Sommerskole - art introduksjon

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sommerskole - art introduksjon

Kensington and Chelsea College

11

Våre Maling & Tegning kurs tar sikte på å gi noe for alle.

For nybegynnere som ønsker å lære om en ny uttrykks medium eller for de mer erfarne utøveren som ønsker muligheten til å eksperimentere og finne konstruktiv kritikk. Våre kurs gir mulighet for nybegynnere og erfarne utøvere til å arbeide sammen for å utforske ulike male materialer, teknikker og fagområder.

Tegning er en viktig ferdighet som underbygger alle våre kunstneriske og kreative bestrebelser. Tegning tillater oss å være uttrykksfulle og beskrivende, for å utforske og å kommunisere. Vi tilbyr et utvalg av tegning klasser som vil tillate deg å undersøke tegning praksis med veiledning og støtte. Våre tegnekurs er forankret i etablert praksis, men omfavner innovasjon og eksperimentering.

Livet tegning og maleri klasser gir elevene mulighet til å studere og arbeide fra den menneskelige figuren og utforske ulike medier, materialer og teknikker. Tegning fra figuren kan inspirere mange ulike former for kunstnerisk undersøkelse; fra en utforskning av identitet til en forståelse av menneskets kroppslighet. Observasjon, komposisjon, måling og uttrykk er sentrale elementer og positurer er også gitt en historisk referanse og kontekst.

Ingen bestemt skole eller kunstfilosofi styrer vår studietilbud bortsett fra en forpliktelse til fortreffelighet av læringsprosessen.

Kunst materialer er ikke inkludert i kursavgiften, men grunnleggende materialer kan kjøpes fra høgskolen til rimelige priser. Eventuelle merkostnader vil bli angitt i kursplan eller ved intervju og rådgivning økter. (Vær oppmerksom på at for livet tegning klasser en naken modell er brukt.)

Kursoversikt

Denne sommerskolen er rettet mot avanserte utøvere som vurderer å vende tilbake til utdanning og / eller søker om et høyere nivå studium. Du vil ha en liten dedikert studio plass og opplæringen støtte. Denne intense perioden av studien vil fokusere på centextualising kunstverk gjennom individuell veiledning og gruppe kritikker. Råd vil bli gitt på portefølje forberedelse og 24+ lån. Du kan melde deg direkte, men vi anbefaler deg å ha en uformell samtale med faglærer før påmelding. Materialer er ikke gitt som en del av dette kurset.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Man-Tors 10:00 til 16:00
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
756 GBP
Full Fee £ 375; Non-EU Fee £ 756
Information
Deadline