ACADEMICCOURSES

3 Sertifikat programmer i Oppvarming og ventilasjon 2021

Et sertifikat er holdt av en utdannet ved et program i et bestemt fagområde. Programmer varierer i lengde, men personer som har opptjent sertifikater er anerkjent av arbeidsgivere og lærere som er i stand til å arbeide i sitt felt.

Hva er et sertifikat i varme og ventilasjon? Dette sertifikatet programmet gjør nyutdannede til å begynne å jobbe innen kommersielle eller bolig oppvarming og ventilasjon, kjent som HVAC. Kurs introdusere studenten til utforming av slike systemer; og installasjon samt reparasjon av ovner, klimaanlegg og andre varme- og kjøleanlegg. Gjennomføring av programmet kan kreve testing for sertifisering og et internship. Nyutdannede kan velge å melde deg på videreutdanningene å utvide sin kunnskap på feltet.

Fullfører et sertifikat i varme og ventilasjon kan selvsagt føre til økt lønn og flere jobbmuligheter enn det som var mulig før du tar kurset.Nyutdannede har en dypere forståelse av ins og outs av varme- og kjølesystemer.

Studenter som er interessert i å få et sertifikat i varme og ventilasjon bør gjøre tilstrekkelig forskning på programmer de finner interessant før en forpliktelse. Kostnader som skolepenger og avgifter varierer avhengig av skole og plasseringen.

Karriere i varme og ventilasjon inkluderer å være en installasjon og reparasjon tekniker, en entreprenør eller en forhandler i VVS-utstyr. Nyutdannede av dette programmet er i høy etterspørsel, så det er et konstant behov for prosjektering, installasjon, vedlikehold og reparasjon av disse systemene. Ettersom flere boliger er bygget og eldre boliger er ombygd, behovet for oppvarming og kjøling øker. Trivsel er rapportert å være høy, og gjennomsnittlig lønn er tilfredsstillende i tillegg.

Mange handel skoler og høyskoler tilbyr et sertifikat i varme og ventilasjon.Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

 

 

 

3 Resultater i Oppvarming og ventilasjon Filter

Oppvarming, ventilasjon og klimaanleggsteknologi

Ivy Tech Community College
Sertifikat
sep. 2021
Engelsk
Campus

Klasser i Varme, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC) -programmet på Ivy Tech er laboratorier basert på nesten hvert klassemøte som har en praktisk del der studentene vil trene o ...

Les mer

Oppvarming, ventilasjon, klimaanlegg / kjøling (HVAC / R)

Manatee Technical College
Sertifikat
sep. 2021
Engelsk
Campus

Hensikten med dette programmet er å forberede studentene på sysselsetting eller videregående opplæring i varme-, klimaanlegg- og kjøle- og ventilasjonsindustrien.

Les mer

Nivå 3-pris i kjølemiddelhåndtering for biler (EC842-2006)

Harrogate College
Sertifikat
aug. 2021
Engelsk

Dette kurset gir mobile mobilteknikere bevis for at de har oppfylt minimumskravene til F-gass og annes. Alle teknikere som arbeider med motorvogner må ha oppnådd dette som et ...

Les mer