Smarte byer

Tel Aviv University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Smarte byer

Tel Aviv University

Handle om

De siste tiårene har opplevd enestående befolkning og urbaniseringvekst med implikasjonen at i dag, for første gang i menneskets historie, lever mer enn halvparten av verdens befolkning i byer. Konsekvensene av denne urbaniseringsutviklingen sammen med begrepet smarte byer er innstillingene til dette programmet.

Satt i "verdens smaleste by", har programmet til formål å introdusere studenter til raskt å utvikle IKT (informasjonskommunikasjonsteknologi) og hvordan den åpner nye muligheter og muligheter til å løse noen kroniske urbane problemer, samt håndtere noen nyutfordrede miljø- og sosiale problemer .

Programmets fokus vil være på trafikkbelastning, urban bærekraft, motstandskraft, styresett og byplanlegging samtidig som de diskuterer de mest fremtredende problemene knyttet til smarte byer som etikk, transport, styring, byplanlegging og design, bærekraft og motstandskraft. Kurset skal foregå innenfor og utenfor klasserommet og inkluderer besøk til Tel Aviv kommune, samt møter med byens tjenestemenn som håndterer Smart City-løsninger. Programmet er i samarbeid med "City Center" - TAUs forskningssenter for byer og urbanisme. Programmet er åpent for studenter og studenter på det siste året av deres lavere grad.

I tillegg til kurs, tilbyr TAU International sosiale aktiviteter og turer rundt i landet, som for eksempel Nord, Dødehavet og Jerusalem, utført av vår Madrichim. Nøyaktige datoer for disse vil bli annonsert nærmere programmets startdato.

Søknadskrav

valgbarhet

Smart Cities-programmet er åpent for studenter og studenter på det siste året av deres bachelorgrad. Kurset er åpent for oppnådde studenter som er innmeldt på akkreditert høyere utdanningsinstitusjoner utenfor Israel. Vanligvis gjelder minimum GPA på 80 på en skala på 100, 3,0 på en skala på 4,0 eller tilsvarende.

Nødvendige søknadsdokumenter

En komplett søknad består av en innsendelse av alle nødvendige dokumenter i et vedlegg til den elektroniske søknaden.

 • Online søknadsskjema
 • Søknadsgebyr $ 60
 • CV / CV
 • Offisielle transkripsjoner (originaler) fra alle høyere utdanningsinstitusjoner deltok, inkludert en kopi av mottatte diplomer. Alle transkripsjoner skal være på engelsk (eller oversatt av en notarius publicus).
 • To faglige anbefalingsbrev
 • Vennligst send inn et kort (150 ord) essay om hvorfor du ønsker å studere på det bestemte programmet du valgte.
 • Demonstrated Command of English: Alle søkere må bevise at deres engelskspråklige ferdigheter er validert gjennom en TOEFL eller IELTS eksamen. Prøver må tas før søknadsfristen, og offisielle poeng må sendes direkte til TAUs internasjonale kontor av testbyrået. TAU Internationals ETS-kode er 7704. TOEFL-test (minimumspoengsum: skriftlig 582, datamaskinbasert 223 eller iBT 89) IELTS-test (minimumscore: 6,5). Unntak: Studenter med grunnskole og videregående opplæring i Australia, Canada, Storbritannia, Irland, New Zealand eller USA er unntatt fra dette kravet. Vær oppmerksom på at studenter som ble født i et av disse landene, men som ble utdannet andre steder, fremdeles vil være pålagt å tilfredsstille det engelske ferdighetsbehovet for å fullføre søknaden.

Påkrevd forutgående skjemaer

 • En kopi av gyldig pass
 • Et passfoto
 • Medisinsk form
 • Avtalebrev
 • Sikkerhetsstillingsskjema
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert January 11, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
1 måned
Heltidsstudier
Price
Pris
2,000 USD
opplæringspris
Information
Deadline
Locations
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Israel - Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv District
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen