ACADEMICCOURSES

5 Sertifikat programmer i Idrettsstudier 2020/2021

Enten du har uteksaminert fra videregående skole og ønsker å studere et bestemt felt eller ønsker å fremme din kunnskap i ditt nåværende yrke, kan et sertifikat hjelpe deg med å utvikle dine ferdighetssett. Et sertifikat kan mottas om et år eller kortere, og hjelper deg raskt med din karrierevei.

Hva er et sertifikat i sportsstudier? Disse programmene kan fokusere på alt relatert til sport og fysiske aktiviteter, for eksempel eventyr, fitness og personlig trening. Hvis elevene liker å være aktiv, holde seg i form og hjelpe andre til å gjøre det, så er disse programmene for dem. Mange kurs kan gjelde fitness som kan undervises i et treningsstudio, men det finnes også muligheter for å forberede elevene på utendørsaktiviteter og lede andre gjennom dem, undervisningssikkerhet og helsemessige fordeler.

De med et sertifikat i sportsstudier kan finne seg nye måter å ha det gøy på mens de holder seg fysisk aktive. De har generelt en bedre forståelse av deres helse og kropp, og kan med kunnskap om flere aktiviteter sette sammen unike og nyttige rutiner.

Avhengig av de spesifikke kursene som tas, kan det ta bare et par uker eller opptil et år å motta et sertifikat i idrettsstudier. Men det er lenge brukt å studere og hva universitetet er valgt kan endre kostnaden for sertifikatet.

I takt med at programmene varierer mellom skolene, er det et bredt utvalg av karrierer tilgjengelig for å forfølge et sertifikat i sportsstudier. Man kan bli en personlig trener, og jobbe en-mot-en med enkeltpersoner for å sette sammen en treningsrutine som er perfekt for dem. Det er også muligheter for å bli treningslærere for klasser, som leder en hel gruppe. Hvis noen er mer eventyrlystne, så er det også mulig karriere i friluftsliv som rafting, ski, fjellklatring, fotturer, etc. for å lede medmenneskelige mennesker gjennom spennende aktiviteter.

Det er mange steder hvor man kan tjene et sertifikat i sportsstudier, både på deltid og på heltid, og til og med online for studenter på fjerntliggende steder. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

5 Resultater i Idrettsstudier Filter

Sertifikat i Fitness

eta College
Sertifikat
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

Start din karriere som personlig trener eller treningsinstruktør med dette praktiske, praktiske ettårige kurset. Det vil gi deg kunnskap og ferdigheter til å designe, demonstr ...

Les mer

Akselerert Certificate Program: Business of Esports

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Sertifikat
29 mars 2021
<
Fulltid
<
3 måneder
Engelsk
Campus

Fenomenet Esports (Electronic Sports) har blitt et grunnleggende element i dagens digitale ungdomskultur. Stillinger i Esports krever koordinasjons-, kommunikasjons- og organi ...

Les mer

Aktiv IQ nivå 2 sertifikat i treningsinstruksjon

SFH StudyFromHome
Sertifikat
<
Fulltid
<
Deltid
<
8&nbsp;-&nbsp;12 måneder
Engelsk
Nettstudier

På Fitness Instruction Level 2 sertifikat kurset vil du bli fullt kvalifisert til å jobbe i et treningsstudio eller treningssenter. Det passer best for studenter som ønsker å ...

Les mer

Fitness

Imagine Education Australia
Sertifikat
jan. 2021
Engelsk
Campus

Tenk deg Utdanning Australias fakultet for fitness leverer trening i Certificate III og Certificate IV i fitness. Vi er en unik trening organisasjon som vi er knyttet til PCYC ...

Les mer

Online sertifikat i Esports Management

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Sertifikat
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 måneder
Engelsk
Nettstudier

Esports Management Certificate Program forbereder studentene til å gjøre en lidenskap for spill til en levedyktig karriere.

Les mer