ACADEMICCOURSES

Sertifikat programmer i Idrett Oceania 2020/2021

Et sertifikat er et dokument som bekrefter at en person har fullført opplæring eller kurs i et gitt område, og det kan også bety at noen har gått en bestemt test eller sett av tester.

Mens engasjert i akademiske studier av idrett, studenter vanligvis velge mellom forbereder å administrere eller coach idrettsorganisasjoner eller gi fysisk trening veiledning for profesjonelle idrettsutøvere, studenter eller fritidsprogrammer. Kurs og programmer kan forberede forskere til undervisning eller coaching karriere. 

På grunn av de mange land i Oseania, arbeid anledninger og arbeidstillatelse lover variere sterkt, med data om muligheter i noen land blir begrenset. Australia og New Zealand er de mest avanserte landene i området.

Sertifikat i Idrett Oceania

3 Resultater i Idrett, Oseania Filter

Graduate Certificate in High Performance Sport

University of Technology Sydney
Høyere Sertifikat
feb. 2021
<
Deltid
Engelsk
Campus

Graduate Certificate in High Performance Sport-kurset tar sikte på å produsere kandidater som: Er effektive, samarbeidsvillige og responsive fagpersoner som er i stand til å l ...

Les mer

Fitness

Imagine Education Australia
Sertifikat
jan. 2021
Engelsk
Campus

Tenk deg Utdanning Australias fakultet for fitness leverer trening i Certificate III og Certificate IV i fitness. Vi er en unik trening organisasjon som vi er knyttet til PCYC ...

Les mer

Graduate Certificate in Sport Management

University of Technology Sydney
Høyere Sertifikat
feb. 2021
<
Deltid
Engelsk
Campus

The Graduate Certificate in Sport Management provides an introduction to the sport industry environment alongside an awareness of management skills relevant to this sector.

Les mer