Les den offisielle beskrivelsen

Long Stay Program

Dette programmet er utviklet for studenter som ønsker å utvikle sine engelskspråklige ferdigheter mer grundig over en lengre periode. Det er det mest fleksible programmet som tilbys av Clubclass fordi studentene kan delta i minimum 4 uker og starte på en hvilken som helst mandag hele året. Når elevene nå et mellomnivå på engelsk eller høyere, kan de bytte eller oppgradere til en eksamensforberedelseskurs.

LES MER!

Arbeid & Lær

Clubclass Work and Learn-programmet er rettet mot studenter som ønsker å forbedre sine karrieremuligheter ved å få praktisk arbeidserfaring i et engelsktalende land. Søkeren vil ha en gylden mulighet til å få internasjonal faglig erfaring i henhold til individets studium, opplæringskrav og karriereforutsetninger. Dette kan suppleres med et engelskspråkkurs og overnattingspakke, med flere alternativer tilgjengelig for alle behov og budsjett.

LES MER!

Twin Destinasjonsprogram

Kursene som tilbys på de to klubbskolene, som ligger i Malta og i London, er strukturert på en slik måte at studentene kan starte sine studier i ett senter og fullføre dem i den andre. Studerende for studier av de to skolene knytter sammen for å sikre at elevene overfører fra det ene sentrum til det andre på en jevn og sømløs måte.

Engelsk for Professional Business Presentation s

Mange fagfolk på høyt nivå blir nå bedt om å lage presentasjoner på engelsk. Ofte kan de ha en utmerket kommando av engelsk, men mangler tilliten til å snakke foran et publikum. Engelsk for Professional Business Presentations er et kurs som er rettet mot personer som ønsker å forbedre sin evne til å presentere tydelig og effektivt på engelsk. Dette kurset vil gi de verktøyene som er nødvendige for å utvikle språk- og presentasjonsferdighetene som trengs for å uttrykke ideer, samt teknikker for effektiv strukturering av tale. Ved hjelp av toppmoderne teknologi, hvor undervisning registreres og vurderes av en privat bedriftslærer, får fagpersoner all den tilliten de trenger for å gi presentasjoner på engelsk.

LES MER!

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Clubclass English Language School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato