Sommerskolen i Paris

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Om Paris

Paris er en by som ikke trenger introduksjon - lysene av byen . En uomtvistelig verdenshovedstad, stedet for signering av de mest ambisiøse internasjonale avtaler om å dempe klimaendringene, Parisavtalene i 2016, og som er vert for OL i 2024, og har vært hjemmet til noen av de største kreative talenter og kritiske tenkere gjennom moderne historie. . Hvilket bedre sted å bruke 2 uker på å få et innblikk i Disruptive Technologies og deres innvirkning på selskapene og lederne som bruker dem?

eiffel tower, paris, france

Vårt program

Sommerprogrammet vårt på Kedge Business School campus i Paris tilbyr internasjonale studenter muligheten til å utvikle deres kunnskap og forståelse for Disruptive Technologies og deres innflytelse på Modern Management i hjertet av Paris.

I løpet av vår 2-ukers sommerskole tilbyr vi:

 • 2 kurs, hver med 5 studiepoeng
 • Hvert kurs er en intensiv, 1 ukes modul
 • Et forretningsbesøk til parisiske selskaper som bruker Artificial Intelligence og Blockchain-teknologier.
 • En guidet tur til Paris ved elven Seine
 • 1 frokost, 1 lunsj og 1 middag
 • Offisielle transkripsjoner og et sertifikat

Kvalifiserte deltakere: Svært motiverte og fordomsfrie bachelor- eller masternivåstudenter med god faglig godkjennelse med et tilstrekkelig nivå på engelsk.

programmer

Pakke 1: Forstyrrende teknologier og moderne ledelse

 • Kurs 1: Disruptive Technologies
  Kursformat: 6 timer per dag over 1 uke; fra 29. juni - 3. juli 2020
 • Kurs 2: Skape kundeverdi med innovative teknologier
  Kursformat: 6 timer per dag over en uke; fra 6. - 10. juli

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

Hvorfor velge dette programmet?

2 Intensive kurs

Du kan ta bare ett kurs på en uke, med 5 studiepoeng, eller begge emnene i pakken (10 studiepoeng). Og hvis du vil mikse og matche med andre Kedge sommerskoleprogrammer, kan du følge så mange som 6 klasser fra 8. juni til 17. juli. "Hop-On" - ta en klasse i 2 uker - deretter "Hop-Off" og reise Europa i to uker, så kom tilbake og ta en annen klasse. Det finnes mange muligheter for å tilpasse programmet i henhold til dine behov, interesser, timing og budsjett!

Alle kursene leveres på engelsk

av et variert, internasjonalt basseng av toppkvalitetsfakultetsmedlemmer

Sosial- og selskapsbesøk

Hver uke inkluderer vi bedriftsbesøk eller sosial aktivitet (inkludert i skolepenger). Vårt program i Paris vil inneholde et besøk til et parisisk basert selskap som bruker AI og Big Data management, og en guidet tur i Paris langs elven Seine!

Tilpass ditt sommerprogram i henhold til dine interesser

Vårt fleksible format lar deg følge programpakken vår i Paris, eller velge og velge kurs på våre Bordeaux og Marseille campus som interesserer deg mest for å bygge ditt eget "Hybrid" alternativ

Tjen Overførbar ECTS Credits

Hvert Kedge sommerskolekurs har 30 kontakttimer, blir formelt evaluert, har 5 overførbare ECTS-studiepoeng, og fører til både et ferdigattest så vel som offisielle utskrifter. Hvis 5 studiepoeng er et problem å overføre til et tilsvarende kurs på hjemmeinstitusjonen din, kan du kontakte oss for å se hvilke muligheter som kan utarbeides.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Les mer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Minimér
Bordeaux , Marseille , Paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Mer Mindre