in very high demand, so obtaining a job is easier in Darwin than anywhere else in Australia. Minimér