Skuespill

Icelandic Film School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Skuespill

Icelandic Film School

Denne avdelingen lærer de grunnleggende teknikker og metoder for å handle for scene og skjerm. Vi oppfordrer våre studenter til å utforske sin individuell kreativitet og har et særskilt fokus på dans, fysisk uttrykk og sang.

Våre læreplanen gir et solid grunnlag for enten en skuespillerkarriere i film, fjernsyn eller på scenen, eller fortsetter et drama eller filmproduksjon grad andre steder. I motsetning til mange drama og skuespiller programmer vi legger vekt på å opptre for kameraet, noe som gir våre studenter mulighet til å lære det grunnleggende av filmproduksjon også siden de fungerer på mange filmprosjekter i løpet av studietiden.

Vårt program tilbyr utfordrende faglig opplæring av høyeste standard i skuespillerkunsten. Du vil øve håndverket av skuespill og lære det grunnleggende av filmproduksjon ved å jobbe i team med studenter fra andre avdelinger i skolen. Dette samarbeidet går side om side med de fungerende studier gjennom alle fire semestre. Våre instruktører er skuespillere, regissører, sangere, dansere og filmskapere som kommer fra en rekke ulike bakgrunner og erfaringer.

Du vil oppgradere fra vårt program med en solid forståelse av profesjonell skuespiller arbeidsmetoder og plikter, og med selvtillit og uavhengighet av en moden skapende kunstner. Enten du går videre til å bli en profesjonell skuespiller eller filmskaper eller bestemme seg for å fortsette studiene andre steder, vil du har bygget et verdifullt nettverk av kontakter som begynner her på skolen, fra dine medstudenter i alle avdelinger til en lang liste av talentfulle, kreative instruktører .

Avdeling 4 forbereder deg for følgende stillinger

  • Skuespiller
  • Skuespillerinne
  • Filmskaper (alle fundamentene)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
4 semestre
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Island - Reykjavík
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Island - Reykjavík
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Videoer

Today's First Screening