Spesialitet i logistikk og forsyningskjede (ELS)

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Spesialitet i logistikk og forsyningskjede (ELS)

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Spesialiteten i Logistikk og Supply Chain er berettiget gitt behovet for miljøet for å effektivisere ressursene i forsyningskjeden. Dette vurderer aspekter ved bærekraft og bruk av informasjonsteknologi, fra et globalt, integrerende og samarbeidsperspektiv.

Blant de utfordringene som organisasjonene tilbyr, kan man blant annet inkludere identifisering av strategiske partnere på globalt nivå, konkurranseevne i globalisering av markeder, energikostnader og markedskrav, samt økningen i organisasjonens kompleksitet.

Dermed er trening av spesialister innen logistikk og forsyningskjede, avgjørende i utviklingen av høyt spesialisert talent, som kreves av bedrifter, som er i stand til å designe, implementere og lede høye effektive tiltak. i generering av merverdi i sin virksomhet.

Ifølge dokumentet "Evaluering av ytelsen til forsyningskjeder i Mexico - generering av nasjonale indikatorer" generert av studien som er foretatt av ATKEARNEY og sponset av økonomiministeriet og forsyningskjedens og ledelsesrådets råd, har størst innvirkning på Serviceindikatorer er gitt gjennom styrking av opplæringsprosessene, og på industrisektoren blir styrking av opplæringsprosessene i forsyningskjedets aktører en prioritet.

Med tanke på Logistikkprestasjonsindeksen 2007, er Mexico rangert 56 av 150 land, noe som tydeligvis viser behovet for spesialister i området for å forbedre landets konkurranseevne og økonomiske utvikling. Som et resultat av dette, som en strategi i den nasjonale utviklingsplanen 2007-2012, fremmes økningen av menneskelig kapitalformasjon med kapasitet i logistikk tjenester.

Departementet for økonomi, i sin side dedikert til logistikk i Mexico (http://www.elogistica.economia.gob.mx), erklærer "Sammen med den økonomiske utviklingen av et land, dets geografiske posisjon, dens teknologiske fremskritt og andre fordeler talentet i sin menneskelige kapital har vært en determinant for å oppnå konkurranseevne. På logistikkområdet er det gode muligheter for at utdanningsinstitusjoner med trening av menneskelige ressurser sikkert vil kunne dekke ... "

Tecnológico de Monterrey er klar over behovet for å trene spesialister innen logistikk, og tilbyr spesialitet i Logistikk og Supply Chain som et alternativ for å forberede menneskelig talent som kan styrke landets konkurranseevne gjennom forbedring av styringsprosessene av forsyningskjeden.

nytte

lærere

Program undervist av professorer med doktorgrad og yrkeserfaring fra School of Engineering and Sciences of Tecnológico de Monterrey.

akkrediteringer

 • Dette programmet har akkrediteringer og anerkjennelser fra nasjonale og internasjonale institusjoner som:
 • Kommisjonen for universiteter i Sammenslutningen av skoler og universiteter i sør i USA (SACS).
 • Den Tecnológico de Monterrey er akkreditert av Kommisjonen for Universiteter av Foreningen av Skoler og Universiteter i Sør for USA for å gi profesjonelle grader og akademiske grader av master og doktorgrad. Kontakt College Commission ved 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, eller ring (1) 404-679-4500 (1) 404-679-4500 for spørsmål om Tecnológico de Monterrey akkreditering.
 • Anerkjennelse av offisiell gyldighet av sekretariatet for offentlig utdanning i Mexico.

Opplæringsmodell

Den aktive deltakelsen av studenter i deres faglige og personlige utdanning fremmes gjennom individuell og samarbeidende læring. Denne modellen gjør det også mulig for studenten å bygge opp sin kunnskap med veiledning fra faglærere på fagområdet og undervisning.

Jeg leder til

Spesialiteten i logistikk og forsyningskjeden er rettet mot:

 • Nyutdannede fra profesjonell ingeniør karriere relatert til administrative og ingeniørvitenskap.
 • Folk som ønsker å bli med i produktiv sektor ved å skape løsninger for problemene med logistikk og forsyningskjeden fra design, analyse, utvikling og implementering.

målsettinger

Spesialisten i logistikk og forsyningskjeden har som mål å:

 • Utvikle spesialister for å oppnå i sin profesjonelle karriere.
 • Forbedre konkurranseevnen til en organisasjon gjennom innovasjoner i ledelsen av forsyningskjeden.
 • Optimaliser logistikk og forsyningskjeden prosesser i en organisasjon gjennom teknologiske og administrative innovasjoner.

