Hvordan vil du forvandle denne sommeren?

Svaret er et program der deltakerne utfordres til å nå sitt fulle potensiale. I et stimulerende miljø, som bidrar til kreativitet og innovasjon, er UÉvora Summer School en unik mulighet til å skaffe seg nye ferdigheter mens du oppdager UEFAs og Évora. Koble med jevnaldrende fra hele Portugal og rundt om i verden. Ta muligheten til å oppleve de unike aktivitetene som er tilgjengelige på campus og i den kulturelt rike byen Évora. UÉvora Summer School er et inspirerende forslag for å forme din fremtid.

Oppskriften på en god opplevelse ved Universitetet i Évora

  • Kurs for alle: studenter og studenter fra portugisiske og internasjonale høyere utdanningsinstitusjoner, portugisiske videregående studenter, fagfolk på ulike felt, forskere og publikum generelt.
  • "Skreddersydde programmer", der hver deltaker kan registrere seg i en eller flere kurs i henhold til deres mål og interessepunkter.
  • Et unikt sosiokulturelt program, som inkluderer samtaler med forskere, kunstnere, alumni ved Universitetet i Évora og flere kulturelle aktiviteter ved Universitetet og i byen.
Program undervist i:
  • Portuguese (Portugal)
Sist oppdatert Juni 6, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato