Read the Official Description

asacctech

Utforsk en karriere i regnskap Technology

Karriere alternativer i regnskapsloven Technology feltet kan omfatte, men er ikke begrenset til, kundefordringer koordinatorer, leverandørgjeld koordinatorer, generelle regnskapsførere, kreditt og samling koordinatorer, lønn koordinatorer og assistent kontrolleren.

Førsteamanuensis i Science Degree - Regnskap Technology

Den AS Degree i regnskap Technology er et toårig program utviklet for å utstyre elevene med teknisk kunnskap og ferdigheter som trengs for å videreutvikle sin utdanning og karriere i entry-level regnskap posisjoner.

College kreditt sertifikater

NFCC tilbyr tre kortsiktige Regnskap Technology college kreditt sertifikater gjennom sin XCEL-IT Program. Disse sertifikat programmer kan være ferdig i ett år eller mindre. De kan tas enkeltvis eller brukes som byggesteiner når du skal fylle AS Degree i regnskap Technology.

Regnskap Teknologiledelse

27 studiepoeng: Designet for å forberede studentene med teknisk kunnskap og ferdigheter knyttet til entry-level regnskap posisjoner eller supplerende trening for de som i dag eller tidligere ansatt i feltet. Lærer de prinsipper, teorier og begreper i utarbeidelse og vedlikehold av finansielle poster, herunder utarbeidelse av statlige skatteskjemaer, og i analysen av finansiell informasjon for beslutningstaking i organisasjoner. .

Regnskaps Technology Operations

18 studiepoeng: Designet for å forberede studentene med teknisk kunnskap og ferdigheter knyttet til entry-level regnskap posisjoner eller supplerende trening for de som i dag eller tidligere ansatt i feltet. Lærer de prinsipper, teorier og begreper i utarbeidelse og vedlikehold av finansielle poster og i analyse av finansiell informasjon for beslutningstaking i organisasjoner.

Regnskap Technology Specialist

12 studiepoeng: Hensikten med dette programmet er å forberede studentene teknisk kunnskap og ferdigheter knyttet entry-level regnskap posisjoner eller supplerende trening for de som i dag eller tidligere ansatt i feltet. Lærer dataregistrering av regnskapsopplysninger og utarbeidelse, presentasjon og analyse av forretningsrapporter.

faglige kurs

NFCC tilbyr gode kurs for små bedrifter eller alle som ønsker å ta et kurs eller to for å bidra til å forbedre ferdigheter i lønn regnskap eller regnearkprogrammer for virksomheten.

TFO 2501 Lønn Regnskap

Gir studentene en forståelse av prosedyrer knyttet til lønn regnskap, herunder beregne lønn og arbeidsgiveravgift og prosedyrer for lønningslister og rapporter. Enkelte lover som regulerer lønns- programmer er også dekket i dette kurset.

CGS 2515 regnearkprogrammer for Business

Dette kurset er utformet for å gi studenter praktisk erfaring og ferdigheter i å designe, planlegge, lage og programmere regneark for forretningsapplikasjoner som bruker regnearkfunksjoner og kommandoer.

Opptak, program og grad krav kan endres. Ta kontakt med studiekoordinator eller en NFCC veileder for den mest oppdaterte informasjonen.

Den XCEL-IT stipendprogram er finansiert delvis av US Department of Labor og US Department of Education Trade Justering Assistance Community College og Career Training (TAACCCT) stipendprogram. Programmet blir tilbudt gjennom NFCC som en del av et konsortium av syv skoler i delstaten Florida.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by North Florida Community College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
3,084 USD
Florida bosatt: $ 3084 / Non-Florida bosatt: $ 12,018 (per år)
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato