Sommerkurs - nye perspektiver (for alderen 13-15)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - nye perspektiver (for alderen 13-15)

Oxford Royale Academy

Oversikt

Vår Nye perspektiver programmet gir studentene i alderen 13-15 muligheten til å bo og studere i et college ved University of Oxford. For hver to-ukers sesjon, studentene velge en kombinasjon av fag fra fem mulige par, slik at de kan forfølge områder av interesse eller for å prøve ut noe nytt.

Faglig innhold

Studenter på Nye perspektiver programmet får mer enn 20 timer undervisning per uke. Studenter som bor i to uker velge to morgen fag (ett hver fra Lister A & B nedenfor) og en workshop klasse fra 15 mulige alternativer, og følger alle sine klasser i to uker. Deltakere som tar fire ukers program blir bedt om å velge fire morgen alternativer og to workshop klasser.

Uavhengig av om elevene ønsker å studere et område av interesse eller lære noe helt nytt, vil de sikkert finne noe av interesse for dem.

NPP

Læringsmål

Inne i klasserommet, har hvert fag alternativ egne læringsmål, som er knyttet til materialet dekket i kurset, samt kunnskap og ferdigheter fostret. Klikk på navnet på emnet du er interessert i ovenfor for å lese dem.

Omsettelige Life Skills

Deltakere på Nye perspektiver programmet oppfordres til å jobbe med viktige nøkkelkompetanse i løpet av sin tid med ORA. Vi tror at opplevelsen av å være borte fra hjemmet, stue og studere i et college ved Universitetet i Oxford, gjør at våre studenter til å utvikle en rekke overførbare ferdigheter som går utover de som er tilgjengelige for studenter i sitt eget skolemiljø. Vital for fremtidig suksess i enhver karriere, disse ferdighetene er:

  • utvikle styrker i uavhengighet, selvregulering og egenvurdering;
  • tillit i håndteringen av en rekke nye mennesker og situasjoner;
  • ansvar for egen læring, tidsstyring, og samarbeide med andre;
  • kommunikasjonsferdigheter i å snakke, lytte, og presentere effektive argumenter i en rekke ulike sammenhenger.

våre studenter

Hver sommer, ORA imot hundrevis av verdens smarteste, mest faglig begavede studenter til våre Oxford kurs. I 2016 deltakere kom fra 108 forskjellige nasjoner, hver og bringer med seg unike kulturer, perspektiver og historier å dele med sine nye venner. Den Utvidelse Horizons kurset er ORA mest populære programmet. I 2016, i underkant av 800 studenter fra 73 nasjoner deltok i programmet.

Vår undervisning fakultet

På Oxford Royale Academy er vi forpliktet til å gi våre studenter med de mest kvalifiserte og høyt kaliber undervisning fakultetet tilgjengelig. For Utvidelse Horizons program, må alle lærere i våre morgenen klasser har en mastergrad i sitt felt, eller en Post Graduate Certificate in Education (PGCE). Unødvendig å si, alle Oxford Royale Academy lærere er opptatt av sitt fag, og ser frem til å passere sin kunnskap videre til sine studenter i sommer.

Gjesteforelesninger og debatt

På ORA, vi gå en ekstra mil for å forbedre studiet i utlandet opplevelsen av våre studenter. Som en del av dette, hvert år vår dedikerte arrangementer Team arrangerer en rekke spennende gjesteforelesninger. I 2014, disse fant sted i Examination Schools ved University of Oxford, slik ORA elevene oppleve et foredrag i samme miljø som et universitet student. Gjesteforelesere kommer fra et bredt spekter av bakgrunner og specialisms, inkludert verdener av elektroniske medier, TV og akademia. Våre studenter har også mulighet til å se og delta i en rekke debatter, som finner sted på campus. Disse spenner fra formelle paneldebatter involverer undervisning lærere og andre ansatte, til uformelle diskusjoner om aktuelle "hot topics" ledet av rådgivere.

trener Utflukter

Storbritannia har en rik kulturarv, og et kurs med Oxford Royale Academy er den perfekte måten for en ung elev for å utforske dette. Alle ORA kurs inkluderer trener utflukter til steder av historisk og samfunnsmessig betydning i Storbritannia. På en to-ukers Utvidelse Horizons programmet, vil deltakerne ombord treneren til ORA til to slike destinasjoner, med denne fordoblingen til fire forskjellige turer på en 4-ukers kurs. I fjor sommer, trener utflukter for elever i alderen 16-18 inkluderte besøk til Blenheim Palace, Hampton Court og London.

Fritidsaktiviteter

På ORA, vi aldri glemme at våre studenter er på ferie! Følger med hver ORA kurset er en utenomfaglige timeplan, nøye designet av våre dedikerte arrangementer Team for å sikre våre studenter har det gøy, få nye venner og få mest mulig ut av å være i Oxford.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på Utvidelse Horizons programmet:

  • Må samsvare med våre Age personvern.
  • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
  • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
  • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
2 - 4 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
4,295 GBP
Information
Deadline