Hvorfor er sommerskolen av interesse for deg?

Her på Fundesem Business School har vi utviklet et nyskapende tre-ukers program for studenter og nyutdannede som gjør det mulig for studenter å skaffe seg kunnskap om virksomheten og forbedre sine personlige ferdigheter på kort tid.

Klassene er gitt av de samme lærerne som de som er på FBS MBA-programmene, og følger den samme casestudiemetoden. Klassene blir undervist på engelsk på grunn av det høye antallet utenlandske studenter som skolen tiltrekker seg. Saksstudiene som diskuteres og analyseres, er de som er utarbeidet av de beste handelsskolene i verden, som Harvard, MIT, IE, Stanford, IESE, Kellogg, etc.

Hvorfor velge FBS?

FBS er en skole med over 50 års erfaring med en anerkjent prestige, både nasjonalt og internasjonalt.

Skolen har førsteklasses fasiliteter med klasserom for foredragsholder, store tavler og multimedieteknologi som er nødvendig for å møte behovene til studenter som ønsker å studere på en toppskole.

Videre ligger FBS i Alicante, en av byene med den beste kvalitetslivsstilen i Europa. Alicante har et utmerket klima og regnes som Miami i Europa. Byen tilbyr store strender og et unikt miljø som gjør det misunnelig for andre middelhavsbyer.

Studentene som går på sommerskolen kan nyte en kosmopolitisk by, unik i Spania og Europa. Alicante er den fjerde byen i Spania når det gjelder BNP.

Summer School-programmet omfatter både faglige og aktiveringsfag, som for eksempel forbedring og læring av personlige ferdigheter, samt karriereplanlegging og vurdering for å bli tilbudt den første jobben.

Hva er sommerskolen datoer?

Sommerskolen starter 8. juli og avsluttes 26. juli med diplompresentasjon.

Hvor mye koster sommerskolen?

€ 2,000

Inkludert: Teoriklasser, workshops og aktiviteter utenfor. Early Bird Application Rabatt: En rabatt på 500 € gjelder hvis full betaling av programmet er gjort før 31. mai 2019.

Er det overnattingsmuligheter for studenter?

Ja, FBS kan hjelpe studentene med sin bolig (i leiligheter nær skolen) gjennom avtaler med eiendomsmeglere.

Studentene som går på sommerskolen kan nyte en kosmopolitisk by, unik i Spania og Europa.

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert May 15, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 uker
Heltid studier
Pris
2,000 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Juli 26, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juli 26, 2019