Sertifikat i bakervarer
Centennial College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Online Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 16 539 *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* for 2 semestre for internasjonale studenter / avgifter inkluderer tilfeldige avgifter og helseforsikring for det første studieåret
Introduksjon
- Programkode: 1810
- Skole: School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts
- Legitimasjon: Ontario College Certificate
- Programtype: Etter-videregående program
- Programlengde: 1 år/ 2 semestre
- Sted: Progress Campus
Baking Skills -programmet er spesielt designet for å møte industriens krav til profesjonelle bakere. Enten du ønsker å jobbe i et stort selskap eller ønsker å drive din egen bakevirksomhet, vil de grunnleggende bakingferdighetene du lærer i dette kulinariske kunstprogrammet få deg dit.
Du vil finpusse ferdighetene arbeidsgiverne leter etter i Centennial College sine bakeri- og konditorier, som inkluderer et enestående kommersielt bakelaboratorium samt en kafé, restaurant og arrangementssenter. Fra å dekke fine dekorasjons- og etterbehandlingskunnskaper til produksjonsteknikker med store mengder, vil dette programmet gjøre deg klar til arbeid etter eksamen. For å ytterligere øke din arbeidsevne, forlater du Baking Skills -programmet med viktige bransjesertifiseringer som Smart Serve, Safe Food Handlers og HLR.
Den kommersielle bakesektoren er en av de mest ekspansive og dynamiske næringene i verden, med ubegrensede karrieremuligheter.
Det er din Shift Training og Awareness Program
Dette programmet inkluderer en innovativ bransjeopplæring og bevissthetssertifisering, It's Your Shift. Sertifiseringen vil utstyre deg med avgjørende kunnskap og gi nåværende ressurser med fokus på forebygging av seksuell trakassering og sikker praksis for intervensjon som frontlinjearbeider eller leder. Det vil støtte deg når du går inn i gjestfrihetsbransjen til å bli ledende innen forebygging av seksuell trakassering og bidra til utviklingen av trygge og imøtekommende arbeidsmiljøer.
Ocean Wise-programmet
School of Hospitality, Tourism, and Culinary Arts and The Local Cafe and Restaurant bruker deilige og havvennlige Ocean Wise-produkter. Ocean Wise er et bevarings- og utdanningsprogram som jobber med kokker, restauranter og sjømatleverandører for å hjelpe dem med bærekraftig innkjøp av sjømat.
Feast On®-sertifisering
Centennial College 's School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts har blitt den første akademiske institusjonen som mottar Feast On®-sertifisering for å skaffe lokale mat- og drikkevarer som brukes i de akademiske programmene, så vel som for skolens matservering. Culinary Tourism Alliance etablerte Feast On -sertifiseringsprogrammet for å anerkjenne virksomheter som er forpliktet til å kjøpe mat og drikke som er dyrket og produsert i Ontario.
Opptak
Læreplan
Programoversikt
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Programresultat
Programfaglige læringsresultater
Programfaglige læringsresultater beskriver hva nyutdannede på programmet har vist at de kan gjøre med kunnskapen og ferdighetene de har oppnådd i løpet av studiene. Resultatene er nært knyttet til arbeidsplassens behov. Gjennom vurdering (f.eks. Oppgaver og tester) verifiserer studentene deres evne til å utføre disse resultatene pålitelig før de avsluttes.
- Identifiser virkemåten og effekten av ingrediensene på hverandre og forutsi hvordan sluttproduktet vil bli påvirket.
- Utfør problemløsning og feilsøk oppskrifter.
- Utfør grunnleggende teknikker involvert i den daglige produksjonen av et bakeri og konditori.
- Gjenkjenne og produsere både klassiske og moderne bakevarer.
- Bruk matsikkerhetsprinsipper og -praksis som identifisert av den lokale helseenheten.
- Bruk grunnleggende matematiske prinsipper og oppskriftskonverteringer, bakeriformuleringer og prosenter.
- Øv på ferdigheter som brukes i den daglige driften av et bakeri, inkludert kostnadskontroller, matkostnader, prosenter, arbeidskostnader og lagerkontroller.
Karrieremuligheter
Program høydepunkter
- Baking Skills-programmet inneholder den typen erfaringsbaserte læringsmuligheter som forbereder deg på en rekke scenarier du kan møte i din karriere.
- Progress campus huser toppmoderne live-laboratorier som inkluderer et laboratorium spesielt designet for kommersiell baking, kulinariske laboratorier, en restaurant, en kafé og et eventsenter.
- De realistiske, praktiske opplevelsene i tilbudet skiller deg virkelig fra konkurrentene.
- Nyutdannede fra Baking Skills-programmet kan gå direkte inn i det andre året av Baking and Pastry Arts Management Program.
Karriereutsikt
- Kommersiell baker
- Produksjon Baker
- Cake Decorator
- Matprodusent
Studentuttalelser
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.