ACADEMICCOURSES

Sertifikat programmer i Idrett i Australia

Et sertifikat er et dokument som individer skaffe etter at de har fullført visse krav. Disse dokumentene viser potensielle arbeidsgivere og høyere utdanning administrasjoner at den enkelte har kompetanse og erfaring er nødvendig for å lykkes på jobben og i klasserommet.

Når man studerer idrett, studenter vanligvis velge mellom å fokusere på forretnings- og strategiske elementer av sport eller fysiologiske aspekter. De som studerer den tidligere vanligvis har potensial til å trene eller leder profesjonelle idrettsorganisasjoner, mens sistnevnte hjelpemiddel i fysisk trening.

Australia har den tredje største antall utenlandske studenter i verden til tross for at et samfunn av bare 23 millioner. Dette er sterke akademiske bevis, men australske institusjoner er like høyt rangert som byene som huset dem rundt fedreland.

Sertifikat i Idrett i Australia

3 Resultater i Idrett, Australia Filter

Graduate Certificate in High Performance Sport

University of Technology Sydney
Høyere Sertifikat
feb. 2021
<
Deltid
Engelsk
Campus

Graduate Certificate in High Performance Sport-kurset tar sikte på å produsere kandidater som: Er effektive, samarbeidsvillige og responsive fagpersoner som er i stand til å l ...

Les mer

Fitness

Imagine Education Australia
Sertifikat
jan. 2021
Engelsk
Campus

Tenk deg Utdanning Australias fakultet for fitness leverer trening i Certificate III og Certificate IV i fitness. Vi er en unik trening organisasjon som vi er knyttet til PCYC ...

Les mer

Graduate Certificate in Sport Management

University of Technology Sydney
Høyere Sertifikat
feb. 2021
<
Deltid
Engelsk
Campus

The Graduate Certificate in Sport Management provides an introduction to the sport industry environment alongside an awareness of management skills relevant to this sector.

Les mer