Les den offisielle beskrivelsen

Alle våre spanske læringsprogrammer er kortsiktige, praktiske og svært intense og finner sted i Spania. De har hver for seg ulike mål, som passer etter dine behov og læringsfase. Ikke nøl med å kontakte oss for å få mer informasjon og en gratis språkvurdering av ditt nivå.

Diverbo tilbyr en personlig service og sørger for at hver student får mest mulig ut av en pedagogisk opplevelse som passer dine spesifikke behov, tilgjengelighet og budsjett.

Her er et sammendrag av programmene vi tilbyr:

Spanskundervisning (på forespørsel): Dette programmet er for alle nivåer. Det er en personlig tjeneste som tilbyr unikt innhold som er tilpasset studentens spesifikke behov og mål. Læreren tilpasser seg studentens tid og tilgjengelighet. Klassene anbefales for alle typer profiler.


Villa Española: Vår 3-dagers boligkurs kombinerer klasserom Spansk med lærere med samtalepraksis i sosiale timer. Det er perfekt for nybegynnerstudenter som vil ha arbeidshånd til hånden med en lærer og også egnet for mellomstore og høyt nivå studenter som ønsker å jobbe med visse aspekter av språket mens de praktiserer sine lyttings- og snakkevner. Det anbefales spesielt for forretningsfolk./>

Når grammatikkgrunnlaget er satt, må et språk bli satt i bruk utenfor klasserommet! Lev språket blant spanjolene og bli helt nedsenket i kulturen.

Pueblo Español : Hvis du har hatt timer med spansk grammatik klasse og ikke nok samtalepraksis, vil du virkelig dra nytte av 8-dagers nedsenking. Dette programmet er egnet for studenter som har et mellomnivå eller høyere og ønsker å forbedre sine generelle lytte- og kommunikasjonsferdigheter, arbeide for flyt og bygge selvtillit. Vi har et program som passer perfekt til din profilalder, bakgrunn og motivasjon for å lære!

4-dagers intensive spanske klasser: Vi tilbyr et 16-timers intensivt spansk grammatikkurs før Pueblo Español nedsenkingsprogrammet. Disse klassene er ikke obligatoriske, men definitivt bra for dem som er på det minste minimumsnivået (A2) eller ønsker å sette deres grammatikk, vokabular, lytting og snakk ferdigheter opp til hastighet og gjør deg klar for nedsenking.


metodikk/>

Dette er det som gjør at våre kurs skiller seg ut fra andre:

 • Praktiske kurs, hvor studentene er hovedpersonene
 • stimulerende og underholdende atmosfære gjort behagelig av våre eksperter
 • tidsplaner utviklet for å balansere og maksimere læringsintensiteten
 • aktiviteter fokusert på å forbedre lytteforståelse, kommunikasjonsferdigheter og selvtillit
 • bare snakker spansk
 • verdifullt sosialt nettverk
 • en kombinasjon av akselerert læring og kultur nedsenking for en uforglemmelig livserfaring!

resultater:

Våre programmer er for deg hvis du vil:

 • skaffe seg og konsolidere grammatikk kunnskap
 • forbedre vokabular, uttrykk og flyt
 • forbedre din selvtillit
 • bli nedsenket i den spanske kulturen
 • møte spanjoler fra hele Spania
 • en stimulerende og underholdende atmosfære som er komfortabel av våre ekspertlederne

Hvem er studentene:

Uansett alder og bakgrunn, har vi et program som passer perfekt til din profil!

 • Forretningsfolk og spanske entusiaster
  Alder: 24 år gammel (aldersgruppen 44)
  Studenter per gruppe: 5 - 18
  Nettverksmuligheter: Andre fagfolk, hovedsakelig fra USA og Europa. I Pueblo Español immersion kurset vil du møte spanjoler i samme aldre og en rekke yrker og bakgrunner, som kommer fra hele Spania.
 • studenter
  Alder: 14-18
  Studenter per gruppe: 15 - 20
  Nettverksmuligheter: Andre studenter, hovedsakelig fra USA, Canada og Europa. På Pueblo Español kurset vil du leve de 8 dagene med spansk videregående studenter fra hele Spania med spesiell interesse for å lære om nye kulturer.
 • Universitet / studenter
  Alder: 19-23
  Studenter per gruppe: 12-18
  Nettverksmuligheter: Universitetsstudenter, hovedsakelig fra USA. I Pueblo Español immersion kurset vil du leve med spanske universitetsstudenter som studerer forskjellige majors, som representerer hele Spania.


