Sommerkurs - akademisk funn (for aldre 8-10)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - akademisk funn (for aldre 8-10)

Oxford Royale Academy

Oversikt

Vår Academic Discovery-programmet tilbyr elever i alderen 8-10 mulighet til å bo og studere i Maria Ascot, en topp UK kostskole. For hver uke lange økten, studenter studerer en rekke kunst og realfag, sammen med en rekke ettermiddag workshops. Dette kurset er også tilgjengelig for studenter i alderen 11-12

Faglig innhold

Studenter i alderen 8-10 på vår Academic Discovery-programmet vil få mulighet til å studere en rekke kunst- og Realfag, sammen med morsomme ettermiddag workshops som vil bidra til å konsolidere det de har lært den dagen. Uavhengig av om elevene ønsker å studere et område av interesse eller lære noe helt nytt, vil de sikkert finne noe av interesse for dem.

d

Læringsmål

Inne i klasserommet, har hvert individ sine egne læringsmål, som er knyttet til materialet dekket i kurset, samt kunnskap og ferdigheter fostret.

Omsettelige Life Skills

Deltakere på Academic Discovery-programmet oppfordres til å jobbe med viktige nøkkelkompetanse i løpet av sin tid med ORA. Vi tror at opplevelsen av å være borte fra hjemmet, bor og studerer i Maria Ascot, en topp UK kostskole, gjør at våre studenter til å utvikle en rekke overførbare ferdigheter som går utover de som er tilgjengelige for studenter i sitt eget skolemiljø. Vital for fremtidig suksess i enhver karriere, disse ferdighetene er:

  • utvikle styrker i uavhengighet, selvregulering og egenvurdering;
  • tillit i håndteringen av en rekke nye mennesker og situasjoner;
  • ansvar for egen læring, tidsstyring, og samarbeide med andre;
  • kommunikasjonsferdigheter i å snakke, lytte, og presentere effektive argumenter i en rekke ulike sammenhenger.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på Academic Discovery-programmet:

  • Må samsvare med våre Age personvern.
  • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
  • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
  • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
1 - 5 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
1,495 GBP
5 uker £ 6995
Information
Deadline