Filter
Sertifikat
Indonesia Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Sertifikat programmer i Indonesia 2019

Et sertifikat er en akademisk prestasjon som indikerer at en person har effektivt gjennomført opplæring eller mottatt spesifikk opplæring i et bestemt område eller felt. Sertifikater kan også indikere mestring av en bestemt ferdighet eller at en person har bestått en test eller et sett med tester. 

Indonesia, offisielt Republikken Indonesia, er et land i Sørøst-Asia og Oceania.Indonesia er en øygruppe bestående av ca 17 508 øyer

Sertifikat programmer i Indonesia

Les mer Minimér

treff

IPMI International Business School

Globaliseringen har tvunget alle til å forbedre seg selv som å oppfylle behovene til moderne ledelse. Regnskapsførere trenger å utvikle sine ferdigheter til nivået av ve ... [+]

Hva gjør en Management Accountant gjøre?

Globaliseringen har tvunget alle til å forbedre seg selv som å oppfylle behovene til moderne ledelse. Regnskapsførere trenger å utvikle sine ferdigheter til nivået av verden gjenkjenne finansiell og strategisk ledelse profesjonelle. Derfor er Certified Management Accountant (CMA) som er nødvendig for å vurdere forretningsmuligheter, gripe muligheter, og forme organisasjonens fremtid.

Ledelse regnskapsførere er ikke lenger bare scorekeepers av tidligere resultater for de har blitt verdiskapende medlemmer av ledergrupper, skaper informasjon avgjørende for å styrke drift, og for å utforme og implementere nye strategier.

... [-]
Indonesia Jakarta
Heltid studier
1 - 13 uker
Campus
Les mer på norsk