Sommerkurs - oxford bedriften program (for aldre 16-18)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - oxford bedriften program (for aldre 16-18)

Oxford Royale Academy

The Oxford Enterprise Programme er utformet for å gi studentene i alderen 16-18 med et sommerkurs som består av både akademiske klasser i internasjonal business og gruppeaktiviteter med fokus på ledelse. Kurset er rettet mot studenter som planlegger å studere business ved University - bedriftsledere i fremtiden!

Dette programmet er også tilgjengelig i London og Cambridge.

For elever i alderen 13-15, ORA tilbyr en introduksjon til Enterprise kurset.

Faglig innhold

Studentene blir undervist prinsippene for business management, økonomi og finans i små grupper, og vil bli gitt anledning til å lære prinsippene for regnskap, finans, markedsføring, menneskelige ressurser og forretningsetikk.

I tillegg til de faglige klasser, vil ferdigheter-baserte workshops utvikle studentenes presentasjon og lederegenskaper til fordel for deres fremtidige forretningsmessige mål. Programmet vil omfatte et konkurranseelement der studentene skal arbeide som en gruppe til forskning, design og markedsføre en ny forretningsidé.

Programmet vil kulminere med en Enterprise Fair der studentene vil få mulighet til å presentere sine ideer til andre på skolen.

qq

Læringsmål

Ved slutten av kurset skal studentene være i stand til å demonstrere en forståelse av:

 • arbeidet i sentrale økonomiske modeller, forretningskonsepter og ledelsesteknikker;
 • de ulike målene som bedriftene kan ha;
 • de faktorene som påvirker totale inntekter og totale kostnader;
 • hvordan ledere søker å motivere arbeidstakere;
 • trinnene gjennom hvilke virksomheter fremgang når de starter opp og årsakene til virksomheten svikt;
 • etiske problemstillinger overfor bedrifter.

Omsettelige Life Skills

Deltakere på Oxford Enterprise Programme oppfordres til å jobbe med viktige nøkkelkompetanse i løpet av sin tid med ORA. Vi tror at opplevelsen av å være borte fra hjemmet, stue og studere i et college ved University of Oxford eller Yarnton Manor, gjør at våre studenter til å utvikle en rekke overførbare ferdigheter som går utover de som er tilgjengelige for studenter i sitt eget skolemiljø. Vital for fremtidig suksess i enhver karriere, disse ferdighetene er:

 • utvikle styrker i uavhengighet, selvregulering og egenvurdering;
 • tillit i håndteringen av en rekke nye mennesker og situasjoner;
 • ansvar for egen læring, tidsstyring, og samarbeide med andre;
 • kommunikasjonsferdigheter i å snakke, lytte, og presentere effektive argumenter i en rekke ulike sammenhenger.

Hvem er Oxford Enterprise Programme rettet mot?

The Oxford Enterprise Programme er for ambisiøse studenter som anser seg selv spirende gründere eller bedriftsledere i morgen. Du vil være mellom seksten og atten, og du tror på deg selv som en Bill Gates eller Richard Branson i fremtiden. Du vil sannsynligvis telle serier som The Apprentice og Dragons 'Den blant dine favoritt TV-programmer, og du kanskje se deg selv som en fremtidig konkurrent på en av dem. Enten du er innstilt på å sette opp og drive din egen virksomhet, eller du ser deg selv som stiger opp i gradene i et multinasjonalt selskap, er dette kurset for deg.

The Oxford Enterprise Programme er også egnet for studenter som bare ønsker å lære mer om virksomheten, kanskje for å støtte A-nivå studie i et beslektet emne, for eksempel økonomi eller økonomi. Det er den ideelle bakgrunnen for en karriere av noe slag, slik at mer langsiktige ambisjoner ikke trenger å dreie seg om din bli en global virksomhet giganten for å dra nytte av å delta på dette kurset. Hva mer, delta på dette kurset er en god måte å finne ut hvorvidt virksomheten er noe du ønsker å forfølge ved universitetet.

Hvordan vil Oxford Enterprise Programme hjelpe meg å nå mine ambisjoner?

Vi har utformet Oxford Enterprise Programme for å være så nyttig som mulig i å gi deg den sterke grunnlaget du trenger for å komme i gang på rett spor for et konkurransedyktig karriere. Vi vil introdusere deg til bakgrunns teorier, modeller og ideer omkring økonomi og business management, og gir deg en forståelse av hvordan en bedrift fungerer. Du vil utvikle dine kunnskaper om aspekter ved å drive en bedrift, for eksempel regnskap og finans, markedsføring, menneskelige ressurser, markedsundersøkelser, forretningsetikk og hva som gjør virksomheter mislykkes - alt verdifull forberedelse for en karriere.

