Sommerkurs - jusstudiet forberedelse (for aldre 16-18)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - jusstudiet forberedelse (for aldre 16-18)

Oxford Royale Academy

ls

Oversikt

The Law School forberedelse program kombinerer sesjoner viet til prosessen med å søke på juss med økter der elevene skal lære om et aspekt av lov og så debatterer det.

Dette programmet er også tilgjengelig i Cambridge og London.

For elever i alderen 13-15, ORA tilbyr en introduksjon til Law kurset.

faglig innhold

intervjuer

På Law School forberedelse program, elevene fokusere på og praktisere den kompetansen som trengs i en god jus og advokatfirma intervju. De blir bedt om å vurdere ulike typer spørsmål de kan bli bedt om i intervjuer, og hvordan man best kan takle dem. De lærer hvordan du skriver en god juridisk essay og øke deres kommersielle bevissthet for å søke etter relevante jobber og praksisplasser i justissektoren.

personlige utsagn

Studentene blir veiledet gjennom prosessen med å skrive en sterk personlig melding. I løpet av de to ukene de utarbeide sine egne utsagn for å ha en første eller andre utkast av sin uttalelse klar av tiden de forlater Oxford.

LNAT test

I tillegg skal studentene se på LNAT (Nasjonale Admissions Test for Law), som brukes av mange universiteter for å vurdere søkere. Studentene får innføring i de viktigste ferdighetene som trengs for å takle essay-delen av testen. De ser også på hvilke typer flervalgs spørsmål på eksamen, og får en sjanse til å svare på dem under tidsbestemte forhold.

Crown Court Visit

Et spesielt høydepunkt for våre studenter er vitne til en kriminell rettssak i London for å oppleve advocacy første hånd, og for å få en følelse av hvordan det er å snakke i retten. Studentene vil også få en sjanse til å jobbe i grupper på en moot, som er en muntlig presentasjon av et rettslig argument mot en motstander i nærvær av en dommer. Studentene vil bli gitt et sett av fakta, og forskning og utarbeide et argument på vegne av sine (fiktive) klienter. Gjennom øvelsen vil studentene øve sine taleskriving og advocacy ferdigheter. Programmet avsluttes med en mock studie der alle elevene skal spille ulike roller.

ls

Læringsmål

Dette kurset tar sikte på å:

 • introdusere studentene til lov i Storbritannia;
 • utstyre studentene med en rekke logiske og argumentasjons ferdigheter og teknikker som vil gjøre dem i stand til å konstruere overbevisende argumenter både i essays og i muntlig debatt;
 • studentene kjennskap til opptakskrav for å studere jus ved britiske universiteter.

Ved slutten av kurset skal studentene ha:

 • fått innblikk i hva som utgjør en sterk søknad for å studere jus ved et universitet;
 • utviklet og praktisert sine kritisk tenkning og logiske resonnement ferdigheter
 • forbedret sin intervjuteknikk og vokst i tillit til sine presentasjonsteknikk;
 • fått en forståelse av kontrakt, kommersielle og forretningsjuss i Storbritannia;
 • styrket sin offentlige taler og debattere ferdigheter;
 • utviklet sin tillit til å presentere sine argumenter i en rekke ulike sammenhenger.

Omsettelige Life Skills

Deltakere på Law School Forberedelse Program oppfordres til å jobbe med viktige nøkkelkompetanse i løpet av sin tid med ORA. Vi tror at opplevelsen av å være borte fra hjemmet, stue og studere i et college ved Universitetet i Oxford, gjør at våre studenter til å utvikle en rekke overførbare ferdigheter som går utover de som er tilgjengelige for studenter i sitt eget skolemiljø. Vital for fremtidig suksess i enhver karriere, disse ferdighetene er:

 • utvikle styrker i uavhengighet, selvregulering og egenvurdering;
 • tillit i håndteringen av en rekke nye mennesker og situasjoner;
 • ansvar for egen læring, tidsstyring, og samarbeide med andre;
 • kommunikasjonsferdigheter i å snakke, lytte, og presentere effektive argumenter i en rekke ulike sammenhenger.

Hvem er den Law School forberedende kurs for?

The Law School Forberedelse Kurset er beregnet for studenter som ønsker å studere jus ved universitetet. Det er vanligvis slik at dogmatiske studenter som liker å debattere, spesielt i en formell setting, oppfordres til å studere jus ved universitetet. Men mens slike studenter er ofte egnet til den type arbeid som kreves av advokater, de er ikke de eneste studentene som gjør det bra i en slik karriere. Studenter som finner vanskelighetene med loven og hvordan vårt samfunn er arrangert for å være av interesse, selv om de ikke er entusiastiske debattantene, bør vurdere loven som et alternativ for deres fremtidige karriere.

Som sådan, selv om dette kurset er først og fremst beregnet for de som allerede har bestemt seg for at de ønsker å søke om å studere jus ved universitetet, er det også egnet for studenter som er i ferd med å avgjøre hva de ønsker å studere, eller om å studere jus i Storbritannia ville passe dem. Dette kurset gjør elevene til å prøve ut hvordan det er å studere jus, herunder viktige elementer i et universitets-stil kurs som mooting (prosessen med å iscenesette en mock trial) og ser på det brede spekter av emner som faller inn under rammen for den lov.

Hvordan vil Law School Forberedelse selvfølgelig hjelpe meg å nå mine ambisjoner?

The Law School forberedende kurs har blitt nøye designet for å hjelpe deg i alle aspekter av veien til jusstudiet.

En realistisk inntrykk av jusstudiet

Fra filmer som "Legally Blonde" til bisarre urbane myter gått rundt på student fora, er det veldig lett å få et feilaktig inntrykk av hva lavere studiet av loven består av, og, mer generelt, hvordan livet på jusstudiet er faktisk liker. Law School Forberedelse skal gi studentene en innføring i de juridiske begreper som de vil møte, som for eksempel Business Law, kontraktsrett og strafferett, og et inntrykk av hvordan disse emnene blir undervist på en lavere innstilling.

Dette betyr at studenter som har tatt Law School Forberedelse kurset vil være i stand til å nærme søknader til jusstudiet fra en posisjon med større forståelse. I tillegg, etter å ha blitt akklimatisert til måten loven er studert på universitetet, vil de være klar til å jobbe på riktig måte fra sin første dag på jusstudiet, få et forsprang jevnaldrende som kan fortsatt være settling i.

Øv på LNAT

Den LNAT er en egnethetsprøve som brukes av åtte av de beste britiske universiteter for å skille mellom toppkandidater, særlig i vurderingen av logiske resonnement ferdigheter og leseforståelse. Universiteter krever LNAT inkluderer Birmingham, Bristol, Durham, Glasgow, Kings College London, Nottingham, Oxford og University College London. Med kandidatenes gjennomsnittlig score stiger hvert år, forbereder godt for denne testen blir stadig viktigere. Dette kurset hjelper studentene forbedre sine LNAT score ved å snakke gjennom hva testen krever, ser på testspørsmål og praktisere i henhold til eksamensvilkår, slik at når studentene kommer til å ta LNAT for ekte, vil de bli kjent og komfortabel med sine krav, og dermed klar til å gjøre det bra.

Lær om SO-programmer

For ikke-britiske søkere kan SO universitetssøknadssystem være svært forvirrende. Veiledning om hvilken kombinasjon av universiteter for å søke og hvordan du skriver en god personlig melding kan variere mye, og det kan være vanskelig å si når det er pålitelig, og når ikke. Vår ekspert lærere vet hva det tar for å bli akseptert på jusstudiet gjennom SO-systemet, og du kan være sikker på at deres råd vil stå deg til god nytte når du begynner søknadsprosessen.

Et aspekt av Law School Forberedelse kurset er å jobbe på personlig melding. Den personlige utsagn er ofte betraktet som den mest utfordrende delen av SO søknadsprosessen. Det er en 40-linjers uttalelse skrevet av studenten, legge ut hvorfor de ønsker å studere deres valgte kurs og hva som gjør dem egnet til det - en oppgave som mange studenter finner svært vanskelig å oppnå. På Law School Forberedelse kurset vil du lære hva som gjør en god personlig uttalelse, har mulighet til å lese vellykkede personlige utsagn og utkast din egen personlige regnskapet under våre lærernes veiledning.

SO gir også elevene til å gjelde bare fem universiteter per program syklus, noe som betyr at universitetstudenter gjelde må velges med omhu. Igjen, vil våre lærere kunne gi råd studenter på hvilke kurs der universiteter kan passe dem best, og som de ville være best av målretting gitt deres faglige prestasjoner og deres interesser. Dette hjelper studenter unngå "sløse" en SO plass på et universitet som ikke ville være riktig for dem, slik at de gjelder for fem universiteter som de er riktige for og som er riktig for dem, maksimere sjansene for suksess.

Gain intervju ferdigheter

Mens de fleste universiteter ikke intervjue for loven, er det viktig å være skikkelig forberedt hvis du søker på de som gjør - og selv om du ikke er, vil intervjuet ferdigheter være avgjørende når du oppgraderer og angi konkurransepreget verden av søknad til advokatfirmaer for en opplæringskontrakt.

I løpet av tiden din på Law School Forberedelse Selvfølgelig, vil du være å ta del i diskusjonen og debatten på en daglig basis, noe som gir deg trening i å lufte dine synspunkter foran et publikum av jevnaldrende og en kvalifisert lærer, noe som vil øke selvtilliten din og ferdigheter i offentlige taler. Du vil ha muligheten til å ta del i en mock intervju for å finpusse intervju spesifikke ferdigheter, også, som også vil gi deg verdifull erfaring av stilen av spørsmålene du kan forvente fra en lov skole intervju. Hva mer er, vil materialet du vil dekke på kurset være en nyttig kilde til informasjon for intervju diskusjoner, både i form av detaljene i loven at du vil dekke, og med tanke på større problemer, som for eksempel virkningen av etiske dilemmaer på loven og måten loven samhandler med ulike etiske systemer.

Hvorfor delta på Law School Forberedelse kurs nå?

Hvis du er i alderen 16-18, nå er det på tide å handle hvis du ønsker å øke sjansene for å komme inn i jusstudiet. De fleste velger å gjelde for SO i det siste året av skolen, så det er nyttig å lære om prosessen før du når dette stadiet, for å ha god tid til å samle relevant erfaring for din personlige utsagn, for å lese rundt temaet for intervjuet og til forskning mulige universitets alternativer for søknaden din.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på Law School Forberedelse Program:

 • Må samsvare med våre Age personvern.
 • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
 • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
 • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
4,295 GBP
Information
Deadline