23 Sertifikat Programmer i Sveising i Nord-Amerika for 2024

Sertifikat Programmer i Sveising i Nord-Amerika for 2024Filter
    • Belleville, Canada

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    En kjede er bare så sterk som dens svakeste ledd. Presisjonsarbeidet til sveisere og produsenter holder broer og leverer gruvearbeidere trygt under jorden. Få et sertifikat i sveiseteknikker og ferdigheter innen sveising, fabrikasjon, detaljering og millwrighting som du kan bruke over hele landet, fra kyst til kyst, i praktisk talt alle bransjer.

    • Saskatoon, Canada
    • Moose Jaw, Canada
    • + 2 more

    Fulltid

    34 uker

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hvis du er interessert i en praktisk handel, sjekk ut Saskatchewan Polytechnic sitt sveiseprogram. Vi får deg i gang med en karriere som tilbyr mange alternativer, god mobilitet og utmerket lønn. Sveisere er etterspurt innen olje og gass, gruvedrift, produksjon og konstruksjon. Du må være flink med hendene og like å jobbe med verktøy. Du må også være en problemløser og en lagspiller som er i stand til å følge instruksjoner.

    • Toronto, Canada

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Sveising er en bransje med høy etterspørsel, en som er avgjørende for suksessen til mange store utviklingsprosjekter i alle provinser over hele landet. Sveiseteknikk-programmet forbereder studentene med praktisk, praktisk erfaring som anvender den tekniske teorien og elementene i sveisefeltet. Vårt toppmoderne sveiselaboratorium inkluderer 26 individuelle stasjoner som lar elevene trene i et kontrollert miljø, samt våre virtuelle sveisestasjoner som gir studentene muligheten til å øve seg på å bruke realistiske simuleringer. Smart Welding Lab tilbyr også en monitor og spesialisert infrarødt kamera som lar instruktører demonstrere og digitalt dokumentere sveiseteknikker.

    • Riverside, USA

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette sertifikatet gir studentene den tekniske kunnskapen og ferdigheten, innen oksyacetylen-skjæring og FCAW/GMAW-sveising, for å kunne inngå en sveisekarriere enten i felt eller i butikkmiljø. Med disse nye ferdighetene vil studentene være i stand til å få ansettelse på nybegynnernivå som sveiserhjelper eller i en butikkproduksjon sveiseinnstilling sveising av konstruksjonsstål, deler av middels tykkelse eller stålplater.

    • North Dakota, USA
    • Williston, USA

    Fulltid, Deltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Delstaten Nord-Dakota er i akutt behov for profesjonelle sveisere. Den NHSC sveising Programmet gir studentene grunnleggende sveise ferdighetene som trengs for entry-level sveisejobber og lærlingordninger.

    • Simcoe, Canada
    • Saint Thomas, Canada

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Sveiseren respekteres på ethvert arbeidssted eller butikkgulv som en person som jobber med hendene og forstår teorien som trengs for å få prosjektet ferdig. Hvis du vil være klar til å skrive sveisebillettest på bare åtte måneder, vil Fanshawes sveiseteknikkprogram få deg dit. Du vil bruke to semestre på å lære et bredt spekter av ferdigheter som er nødvendige i dagens fartsfylte arbeidsplasser, inkludert helse og sikkerhet, tegninger og skissering, anvendt matematikk, kommunikasjon, skjermet metallbuesveising, gassmetallbuesveising, introduksjon til datamaskiner og allsidig rørsveising.

    • Scranton, USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Welding Technology-sertifikatkurset forbereder studentene på grunnleggende arbeid i sveiseindustrien. Studentene lærer om sikkerhet, håndverktøy, oksyacetylenbrennere, plasmabue, skjermet metallbuesveising (pinne), gassmetallbuesveising (MIG), gassvolframbuesveising (TIG), flusskjernet lysbuesveising, metallurgi, trykkavlesning og sveisesymboler.

    • Clarksdale, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Collision Repair Technology er et instruksjonsprogram designet for å forberede studentene på inngangsnivå i Collision Repair and Refinishing-handel. Etter å ha fullført dette programmet, skal studentene være forberedt på startposisjoner som kropps-, ramme- og refinishteknikere.

    • Southey, Canada

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Er du interessert i en karriere som krever praktiske og problemløsende ferdigheter? Vurder å bli sveiser! The Welding Applied Certificate er et 20-ukers program med 5 ukers karriereferdighetstrening og en betalt 8-ukers arbeidsplass. Bygg din kunnskap og ferdigheter i å betjene sveiseutstyr og utføre grunnleggende sveiseoperasjoner. Du får praktisk instruksjon i butikkpraksis og sikkerhet, oksy / acetylenfusjonssveising, skjæring, gassmetallbuesveising (MIG) og skjermet metallbuesveising (sticksveising). I tillegg vil du utvikle flere ferdigheter i arbeidserfaringskomponenten. Når du er ferdig utdannet, vil du være forberedt på en startjobb i en rekke bransjer som trenger sveisere. Handlingstid og akademisk kreditt kan være tilgjengelig for nyutdannede som finner arbeid i bransjen og registrerer seg som lærlinger.

    • Farmers Branch, USA

    Engelsk, Spansk

    Se rundt deg. Metal er overalt! Din bil. Verktøyene dine. Rørene dine. Sportsmedaljene dine. Listen fortsetter og fortsetter. Hvorfor? Vår verdens infrastruktur er avhengig av metaller, noe som betyr at sveisere er svært etterspurt. Med opplæring i sveiseteknologiprogrammet vårt, kan du være en av dem.

    • Bismarck, USA

    Engelsk

    Sveiseteknologiavdelingen er opptatt av å trene studentene til å bli de beste sveiserne de kan være. Sveisefeltet fortsetter å utvikle seg med betydelige fremskritt innen teknologi. I vår toppmoderne sveisebutikk begynner studentene å bruke Virtual Reality VRTEX 360-simulatorer.

    • Harrison, USA

    Engelsk

    Welding Technology Certificate gir toppmoderne opplæring om vanlige sveiseprosesser (skjermet metallbue [SMAW], metallinert gass [MIG], wolframinert gass [TIG], oksyacetylen og plasmaskjæring) og omfattende kompetanseheving i hver sveisestilling. I tillegg er American Welding Society (AWS) sertifisering for konstruksjonsplate og trykkrør tilgjengelig. Sertifikatet kan brukes som en av de tekniske fagområdene som kreves for AAS i generell teknologi.

    • Walla Walla, USA

    Engelsk

    Denne timeplanen viser alle kurs som kreves for å fullføre Welding Technology Certificate, men den faktiske bestillingen og spesifikke kurs kan variere avhengig av studentplassering, startdato og kvartal. Ta kontakt med rådgiveren din før eventuelle erstatninger.

    • El Paso, USA

    Engelsk

    Er du god med hendene? Liker du å lage, designe eller bygge ting? I så fall vil en karriere som sveiser passe perfekt for deg! En karriere innen sveising lar deg jobbe med hendene i stedet for ved et skrivebord. Avhengig av hvilken stilling du har, kan du til og med være i stand til å reise, ha en fleksibel arbeidsplan og jobbe i ulike typer miljøer.

    • Fremont, USA

    Engelsk

    Sveisesertifikatet er designet for å imøtekomme behovene til studenter som forbereder seg på inngangsposisjoner, så vel som erfarne teknikere som ønsker å oppgradere sine ferdigheter.