Les den offisielle beskrivelsen

mascara

Beskrivelse

Våre spansk språk og kultur kurs er beregnet for de studentene som ønsker å lære spansk i Alicante. De tilbys på alle nivåene i det europeiske rammeverket for språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Hovedmålet med denne intensive kurset er å forbedre studentenes språkkompetanse innenfor en nedsenking kulturmiljø og gjennom en kommunikativ metode i klasserommet.

Våre kurs tilbyr menings praksis i grammatikk, ordforråd, muntlig og skriftlig uttrykk, alt ved hjelp av reelle situasjoner og tekster.

Schedule

Mandag til fredag ​​fra 09:00 en 12:30 (med en 30-minutters pause) og 13:00 til 14:00. Du vil bli bedt om å fullføre den muntlige delen av online plasseringstest på den første dagen av klasser, slik at vi kan bestemme nivået av spansk mer presist. Dette superintensive kurs gir studentene mulighet til å kombinere en spansk språk og kultur intensivt kurs (15 timer per uke) med en 5-timers per uke samtale eller en spansk for bestemte formål kurset.

prisene

  • Første uke: 159 EUR / uke
  • Andre og følgende uker: 149 EUR / uke

Valgfritt: Airport transfer: 50 EUR.

Datoer

Kursene starter hver mandag i løpet av året. En leksjon på ELE usal Alicante er 55 minutter.

Bank Holidays: I 2017 vil ELE usal Alicante bli stengt på følgende helligdager: 13 april 14 og 17 (påske), 27 april (i Santa Faz Pilgrimage), May 1 (Labor Day), 15. august, oktober 9 og 12, november 1, og desember 6 og 8.

Klassene for disse dagene vil ikke bli gjort opp.

Program undervist i:
Spansk

Se 4 flere kurs fra ALICANTE – ELE USAL »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1 uke
Heltid studier
Pris
159 EUR
Første uke: 159 EUR / uke; Andre og følgende uker: 149 EUR / uke
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato