Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere spesialisering i prosjektledelse i VVM

Profilen til kandidatprosjektet for prosjektledelse spesialiserer seg på å akseptere fagpersoner fra ulike fagområder, som favoriserer tverrfaglig analyse og integrert oppfatning av prosjektene, uten å miste hver deltaker sin faglige identitet eller late som å invadere felt utenfor hans yrke.

Elementene som skiller spesialiseringen i prosjektledelse er: tilnærmingen mot restriksjonsteorien, den systemiske og strategiske tenkning og vekten på metodologien til prosjektledelsesinstituttet (PMI).

Theory of Constraints ser verdikjeden som en helhet, hvis deler interagerer systematisk og ikke på deres isolerte komponenter. I dette tiltaket vurderes prosjektene på en helhetlig måte, og søker å strategisk styrke den svakeste lenken i kjeden for å øke systemets produktivitet. Dens løsning med kritisk kjede og visjonen i flerprosjekter gir den en høy differensieringsverdi.

Med fokus på spesialisering er målet å utvikle holdninger og kompetanser hos spesialister som gjør at de på en mer fruktbar måte kan håndtere forvaltningen og forbedringen av eksisterende prosjekter og utformingen av nye.

Formålet

Prosjektledelsen spesialist vil være kompetent til å planlegge, direkte og fullt ut evaluere alle typer prosjekter, i henhold til den globale rammen av PMI metodikk.

profiler

Prosjektledelsesspesialisten til Universidad EIA vil kunne:

  • Identifiser problemer, behov og muligheter som gir opphav til spesifikke prosjekter med kreativitet og lederskap.
  • Formulere og evaluere investeringsprosjekter, etter PMI®-metoden.
  • Direkte planlegging, gjennomføring, kontroll og lukning av prosjektene, styring av risikoen.
Program undervist i:
Spanish (Colombia)

Se 3 flere kurs fra Universidad EIA »

Sist oppdatert October 23, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
2 semestre
Pris
10,300 COP
hvert semester
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato