Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere Spesialisering i Bedriftsfinansiering i VVM

Kandidatprofilen for spesialiseringen i bedriftsfinansiering vurderer godkjenning av fagpersoner hovedsakelig fra fagfagene relatert til økonomi, regnskap, administrasjon og ingeniørfag, som favoriserer tverrfaglig analyse for å oppnå en helhetlig oppfatning av økonomi og sikrer også et visst nivå av kunnskap i grunnleggende eller grunnleggende begreper for dem som letter læringsprosessen.

De spesifikke elementene som skiller VVM-spesialiseringen i bedriftsfinansiering er: tilnærming til økonomisk administrasjon, evaluering av prosjekter, verdsettelse av selskaper, forvaltning av investeringer og måling og styring av risiko. Alt ovenfor støttes i intensiv bruk av matematiske verktøy og statistikk. Med fokus på spesialisering er målet å utvikle holdninger og kompetanse i spesialister som gir dem mulighet til å gi omfattende oversikt over økonomistyring og utvikle ferdigheter for å avgjøre kritiske vurderinger av planer og prosesser i det økonomiske området av organisasjoner.

Formålet

Spesialisten innen Corporate Finance vil være kompetent til å designe og gjennomføre økonomiske strategier for optimal styring av økonomiske ressurser.

profiler

Konsernsjefsspesialisten til Universidad EIA vil kunne:

  • Analyser dynamikken i finansielle prosesser i de nye sammenhenger av usikkerhet, risiko og kompliserte operasjoner.
  • Integrer bedriftens elementer og finansielle markeder i løsningen av økonomiske situasjoner.
  • Optimaliser resultatene av økonomistyring, basert på vurderingen av alternativene som kan ses i dagens finans- og finansmarked.
Program undervist i:
Spanish (Colombia)

Se 3 flere kurs fra Universidad EIA »

Sist oppdatert October 23, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
2 semestre
Pris
10,300 COP
hvert semester
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato