Sommerkurs - politikk, internasjonale relasjoner og ledelse (for alderen 19-25)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - politikk, internasjonale relasjoner og ledelse (for alderen 19-25)

Oxford Royale Academy

Oversikt

Enten vi er klar over det eller ikke, politiske saker har betydning for alle aspekter av våre liv. På denne fascinerende kurset, vil du nyte en intellektuelt stimulerende innføring i denne disiplinen og dens relevans for moderne verdens problemer.

Faglig innhold

Dette kurset kombinerer politikk og internasjonale relasjoner med studiet av det som trengs for å være en vellykket leder. Gjennom en overbevisende blanding av debatt, skriftlige oppgaver og forelesninger, vil du lære alt om aktuelle tema som dominerer verdenspolitikken, alt fra menneskerettighetsbrudd til terrorisme og spredning av atomvåpen. Du vil vurdere metoder for sosial vitenskapelige undersøkelser, rollen av demokratiet i britisk politikk, og de politiske systemene i andre land. Diskusjon forsterkes av de mange ulike perspektiver som tilbys av deg og dine medstudenter, som kommer til Oxford Royale Academy fra hele verden.

Du vil også begynne å lære om ulike stiler av lederskap i politikk og næringsliv, ser på verdens ledere og deres individuelle metoder. Du vil også vurdere de ferdigheter som kreves for vellykket ledelse, for eksempel effektiv kommunikasjon og konfliktløsning.

Hvorfor ta dette kurset?

Designet for gap års studenter, universitetsstudenter og nyutdannede, våre politikk, internasjonale relasjoner og lederskap kurset vil styrke din kunnskap om aktuelle saker, og hjelpe deg å få mer ut av å se på nyhetene, om du planlegger å forfølge disse fagene videre . Kurset vil gi en god forankring for gap års studenter, mens andre studenter og akademikere vil synes det er en tankevekkende akademisk erfaring som vil utvikle en informert perspektiv på verdenspolitikken og arrangementer.

Ledelsen element av kurset har åpenbart verdi til din fremtidige karriere, og faktisk kurset som helhet er et utmerket tillegg til din CV. I tillegg til å lære om spesifikke lederegenskaper i beredskap for å legge inn på arbeidsplassen, vil du også utvikle overførbare ferdigheter - som analytisk bevissthet og tillit i offentlige taler - som kan utøves i enhver sammenheng gjennom hele livet.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på politikk, internasjonal politikk og ledelse program:

  • Må samsvare med våre Age personvern.
  • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
  • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
  • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
4,295 GBP
Information
Deadline