Spesielle mål for spesialet er å trene spesialister i stand til:

 • Forstå prosessen med å skape verdier og dets ledelse; analysere strategiske rammer for verdikjeden identifisere og foreslå strategier for verdiskapning Bruk optimaliseringsbeslutninger til operasjonelle styringsprosesser.
 • Bruk statistiske verktøy som hjelper deg med å håndtere data tatt på et tidspunkt (tvers) eller gjennom tid (langsgående); løfte og løse problemer i næringslivet, velge de mest hensiktsmessige statistiske verktøyene i henhold til informasjonen som er tilgjengelig Effektivt bruk en eller flere statistiske pakker; tolke tilstrekkelig resultatene som er oppnådd fra de statistiske verktøyene som brukes, slik at du kan basere beslutningsprosessen effektivt vurdere virkningen av dine beslutninger på selskapets funksjoner og til fordel for samfunnet ditt og i personlige situasjoner.
 • Bruk verktøy som lar deg simulere modeller for analyse og valg av modus eller transportmåter, effektivitet i tid og kostnader; forstå inkorporering av teknologiske hjelpesystemer som geografiske informasjonssystemer, og identifisere strategier som tillater bedre beslutningstaking med støtte fra multikriteriemetoder.
 • Design driften av de ulike typer varehus og distribusjons sentre og deres administrasjon, ved hjelp av avanserte verktøy som lar deg simulere og analysere faktorer som påvirker kontrollen av lagerbeholdninger og optimalisering av kostnader, tidspunkter og mellomrom samt bruk av kriterier å forbedre beslutningsprosessen med hensyn til prognosemodeller og foreslå en proprietær modell og innlemme RFID-teknologi for sporing og kontroll av lagermateriale og deres integrasjon med ERP-systemer.
 • Integral utforming av forsyningskjeden, inkorporering av avanserte strategier som outsourcing, planlegging og etterspørselskontroll, omvendt logistikk, blant annet.
 • Løs problemer knyttet til gjenvinning av materialer eller produkter for gjenvinning eller gjenbruk fra sluttbrukeren til prosesseringsstedet; identifisere og utvikle kvantitative strategier som involverer plassering av fasiliteter, transport for innsamling, demontering prosesser og lagerstyring med retur av materiale og forstå relevansen av informasjonsteknologi og innovasjon, samt miljøansvar, etter behov uunnværlig for utvikling og posisjonering av selskapet.
 • Etter endt spesialitet forventes det at studenten har den kunnskap og ferdigheter som er nødvendig for å oppnå en nasjonal eller internasjonal faglig sertifisering som er relevant for området Logistikk og Supply Chain.

forskningsområder

Studieplanen dreier seg om en forpliktelse til industri- og tjenestesektoren, og dette fører til en dobbel, men iboende sammenhengende kunnskapslinje, som kan forklares som: "Verktøy og arbeidsmetoder for optimalisering av vareflyt og tjenester og tilhørende informasjonsflyt som setter dem i bevegelse Logistikk i tillegg til flyt av kunnskap i prosesshåndtering som muliggjør optimalisering av leverandørkjeden fra leverandørene til de samme kundene. Denne linjen innebærer i sin sammenbrudd:

 • Utvikling av teknikker ved hjelp av matematiske optimaliseringsmodeller og av praktisk karakter.
 • Bruk av statistiske verktøy for etterspørsel planlegging, produksjonsplanlegging og distribusjon som oppnår maksimal nytte, laveste pris og tilfredsstillelse av krav og kvalitetsattributter som er forespurt av de samme kundene.

Derfor vurderer fokuset på læreplanen studentenes forberedelse til å skaffe seg en profesjonell sertifisering, for eksempel Supply CHain Council, CSCMP eller APICS fra forberedelsene gitt av programmet. Det søktes at studenten får en slik profesjonell sertifisering som gjør at kunnskap og verdi kan genereres i selskapet der den er utviklet. Å ha denne internasjonale profesjonell sertifisering, tillater både studenter og selskaper som de jobber med, en konkurransefortrinn som bidrar til utviklingen av den nasjonale sektoren de jobber med.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Spansk


Sist oppdatert October 7, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
April 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
38,100 MXN
Information
Deadline
Locations
Mexico - Mexico City, Mexico City
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Mexico - Buenavista, State of Mexico
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : April 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Mexico - Buenavista, State of Mexico
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
April 2019
Mexico - Buenavista, State of Mexico
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Mexico - Mexico City, Mexico City
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Sept. 2019
Mexico - Buenavista, State of Mexico
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen