Sommerkurs - informatikk og app programmering (for aldre 19-25)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - informatikk og app programmering (for aldre 19-25)

Oxford Royale Academy

Oversikt

Hvor mange ganger har du funnet deg selv si "Det er en app for det"? Datamaskiner og programmer har blitt så dypt forankret i vårt daglige liv at det er vanskelig å forestille seg livet uten dem. Den enorme etterspørselen etter IT-kompetanse, kombinert med en generell ferdigheter mangel i dette raskt voksende feltet, gjør informatikk og App Programmere en god område å vokse din kunnskap - og dette kurset er den ideelle måten å komme i gang.

Faglig innhold

På vår utfordrende informatikk og App Programmering kurset, vil du bli introdusert til det grunnleggende informatikk og på hvilke måter datateknologi kan utnyttes. I tillegg til å studere programmering teori, vil du utvikle praktiske ferdigheter i utvikling av nettstedet, ved hjelp av HTML for struktur og CSS for formatering, og du vil også bli introdusert til Python, en mer vitenskapelig programmeringsspråk. Du vil få en forståelse av matematikken bak dataalgoritmer, og du vil arbeide i team for å designe og utvikle din egen app for å sette det du har lært på prøve.

cs

Hvorfor ta dette kurset?

Informatikk og App programmering er en fascinerende og svært relevant kurs beregnet for gap års studenter, studenter og nyutdannede. Din tid på dette kurset vil gi deg en dypere forståelse av teknologi som har blitt så grunnleggende for hverdagen, utstyre deg med ny kunnskap og ferdigheter som har potensial til å føre til en lukrativ karriere.

Selv om du ikke ender opp med å gå inn i en computer science-relaterte karriere, kurset gir nyttig bakgrunn som vil komme godt med for et bredt spekter av yrker. I den moderne arbeidsplass, kunnskap om datamaskiner og programmer er alltid nyttig og etterspurt, så din deltakelse på kurset vil forbedre din CV og skiller deg fra andre kandidater. Hva mer vil du utvikle overførbare ferdigheter - som fungerer effektivt i team - som vil stå deg til god nytte ved universitetet og i din fremtidige karriere.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på informatikk og App Programmering program:

  • Må samsvare med våre Age personvern.
  • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
  • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
  • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Information
Deadline