Når og hvor:/>


Spanskundervisning (på forespørsel): Lærerens tilgjengelighet går fra 8:00 til 20:00, alltid tilpasset studentens behov. Vi anbefaler minst 4 timer klasse om uken for å se fremskritt Du kan starte klasser så snart vi finner lærere som kan undervise i timetabellen du velger. Klasser finner sted i hovedkvarteret i Madrid. Villa Española : Kurset foregår fra fredag ​​til søndag i vårt firma drives hotell i Segovia (bare en time fra Madrid). Tilgjengelighet avhenger av ditt nivå./strong>

Pueblo Español : Programmer finner sted i 4-stjerners hotell, i vakre steder av høy kulturell interesse. Programtilgjengelighet avhengig av profilen din. Hvis du er forretningsmessig eller en spansk entusiast (fra 24 år og eldre), kan du velge mellom en av de ukentlige programmene som finner sted fra mars til november. I sommermånedene er det spesifikke programmer for studenter mellom 13 og 17 år og en annen for universitetsstudenter, i alderen 18 til 23 år.

4-dagers intensiv spansk klasser: Kurset foregår fra mandag til torsdag fra 9:30 til 13:30, i små grupper på ikke mer enn 6 studenter. Klasser finner sted i hovedkvarteret i Madrid.

logistikk:

Vi koordinerer alt fra Madrid, som er hvor du måtte organisere din reise til minst en dag før starten av programmet. Vi vil ønske deg velkommen her og gi buss / buss transport fra Madrid til arenaer. Møtepunktet ligger i nærheten av hovedkvarteret i Madrid, og bussen avgår den første dagen i programmet. På den siste dagen i programmet blir du brakt tilbake til samme sted. Du er ansvarlig for å gjøre reisen til Madrid (Spania), din innkvartering i Madrid natten før og etter programmet.


Pris:/>

Spanske klasser: Prisen per økt (60 minutter) er 38 € (ingen registreringsavgift, klassemateriale inkludert, ingen ekstra kostnader for nivå tester eller vurderinger). Det er en betydelig rabatt hvis studentbøkene blokkerer timer (minimum 20 timer).

Villa Española: Det er to alternativer:
Helgkurset med individuelle klasser. Det er et forhold mellom en lærer per student. (Det er minimum 2 studenter, maksimalt 5). Den totale prisen er € 1.250 per student.
Helgeskurset i gruppeklasser. Dette inkluderer en lærer for hver 3 studenter. (Det er maksimalt 6 studenter, to grupper på tre studenter på tilsvarende nivå). Prisen er € 750 per student. Du vil bli informert om helgene tilgjengelig så snart nivået ditt har blitt vurdert.

Pueblo Español nedsenking: Den fullstendige programprisen inkluderer fullt rom og bord i et privat rom, transport til og fra Madrid til lokalet, aktiviteter, utflukter, materiell og forsikring er 1.950 €.

Student- og universitetsprogrammer: Den fulle programprisen inkluderer fullt rom og brett i et fellesrom, transport til og fra Madrid til lokalet, utflukter, materiell og forsikring er 1.380 €. Alle mindreårige som reiser alene kan bestille velkomst- og avgangspakke for ca 200 €. Tjenesten inkluderer: Flyplass henting / avreise, ditt hotell i Madrid natten før / etter programmet, måltider og chaperoning under oppholdet. Din eneste utgift i løpet av programmet vil være brus utenom måltider og suvenirer!

4-dagers intensiv spanske klasser: Den totale prisen på 4-dagers spanske intensivklasser er € 192. Hvis det er bestilt med Pueblo Español kurset, er prisen på kurset € 155.

Hva er søknadstrinnene:

 • Be om mer informasjon!
 • Hvis du ikke vet hvilket nivå du er på, planlegger du en evalueringsnivå test gratis! I en 10 minutters samtale kan vi gi deg råd om hvilket program som passer deg best!
 • Sjekk tilgjengelighet og bestill en dato!
 • Gjør din reservasjon og begynn å planlegge reisen til og fra Madrid, Spania
 • Ordne overnatting i Madrid og forberede seg på den spanske læringsopplevelsen.
 • Gjennomgå notater og forberede deg til evig forbedring av spansktalende evner!
Program undervist i:
Spansk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
3 - 8 dager
Heltid studier
Pris
1,950 EUR
Totalpris på 8-dagers Pueblo Español nedsenkningskurs er € 1.950. Totalpris på 4-dagers spanske intensivklasser er € 192.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato