ACADEMICCOURSES

3 Sertifikat programmer i Fitness 2020/2021

Lærere som ønsker å få kompetanse i et område, kan registrere seg i et sertifikatprogram. Denne akademiske prisen kan også brukes til å bygge bro over gapet mellom to grader. Søkere kan trenge en slags college grad før de blir akseptert i et program, mens andre programmer tillater videregående opplærere.

Hva er et sertifikat i fitness? Det er et akademisk program fokusert på teorier og metoder som trengs for å vellykket instruere treningsøkter og treningsregimer. Deltakere kan lære å bedre motivere klienter eller lære mer om øvelsesvitenskap. De eksakte kursene i et sertifikatprogram kan variere fra skole til skole. Noen muligheter for kjernekurs inkluderer menneskelig anatomi og fysiologi, introduksjon til menneskelig ernæring, treningsfysiologi, effekten av trening på hjernen, biomekanikk av muskel- og skjelettskader og motstands-trening grunnleggende.

Mange studenter bestemmer seg for å ta dette sertifikatprogrammet slik at de kan få bedre karrieremuligheter etter eksamen. Denne utdanningen hjelper deltakerne til å fange viktige ferdigheter, som ledelse, kommunikasjon og kreativ tenkning. Alle disse ferdighetene kan føre til høyere startlønn, raskere kampanjer og mer oppfylle personlige liv.

Kostnaden for et sertifikat kan avhenge av en rekke faktorer, inkludert varigheten av et program. De fleste sertifikater er opptjent på ett eller to semestre, men noen kan ta mer tid. Søkere kan få opplæringsestimat ved å kontakte en bestemt skole.

Etter at du har fått et sertifikat i fitness, kan elevene være klar til å bli profesjonelle trenings trenere eller personlige trenere. Andre fagfolk kan imidlertid også bruke denne utdanningen for å hjelpe dem med å få en spesialitet i treningsverdenen. Noen nyutdannede fortsetter å bli dietister, idrettspsykologer eller atletiske konsulenter. Alle studenter kan ha forskjellige karrieremuligheter basert på deres historie. Denne utdanningen kan tjene som grunnlag i en høyere grad.

Du kan kanskje finne sertifikatprogrammer på skolene i mange land. Uansett hvor du bor, kan du registrere deg på elektroniske programmer for å studere hva du vil. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Fitness Filter

Sertifikat i Fitness

eta College
Sertifikat
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

Start din karriere som personlig trener eller treningsinstruktør med dette praktiske, praktiske ettårige kurset. Det vil gi deg kunnskap og ferdigheter til å designe, demonstr ...

Les mer

Aktiv IQ nivå 2 sertifikat i treningsinstruksjon

SFH StudyFromHome
Sertifikat
<
Fulltid
<
Deltid
<
8&nbsp;-&nbsp;12 måneder
Engelsk
Nettstudier

På Fitness Instruction Level 2 sertifikat kurset vil du bli fullt kvalifisert til å jobbe i et treningsstudio eller treningssenter. Det passer best for studenter som ønsker å ...

Les mer

Fitness

Imagine Education Australia
Sertifikat
jan. 2021
Engelsk
Campus

Tenk deg Utdanning Australias fakultet for fitness leverer trening i Certificate III og Certificate IV i fitness. Vi er en unik trening organisasjon som vi er knyttet til PCYC ...

Les mer