12 Sertifikat Programmer i Elektrisk installasjon 2024

Sertifikat Programmer i Elektrisk installasjon 2024Filter
    • Online Canada
    • Toronto, Canada

    Fulltid

    1 år

    Blandet

    Engelsk

    • Kitchener, Canada
    • Waterloo, Canada
    • + 6 more

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Sertifikatprogrammet Byggteknikk ved Conestoga er et ettårig program som gir studentene et grunnlag for å gå inn i fagene.

    • Belleville, Canada

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Etter hvert som vår avhengighet av elektrisitet øker, øker også etterspørselen etter dyktige elektroarbeidere. Studenter med sertifikat i elektriske teknikker blir introdusert for elektriske prinsipper og bygningskonstruksjonsledninger mens teknikerstudenter går videre til industriell automasjon og PLS-programmering, og forbereder seg på morgendagens trender innen neste generasjons robotikk

    • Toronto, Canada

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette Electrical Techniques-programmet fokuserer på å bygge en praktisk kunnskap om elektrisitet og elektronikk i forhold til bolig- og kommersielle elektrikerapplikasjoner. Studentene skal utvikle ferdigheter og kompetanse innen elektrisk teori, nettverkskabler, installasjon av elektriske systemer og elektrisk sikkerhet på arbeidsplassen.

    • Los Angeles, USA
    • Al Jazirah Al Hamra, De forente arabiske emirater
    • + 1 more

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning

    Vår visjon: å utvikle et førsteklasses franchise-modellen av faglig utdanning - en modell som kan være vellykket replikeres på tvers av nasjoner til tilbudet

    • Cape Town, Sør-Afrika

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Det nasjonale sertifikatet (yrkesfag) tilbyr elevene et yrkesalternativ til en akademisk klasse 10-12 ved å tilby spesialisert opplæring på NQF-nivå 2-4.

    • Schriever, USA

    Engelsk

    Elektrikerprogrammet gir grunnleggende til avansert spesialisert instruksjon og praktisk butikkopplevelse for å forberede studentene på sysselsetting innen de forskjellige elektrobransjene. Programmet består av tekniske kurs designet for å utvikle ferdigheter i installasjon, testing og feilsøking av elektrisk utstyr, inventar og ledninger.

    • Parkersburg, USA

    Engelsk

    Dette programmet oppfyller standardene og gir ferdighetstrening du trenger for å få lisensen din som kommersiell elektriker i delstaten West Virginia. Læreplanen inkluderer klasser i layout, montering, installasjon og feilsøking. Studentene er forberedt på å håndtere inventar, tjenester, pumper, motorer og mer i begge kommersielle omgivelser. Programmet er grundig og fokusert på tingene du trenger å vite for å komme til jobb mens du holder høye akademiske standarder.

    • Online USA

    Blandet

    Engelsk

    Dette intensive fire-årige lærlingsopplæringsprogrammet er designet for å gi en elektrisk lærling den nødvendige teorien og praktisk opplæring for å oppnå en elektrikerstatus.

    • Orlando, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Målet med elektrisitetsprogrammet er å sikre at alle elektriske studenter tilegner seg ferdigheter, kunnskap og holdninger som er nødvendige for å lykkes i det elektriske feltet. Elektrisitetsprogrammet understreker forståelsen av alle aspekter av elektrisitetsindustrien og forbereder studentene med ferdigheter, kunnskap og holdninger som er nødvendige for å lykkes i bolig- og kommersielle felt. Opplæringen inkluderer montering, installasjon, drift, vedlikehold og reparasjon av elektrisk utstyr som brukes i disse feltene.

    • Lancaster, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Byggelektriker-sertifikatprogrammet gir studentene muligheten til å tilegne seg teorien og ferdighetene som trengs for å få arbeid som bolig-, kommersielle og industrielle byggelektrikere. Ferdigheter utvikles gjennom grunnleggende elektrisk teori og praktiske arbeidsoppgaver. Dette programmet vil gi studentene en bred teoretisk og praktisk bakgrunn i alle aspekter av elektrisk konstruksjon. Nyutdannede fra byggelektrikerprogrammet er forberedt på å finne arbeid som bolig-, kommersielle og industrielle elektrikere. På grunn av den kontinuerlige veksten i bygningskonstruksjon, er det mange sysselsettingsmuligheter.

    • Online United Kingdom

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette kurset, som er nasjonalt anerkjent av arbeidsgivere, gir deg en grundig forankring i de viktigste begrepene og praktiske ferdighetene som kreves i ingeniørbransjen.