Read the Official Description

asbusadm

AS Degree - Business Administration

Denne to år studium er utviklet for å utstyre studentene kunnskap og ferdigheter som trengs for å forberede seg til videre utdanning og karriere i Business Management og administrasjon.

I tillegg til de generelle utdanning kurs og faglige kurs som kreves av graden, skal studentene velge en av følgende studieretninger (selvfølgelig sett) som en del av sine valgfag. Valgt fordypning bør justere med studentens karrieremål.

Spesialiseringer

Regnskap og budsjettering Operations Management

Denne spesialiseringen er utformet for å forberede studentene på entry-level regnskap posisjoner. Karriere alternativene kan inkludere generell bokføring, kundefordringer koordinator, leverandørgjeld koordinator og generell ledelse.

 • Datamaskiner i regnskap
 • Regnearkprogrammer for Business
 • Principles of Finance

Forretningsutvikling og entreprenørskap

Denne spesialiseringen er utformet for å forberede studentene kunnskap og ferdigheter som trengs for å forberede seg til videre utdanning og karriere business, ledelse og administrasjon. Karriere alternativene kan være: Small forretningsutvikling og ledelse.

 • Introduksjon til entreprenørskap
 • Introduksjon til E-Business
 • Principles of Marketing
 • Small Business Management

Small Business Management

Denne spesialiseringen er utformet for å forberede studentene kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å etablere og opprettholde en liten bedrift. Karriere alternativene kan være: liten bedrift eier / operatør, småbedrifter utvikling og ledelse.

 • Datamaskiner i regnskap
 • Introduksjon til E-Business
 • Small Business Management
 • Principles of Marketing

Relaterte College kreditt sertifikater

NFCC tilbyr også tre kortsiktige Business Administration sertifikat programmer som kan gjennomføres i ett år eller mindre. Programmene kan tas enkeltvis eller brukes som byggesteiner når du skal fylle AS i Business Administration grad.

Forretningsutvikling og entreprenørskap

Dette sertifikatet programmet er utviklet for å utstyre karriere-søker personer med relevant teknisk kunnskap og ferdigheter som trengs for å forberede seg til videre utdanning og karriere i næringslivet, ledelse og administrasjon. Kursene er inkludert i den relaterte Førsteamanuensis i Science Business Administration grad programmet og kan brukes som byggesteiner mot at grad.

Business Operations

Dette sertifikatet programmet er utviklet for å utstyre studentene med en ferdighet sett for umiddelbar ansettelse eller forfremmelse. Alt er inkludert i den relaterte Førsteamanuensis i Science Business Administration grad programmet og kan brukes som byggesteiner mot å fullføre den grad.

HR Administrator

Dette sertifikatet programmet er utviklet for å utstyre karriere-søker personer med en kompetanse til å få umiddelbare entry-level stillinger i menneskelige ressurser. Flere kurs er inkludert i den relaterte Førsteamanuensis i Science Business Administration grad programmet og kan brukes som byggesteiner mot å fullføre den grad.

Opptak, program og grad krav kan endres. Ta kontakt med studiekoordinator eller en NFCC veileder for den mest oppdaterte informasjonen.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by North Florida Community College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
3,084 USD
Florida bosatt: $ 3084 / Non-Florida bosatt: $ 12,018 (per år)
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato