Sommerkurs - Engineering (for aldre 19-25)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - Engineering (for aldre 19-25)

Oxford Royale Academy

Oversikt

Fra veier, tunneler og broer som gjør oss i stand til å bevege seg rundt i landet til de flyene som gjør oss i stand til å fly i utlandet for våre helligdager, har vi mye å takke engineering for. Hvis du ønsker å lære mer om dette interessant og omfattende emne, og hvordan det hjelper oss til å dra nytte av verden rundt oss, så Oxford Royale Academy Engineering kurset er en for deg.

Faglig innhold

På dette kurset vil du lære om forskjellen mellom de store grener av ingeniør: sivil, mekanisk, struktur, elektro, kjemiske og luftfart. Du vil vurdere arbeidet med ulike typer ingeniører, og lære den tekniske ordforråd og analytiske ferdigheter som er nødvendige for å forstå komplekse tekniske emner og problemstillinger. Interaktive workshops og aktiviteter vil konsolidere din læring, å hjelpe deg gjøre koblingen mellom teoretiske begreper og deres praktiske anvendelser. I tillegg til å lære ingeniørspesifikke ferdigheter som kretsdesign, vil du også utvikle overførbare ferdigheter som gjelder for mange andre fag og yrker, som for eksempel offentlige taler og vitenskapelige metoder.

ee

Hvorfor ta dette kurset?

The Engineering kurs på Oxford Royale Academy gir deg muligheten til å studere et fascinerende vitenskapelig emne sjelden undervist i skolen. Hvis du er et gap år student planlegger å studere ingeniørfag eller et beslektet felt (for eksempel fysikk eller matematikk) ved universitetet, vil dette være en nyttig innføring i faget, mens de som allerede er på universitetet finner kurset utfyller sine eksisterende studier. For nyutdannede, det gir interessante innblikk som kan være av betydning for visse felt av arbeid, samt gi deg overførbare ferdigheter som vil gi deg et fortrinn i jobbsøknader.

Selv om du ikke studerer et vitenskapelig fag på universitet eller gå inn i en relatert karriere, vil kurset forbedre generell kunnskap i et hyggelig og intellektuelt stimulerende måte. Hva mer er, vil de overførbare ferdigheter du vil utvikle seg gjennom å delta på dette kurset være i bruk på universitetet og i din fremtidige karriere, i spesielle ferdigheter som kommunikasjon, offentlige taler og vitenskapelig analyse.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på Engineering programmet:

  • Må samsvare med våre Age personvern.
  • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
  • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
  • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
4,295 GBP
Information
Deadline
Videoer

Oxford Royale Summer - Courses for ages 19-25