Sommerkurs - økonomi (for alderen 19-25)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - økonomi (for alderen 19-25)

Oxford Royale Academy

Oversikt

Denne to-ukers program vil introdusere studentene til det grunnleggende mikroøkonomi, makroøkonomi, og relaterte fagfelt inkludert økonometri, bank og økonomistyring. På kurset Oxford Royale Academy økonomi, har du sjansen til å lære om økonomi som understøtter vårt daglige liv, hva som forårsaker finanskriser, og ulike skoler tanke blant økonomer om hvordan vi kan gjøre vårt samfunn en mer økonomisk stabil og velstående en til å leve i. Economics påvirker så mye av våre liv, men så mange av oss synes det er mystisk, så i denne to-ukers kurset kan du løfte lokket på noen av de prinsipper, debatter og usikkerhet at studiet av økonomi holder.

Faglig innhold

Hva skjer hvis du øke skattene for de rike? Vil en høyere minstelønn hjelp til å løfte folk ut av fattigdom, eller bare øke arbeidsledighet? Hva betyr å ha en svak valuta bety for et land, praktisk talt? Hvorfor er Freddos så mye dyrere enn de pleide å være? I denne Economics kurset vil du lære de svarene forskjellige eksperter har til hver av disse spørsmålene, og kommer til å forstå hvorfor de ulike teoriene som understøtter deres svar kan føre dem til å være uenige.

Du skal se på virkningen av enkeltvedtak om økonomiske systemer (mikroøkonomi), økonomi enn en større, særlig nasjonal skala (makroøkonomi) og andre områder som for eksempel statistikk i økonomi, og økonomifagets historie. Studentene oppfordres til å presentere sine egne meninger for diskusjon, enten du ønsker å lage en fengende forsvar av marxisme eller snakke i lovprisning av nyliberalismen. Diskusjon og debatt er viktige komponenter i dette kurset, hvor du vil bli utstyrt med jording av kunnskap og teori for å forsvare dine meninger cogently. Presentere dine synspunkter på en måte som er høflig og respekt for andre er en ferdighet som du også vil få muligheten til å finpusse.

Virkelige eksempler er sentrale i tilnærmingen tatt på dette kurset; spesielt, vil du se på finanskrisen i 2008, se sine røtter i historien og forstå først hva som kunne ha forhindret det, og for det andre handlinger utført av regjeringer og bedrifter rundt om i verden for å redusere dens effekter. Du vil debattere hvorvidt deres handlinger var effektive, og diskutere hva som kunne ha vært gjort bedre, gitt i ettertid.

ec

Hvorfor ta dette kurset?

Economics påvirker våre liv på utallige måter. Hvis du er interessert i politikk, offentlig politikk, lov, internasjonal utvikling eller andre relaterte fag, er viktig en grundig forståelse av økonomi. For dagens studenter som studerer noen av fagene ovenfor, er dette kurset sterkt anbefalt å øke din forståelse av eget fag, og for å gi deg et innblikk i hva Economics har å tilby bør du velge å armen inn i den for høyere grad.

Imidlertid er mange studenter som vurderer å ta vår økonomi kurs å studere emner som ikke umiddelbart relatert, fra engelsk litteratur til fysikk. Tar Oxford Royale Academy to-ukers Economics selvfølgelig kan være en forfriskende forandring hvis du studerer en urelatert emne. Bortsett fra noe annet, vil det hjelpe deg å forstå overskriftene i The Financial Times.

Hvis du ikke er en aktuell undervisning, men i stedet ta et Gap år eller en nyutdannet, kan du oppleve at dette Economics kurset er av verdi for deg, og hjelper deg med å forstå de forretningsmessige beslutninger tatt av din arbeidsgiver, eller muligens belyse en fremtidig karriere sti eller videre studier. Den mangfoldige utvalg av studenter på alle Oxford Royale Academy kurs, fra hele verden, bidra til å belyse studiet av økonomi i et globalt perspektiv, noe som er mer verdifull i den moderne verden.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på Economics programmet:

  • Må samsvare med våre Age personvern.
  • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
  • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
  • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
4,295 GBP
Information
Deadline
Videoer

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25