Men, enda viktigere, vil vi hjelpe deg å sette denne kunnskapen ut i praksis ved å se på real-life case-studier, inkludert et besøk på Oxfords blomstrende MINI anlegget. Du vil også bli satt morsomme utfordringer av din egen: våre ettermiddag workshops er fokusert på å hjelpe deg med å utvikle hands-on erfaring med hva som foregår i bedriften, og vanligvis involvere deg og dine medstudenter jobber sammen i grupper for å komme opp med forretningsideer og utvikle ideen til det punktet hvor det kan bli lansert i den virkelige verden.

Disse forretningsmessige utfordringer er en av de mest populære elementene i Oxford Enterprise Programme. Ting blir svært konkurransedyktig som grupper av elever formulere forretningsideer og presentere dem sammen med økonomitall, salg og markedsføring ideer og en virksomhet rapport. Disse aktivitetene gir deg en dypere forståelse av hva som er involvert i å sette opp og drive en bedrift på egen hånd, og det harde arbeidet som går inn i utvikling, forskning og bringe et produkt eller en tjeneste til markedet.

På toppen av dette dypere forståelse av arbeidet i en bedrift, vil du også utvikle dine ferdigheter i visse områder som kommer din virksomhet erfaring og skarpsindighet. Eksempler omfatter - men er på ingen måte begrenset til - følgende:

 • Ledelse og styring - for å lykkes i business, vil du ganske sikkert finne deg selv å måtte håndtere andre mennesker. For å gjøre dette effektivt og få mest mulig ut av dine ansatte, må du bli flink til å motivere andre mennesker. Selv om dette selvsagt ikke krav på å forvandle deg til den perfekte næringslivsleder i bare to uker, hva det vil gjøre er å gi deg en forståelse av teknikkene ledere kan bruke for å motivere sine ansatte.
 • Presentasjonsteknikk - presentasjoner er et faktum av livet når du er i virksomhet, når du må kaste dine forretningsideer, produkter eller tjenester til klienter, kunder og investorer. Hvis du misliker å måtte gi presentasjoner på skolen, eller du bare føler at det er rom for forbedring i stil og teknikk, er dette din sjanse til å erobre din frykt og lære å levere en glatt og imponerende presentasjon.
 • Jobbe i team - de fleste topp forretningsfolk vil fortelle deg at virksomheten er fundamentalt om å komme overens med andre mennesker; det er grunnen til at nettverk er så viktig. Folk liker å gjøre forretninger med folk de liker og liker å jobbe med, og være person vil få deg langt i verden av virksomheten. The Oxford Enterprise Programme gir deg uvurderlig praksis ved å arbeide effektivt med andre, som er en av de mest grunnleggende aspekter ved å bygge et navn for deg selv. For å lykkes i din karriere, må du være i stand til å heve seg over den slags krangling du ser på The Apprentice, og du trenger for å utvikle din evne til å bidra med ideer, artikulere din mening rolig, og berømme innsatsen til andre. Du vil få mulighet til å gjøre alle disse tingene og mye mer i løpet av din tid på Oxford Royale Academy.

Hvorfor delta på Oxford Enterprise Programme nå?

Denne sommeren selvfølgelig gjør ideell forberedelse for en siviløkonom, som det introduserer deg til de begreper du vil dekke i mer dybde på universitetet, og gir deg et forsprang. Hva er mer, det er en måte å demonstrere til studiekompetanse veiledere som du er seriøs om å forfølge dine mål, og det er svært relevant erfaring å snakke om på din personlig melding. Deltar på Oxford Enterprise Programme vil gagne dine A-nivå studier, også, og ikke bare økonomi. For eksempel vil presentasjonsteknikk vil du bygge på i løpet av din tid med oss ​​komme godt med for presentasjonene du må gi på skolen (og universitet utover det).

Din deltakelse på Oxford Enterprise Programmet vil også være et flott tillegg til din CV, da det viser potensielle arbeidsgivere at du forstår mer om virksomheten enn de fleste andre søkere. Dette kan være en stor fordel selv om du bare er ute etter kortsiktig arbeid, for eksempel en deltids lørdag jobb å passe rundt studiene; det skiller deg ut fra andre kandidater, viser at du er en person som tar virksomheten på alvor, og viser at du er noen som er ivrige etter å lære av dine erfaringer med at arbeidsgiver. Med slike omfattende fordeler til denne underholdende sommerkurs, er det fornuftig å vie et par uker av sommerferien til å komme til Oxford Royale Academy.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på Oxford Enterprise Programme:

 • Må samsvare med våre Age personvern.
 • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
 • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
 • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert November 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
4,595 GBP
Information
Deadline