Sommerkurs - utvide horisonter (for alderen 16-18)

Oxford Royale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerkurs - utvide horisonter (for alderen 16-18)

Oxford Royale Academy

Oversikt

Vår utvide Horizons Kurset gir studentene i alderen 16-18 muligheten til å bo og studere i et college ved University of Oxford eller Yarnton Manor. Studentene velger tre emner fra de 23 tilgjengelige alternativer, slik at de kan forfølge områder av interesse eller for å prøve ut noe nytt.

Faglig innhold

Deltakere på Utvidelse Horizons programmet får mer enn 20 timer undervisning per uke. Studentene velger to unike morgen alternativer (en fra liste A og en fra liste B) og en ettermiddag Workshop klasse. Studentene følger alle sine klasser i to uker - deltakere på fire ukers p1rogramme blir bedt om å velge to alternativer fra hver liste. Den Utvidelse Horizons Programmet tilbyr et utvalg av 23 forskjellige fag alternativer. Enten du ønsker å jobbe på et område av interesse, eller du ønsker å lære noe helt nytt, er vi sikker på at vi har noe å fange din fantasi.

Morgen fagene foregår i små studiegrupper; ettermiddag workshops består vanligvis av større grupper egnet for interaktive aktiviteter. Klikk på emnenavnene for å se kurs synopsis og forutsetninger.

Vær oppmerksom på at der et motiv vises i både List A og liste B, det er ikke mulig å velge samme fag fra begge listene. For eksempel er det ikke mulig å velge Liste A Matematikk og liste B matematikk. Alle utstyrsvalg må være unikt.

bh

Læringsmål

Inne i klasserommet, har hvert fag alternativ egne læringsmål, som er knyttet til materialet diskutert og kjerne evner dekket. Klikk på navnet på emnet du er interessert i ovenfor for å lese dem.

Omsettelige Life Skills

I tillegg er deltakere på Utvidelse Horizons programmet oppfordres til å utvikle viktige Life Skills i løpet av sin tid med ORA. Vi tror at opplevelsen av å være borte fra hjemmet, stue og studere i et college ved University of Oxford eller i Yarnton Manor, gjør at våre studenter til å forbedre følgende overførbare ferdigheter, avgjørende for fremtidig suksess i enhver karriere og yrke:

  • Selvstendighet
  • SELVTILLIT
  • Evne til å få venner og etablere kontakter med studenter fra ulike bakgrunner (nettverksbygging)
  • Internasjonalt utsikter
  • Ansvar

våre studenter

Hver sommer, ORA imot hundrevis av verdens smarteste, mest faglig begavede studenter til våre Oxford kurs. I 2016 deltakere kom fra 108 forskjellige nasjoner, hver og bringer med seg unike kulturer, perspektiver og historier å dele med sine nye venner. Den Utvidelse Horizons kurset er ORA mest populære programmet. I 2016, i underkant av 800 studenter fra 73 nasjoner deltok i programmet.

Vår undervisning fakultet

På Oxford Royale Academy er vi forpliktet til å gi våre studenter med de mest kvalifiserte og høyt kaliber undervisning fakultetet tilgjengelig. For Utvidelse Horizons program, må alle lærere i våre morgenen klasser har en mastergrad i sitt felt, eller en Post Graduate Certificate in Education (PGCE). Unødvendig å si, alle Oxford Royale Academy lærere er opptatt av sitt fag, og ser frem til å passere sin kunnskap videre til sine studenter i sommer.

Gjesteforelesninger og debatt

På ORA, vi gå en ekstra mil for å forbedre studiet i utlandet opplevelsen av våre studenter. Som en del av dette, hvert år vår dedikerte arrangementer Team arrangerer en rekke spennende gjesteforelesninger. I 2014, disse fant sted i Examination Schools ved University of Oxford, slik ORA elevene oppleve et foredrag i samme miljø som et universitet student. Gjesteforelesere kommer fra et bredt spekter av bakgrunner og specialisms, inkludert verdener av elektroniske medier, TV og akademia. Våre studenter har også mulighet til å se og delta i en rekke debatter, som finner sted på campus. Disse spenner fra formelle paneldebatter involverer undervisning lærere og andre ansatte, til uformelle diskusjoner om aktuelle "hot topics" ledet av rådgivere.

trener Utflukter

Storbritannia har en rik kulturarv, og et kurs med Oxford Royale Academy er den perfekte måten for en ung elev for å utforske dette. Alle ORA kurs inkluderer trener utflukter til steder av historisk og samfunnsmessig betydning i Storbritannia. På en to-ukers Utvidelse Horizons programmet, vil deltakerne ombord treneren til ORA til to slike destinasjoner, med denne fordoblingen til fire forskjellige turer på en 4-ukers kurs. I fjor sommer, trener utflukter for elever i alderen 16-18 inkluderte besøk til Blenheim Palace, Hampton Court og London.

Fritidsaktiviteter

På ORA, vi aldri glemme at våre studenter er på ferie! Følger med hver ORA kurset er en utenomfaglige timeplan, nøye designet av våre dedikerte arrangementer Team for å sikre våre studenter har det gøy, få nye venner og få mest mulig ut av å være i Oxford.

Kvalifikasjon og Forutsetninger

Studenter på Utvidelse Horizons programmet:

  • Må samsvare med våre Age personvern.
  • Må være flytende eller nesten flytende engelsk språk høyttalere - hvis du er usikker på om din engelsk nivå er egnet for dette programmet, vennligst kontakt vår Registreringer Team på admin@oxford-royale.co.uk, og de vil være i stand til å hjelpe deg.
  • Må være i stand til å oppfylle de grunnleggende kravene i programmet, i form av deltakelse på undervisning, måltider og arrangementer. Ta kontakt med vår Registreringer Team for mer detaljert informasjon.
  • Bør sjekke forutsetninger for hvert alternativ de velger før påmelding, for å sikre at de har den nødvendige kunnskapen til å dra nytte av fagstoffet diskutert i klassene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 3, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
2 - 4 uker
Heltidsstudier
Information
Deadline