Spesialist grad i canonic ekteskapssaker

Universidad Pontificia Comillas

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Spesialist grad i canonic ekteskapssaker

Universidad Pontificia Comillas

Spesialist Diploma i Canonical ekteskaps årsaker

Dette grad tar sikte på å gi kanaler med kanonisk trening for folk som er interessert i kunnskap om kirkeretten ekteskap. Trening advokater til å opptre profesjonelt før de kirkelige domstoler er en kirkelig, sosial funksjon tiltalte, og profesjonelt, som dette kurset tar sikte på å svare.

Den kirkeloven krever, til å opptre som advokat i ekteskapssaker, til kravet være virkelig ekspert på kirkeretten (cn. 1483), tilsvarende rettslig sogneprest sjekke dette kravet før bekjenne råder advokater Cast of Ecclesiastical Court. Denne kontrollen krever vanligvis levering av en viss grad eller sertifikat av studier for å sikre den kanoniske trening uten en grad i kirkeretten er nødvendig.

Aktivering av advokater til å opptre profesjonelt før de kirkelige domstolene er et sosialt og profesjonelt krevde funksjon, slik at fakultet Canon Law som mål å gi en forberedelse college, kritisk og systematisk utvalg på dette feltet, bidrar til å danne canon advokater med dyp kunnskap om emnet.

Dette kurset, undervist av Fakultet for Canon Law, tilbyr den mest omfattende og fullstendig opplæring i ekteskaps lov og prosessuelle Canon Law.

Kurset kombinerer læremessige dybden med utpreget praktisk disiplin, som inkluderer analyse og studie av kirkeretten og realisering av saksbehandlingspraksis tilnærming.

Lærere er lærere og forskere fra prestisjetunge ansvarsfulle stillinger i kirkelige domstoler.

Denne tittelen gir slik at motivet for å praktisere som advokat før de kirkelige domstoler, slik at du har den nødvendige kompetanse i kirkeretten, kreves av koden krav for opptak til listen av profesjonelle advokater Ecclesiastical Court.

opptak

Til hvem det er adressert

Hovedmålet er å trene advokater med dyp kunnskap, teoretisk og praktisk, i kanonisk ekteskaps og prosessrett. Av denne grunn, mottakere av kurset er hovedsakelig jurister og sivile advokater, som hevder å øve profesjonelt før de kirkelige domstoler, samt studenter i tredje og fjerde grad kurset i lov.

De kan også bli tatt opp folk med grad akademikere, nyutdannede, eller akademikere i teologi, som ønsker å trene i dette området, spesielt med tanke på å samarbeide i Kirke Courts (psykologer, psykiatere eller andre interessenter) eller i familie hyrde.

Opptak prosess og krav

 • Maksimalt antall ledige plasser hvert år: 20
 • Opptak nødvendig å sende inn søknaden med Generalsekretariatet dokumentasjon: kopi av ID og grad eller akademisk sertifikat studier som gir tilgang til denne Specialist Course. Ved mottak av brev av aksept fra Dean, vil registreringen bli formalisert i generalsekretariat.
 • Fristen for å søke om opptak og melde vil være fra februar til juli og den første uken av september.

Contentidos

år A

 • Ekteskap - 9 studiepoeng
 • ekteskaps lov seminar - 3 studiepoeng
 • Psykologi og ekteskaps kirkerett - 3 studiepoeng
 • studiepoeng 15

år B

 • Prosesser - 10.5 Studiepoeng
 • rettspraksis - 3 studiepoeng
 • 13,5 studiepoeng

TOTAL: 285 timer (28,5 studiepoeng) for å ta to år.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
850 EUR
per år
Information
Deadline
Locations
Spania - Madrid, Community of Madrid
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Madrid, Community of Madrid
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen