Spesialist grad i åndelige øvelser

Universidad Pontificia Comillas

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Spesialist grad i åndelige øvelser

Universidad Pontificia Comillas

Spesialist grad i åndelige øvelser

Master133

The Institute of åndelighet tilbyr en privat spesialist grad i åndelige øvelser, i samarbeid med San Ignacio Spirituality Center i Salamanca. Målet med dette kurset er å gi religiøse brødre og søstre, prester, legfolk og laywomen, formators og pastorale agenter med kunnskap og erfaring til å lede Ignatian åndelige øvelser. Læreplanen omfatter både teoretiske og praktiske elementer. Den teoretiske delen tilsvarer seks økter fordelt jevnt i løpet av tre år. I disse ekspert-ledede økter, studenter studerer hele Ignatian tekst, sin tolkning og påføringsmetode.

Den praktiske delen av kurset består i å skrive opp rapporter om tilsvarende økter, veileder veiledning, aktiv deltakelse i økter og etableringen av en åtte dagers prosjekt av øvelser.

Universitetets spesialist grad i åndelige øvelser, en privat grad tildeles av Comillas Pontifical University, er basert på teoretisk studie av Ignatian tekst og tilbyr en praktisk innføring i å lede og styre den åndelige øvelser av St. Ignatius av Loyola.

Entre

Hvem er det ment for?

  • Bispedømmeprester som arbeider i menighetene, undervisning av katekisme eller yrkes formasjon, bevegelser, åndelige øvelser, etc.
  • Religiøse brødre og søstre som arbeider i yrkes formasjon, yrkesrettet og ungdom relaterte sjelesorg, kristne grupper, undervisning og åndelighet, etc.
  • Legfolk og laywomen som er lærere i troen, medlemmer og koordinatorer av sekulære organisasjoner, bevegelser og lokalsamfunn, katekismus lærere, religiøse lærere, etc.

Opptakskrav

  • Foretrukket alder: mellom 25 og 50
  • Hold en lisensiatavhandlinger (fem år) grad, et universitet diplom eller en bachelorgrad
  • Engasjement fra kandidaten til å studere hele programmet

opptak prosess

  • Kandidater kan fullføre sin søknad og sende den til justis kontor på Spirituality Center i Salamanca fra oktober 2015 og utover. Søknadsskjema er levert av Center.
  • Vellykket kandidater vil bli valgt av et team fra School of Exercises, basert på rekkefølgen av søknaden. Kandidater vil bli informert om opptak vedtaket og om eventuelle ytterligere detaljer om kurset.
  • Innmeldingsavgiften for hvert år (to økter) er € 595, som vil ligge fast for hele tre år. Comillas Pontifical University vil betale for utstedelse av den offisielle grad og sertifikat på slutten av kurset.

Metoder og Mål

Metodikk:

Programmet dekker hele Ignatian tekst, presenterer tolkningen av dette arbeidet, og hvordan det kan brukes. Det er en tre-årig og kombinerer både teoretisk og praktisk læring.

Den teoretiske ELEMENTIS fordelt over seks moduler eller ukentlige økter (mandag til fredag) lærte gjennom de tre årene (se program datoer). Hver økt vil bli ledet av en ekspert på emnet, og vil konkludere med produksjon av en 10-siders rapport.

Den praktiske delen består av aktiv deltakelse (observere, veilede og foreslå) i noen form av øvelser og i produksjonen av en sluttrapport med åtte dagers øvelser prosjekt. Hver praktisk aktivitet vil bli reflektert gjennom produksjon av en ti-siders rapport.

Hver student får tildelt en veileder som vil lede dem gjennom sine studier og overvåke deres praktiske aktiviteter. Teamet fra School of Exercises vil koordinere planlegging, praktiske aktiviteter og tutorial overvåking.

Stipend og økonomisk støtte

The University, som en institusjon i den katolske kirke dedikert til alle medlemmer av samfunnet, og tilbyr en rekke stipender og økonomisk støtte til sine studenter, for å hjelpe til med studiekostnader og for å sikre like muligheter basert på de individuelle behovene til hver elev.

Støtten kommer direkte fra universitetet, fra bidrag fra den Comillas-ICAI Universitetet Foundation, fondet av Kirkens Grants, ikke-autonome grunnlaget for kandidater til presteskapet og fra andre organisasjoner og enkeltpersoner.

Studenter ved Universitetet er kvalifisert for de samme fordelene som andre spanske studenter med hensyn til skole forsikring, offentlige tilskudd og andre tilskudd.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen