ACADEMICCOURSES

12 Sertifikat programmer i Idrettsvirksomhet 2020/2021

Et sertifikat er tildelt til studenter som har fullført opplæring i et område av studien. Det er et bevis på at en person har mestret en bestemt ferdighet eller kropp av kunnskap. I noen tilfeller sertifisering kan være ferdig i løpet av få uker.

Hva er et sertifikat i idretten bedrift? Hovedformålet med dette programmet er å gi deltakerne en grunnleggende forståelse av sentrale markedsføring og forretningskonsepter, og hvordan du bruker dem til en verden av profesjonell idrett og sport. Klassene tatt kan omfatte grunnleggende regnskap, sport markedsføring, forbrukerpsykologi, event management, sport administrasjon og politikk, rekreasjon programmer og human resource management. Avhengig av deltakerne i programmet kan forventes å gjennomføre forskningsprosjekter, utføre feltstudier og komplette kartleggingsprøver som en måte å demonstrere og bruke teoriene de lærte i klasserommet.

Den profesjonelle sports bransjen er svært konkurransedyktig.Den ferdigheter elevene lærer i løpet av sitt studieprogram, for eksempel beslutningstaking, teamarbeid, folk ferdigheter, organisatoriske ferdigheter, kommunikasjonsferdigheter og sterke verdier, gi dem en fordel over andre jobbsøkere.

Kostnaden for sertifikatet programmet vil variere basert på den skolen du delta. For spesifikke detaljer om påmelding og registrering avgifter, ta kontakt med akademisk institusjon som interesserer deg.

Det finnes utallige karrieremuligheter for kandidater med fagbrev i idrett virksomheten. Blant de mest populære er PR, anlegget manageren, sports agent, markedsføringssjef, atletisk direktør og sport event manager. Personer som rykke inn i ledelsesmessige og operative stillinger kan tjene sekssifret lønn. De entry-level stillinger med høyest vekstpotensial inkludere coaching utdannet assistent, sosiale medier koordinator, sport nettverk produksjonsassistent, markedskoordinator og ekspeditør.

Uansett hvor du bor, kan du realisere dine drømmer om en sport karriere ved å skaffe en online sertifikat i feltet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

12 Resultater i Idrettsvirksomhet Filter

Graduate Certificate i Sports Analytics og Management

American University Online
Høyere Sertifikat
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;15 måneder
Engelsk
Nettstudier

American Universitys online Graduate Certificate i Sports Analytics og Management bygger styrken din i fremvoksende teknologier og dataanalysevner som sportsorganisasjoner ser ...

Les mer

Graduate Certificate in Sport and Event Marketing

Fanshawe College
Høyere Sertifikat
<
Fulltid
Engelsk
Campus
Nettstudier

Dette utdanningsprogrammet lærer studentene å utnytte sport og begivenheter som et altomfattende markedskommunikasjonsmedium. Mens kursene fokuserer på sport som læringskataly ...

Les mer

Sertifikat i Sport Management

eta College
Sertifikat
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

I dette spennende ettårige kurset vil du utvikle flere opplæringsevner på inngangsnivå som dekker forretnings- og finans, arrangement og anleggsadministrasjon.

Les mer

Graduate Certificate i Sport Business Management

Durham College
Høyere Sertifikat
<
Fulltid
<
2 semestre
Engelsk
Campus

Med en unik kombinasjon av forretningsferdigheter og en solid forståelse av idrettsindustrien, overvåker sportsansvarlige profesjonelle og amatørutøvere og lag, koordinerer sp ...

Les mer

Graduate Certificate in High Performance Sport

University of Technology Sydney
Høyere Sertifikat
feb. 2021
<
Deltid
Engelsk
Campus

Graduate Certificate in High Performance Sport-kurset tar sikte på å produsere kandidater som: Er effektive, samarbeidsvillige og responsive fagpersoner som er i stand til å l ...

Les mer

Fagbrev i bærekraft

edX
Sertifikat
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
16 uker
Engelsk
Nettstudier

Lær hvordan du implementerer beste praksis for bærekraft for å skape og være vert for et vellykket, bærekraftig større sportsbegivenhet.

Les mer

Online sertifikat i Esports Management

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Sertifikat
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 måneder
Engelsk
Nettstudier

Esports Management Certificate Program forbereder studentene til å gjøre en lidenskap for spill til en levedyktig karriere.

Les mer

Graduate Certificate: Sport Management

Columbia Southern University
Høyere Sertifikat
<
Deltid
Nettstudier

Columbia Southern University erkjenner at det er et økende ønske fra mange innen arbeidsstokken for fokusert opplæring i et faglig spesialisering.

Les mer

Post graduate program i sport management

International Institute of Sports Management (IISM)
Etterutdanning Sertifikat
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Post Graduate Program i Sports Management

Les mer

Kurs i sport markedsføring på Internett

Johan Cruyff Institute
Sertifikat
<
Deltid
<
10 uker
Engelsk
Spansk
Spanish (Spain)
Campus
Nettstudier

Hovedmålet med kurset i Sport Marketing er å forstå markedsføring begreper og bruke dem til sport management. Etter kurset vil du vite hvordan du bruker operative markedsførin ...

Les mer

Graduate Certificate in Sport Management

University of Technology Sydney
Høyere Sertifikat
feb. 2021
<
Deltid
Engelsk
Campus

The Graduate Certificate in Sport Management provides an introduction to the sport industry environment alongside an awareness of management skills relevant to this sector.

Les mer

Kurs i sport facilities management online

Johan Cruyff Institute
Sertifikat
<
Deltid
<
8 uker
Engelsk
Spansk
Spanish (Spain)
Nettstudier

Hovedmålet med kurset i Sport Facilities Management er å utdanne deg i gjennomføringen av operasjonelle verktøy du vil bruke i ditt ansvar som leder for en sport anlegg.

Les mer