Spill og historie: leker med tid og kultur

Helsinki Summer School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Spill og historie: leker med tid og kultur

Helsinki Summer School

Spill og Historie: Spille med tid og kultur

ARRANGØR:

Institutt for filosofi, historie, kultur og kunst Studies, University of Helsinki

Relaterte Degree Programmes:

  • historiker kandiohjelma
  • historiker maisteriohjelma
  • Kulttuuriperinnön maisteriohjelma
  • Magisterprogrammet i kultur och kommunikation

DATOER:

8.-24.8.2017

PRISER:

850-1400 EUR

studiepoeng:

6 studiepoeng

KOORDINATOR:

Derek Fewster

Target studenter

Kurset er beregnet for alle interesserte studenter med noen tidligere studier i historie. Det anbefales for studenter i sitt tredje år eller utover.

Deltakerne bør også ha en viss erfaring fra dataspill, organisert rollespill og / eller brettspill (som arbeider med regelbøker, ved hjelp av spill grensesnitt, rutenett eller nettleverandører [f.eks DAMP], og kjennskap til grunnleggende strukturer og opsjoner videospill.) Studentenes tilgang til én eller flere spill på STEAM eller noen andre spill plattform i løpet er en nødvendighet. Tilstrekkelige digitale ressurser vil bli arrangert for studentene å være i stand til å gjøre studieoppgaver.

Synopsis

Dette kurset tar en titt på kontinuerlig utvikling innen kost og videospill fra en historiker synspunkt. Arbeide med foredrag, workshops og studentpresentasjoner, det undersøker spill som design, historiografi, læremidler og elementer av historisk og kulturell bevissthet.

Målet med kurset er tredelt. Først, for å gi deltakerne en grunnleggende kulturhistorie bord og videospill, som er knyttet til begreper som finnes i moderne spill Studies. Andre, for å presentere og diskutere historiske kultur, bilder og tilstedeværelse i moderne video og brettspill. Og for det tredje, å gi deltakerne ideer og verktøy for analyse, planlegging, produksjon og forståelse historiske tolkninger og fremstillinger i verden av spill.

Den siste delen av kurset består av et seminar hvor deltakerne vil presentere et teamarbeid papir på noen relaterte spill eller gjenstand for offentlig formidling.

Læringsmål

Studentene skal lære hvordan spillene har utviklet seg i historien, begrepene spillstudier, hvordan moderne spilldesign fungerer, hvordan å vurdere historisitet i spill, hvordan å analysere relevante spill som en form for historisk kommunikasjon, og hvordan du kan utnytte spill i utdanning som en form for historieskriving.

Kurset ikke som sådan avtale med sportsspill, barnespill, kortspill eller gambling, men snarere betrakter de brukte historiske innholdet i spill, de valg de spilldesignere, mulige pedagogiske aspekter (bevisst eller ikke), stilen og stemningen til stede, og de siste trendene i video og brettspill eller annen måte viser elementer av historisk eller kulturell rekreasjon, gjengivelse eller utdanning.

Vær oppmerksom på at når du arbeider med videospill, vil kurset fokusere på PC-plattformen i stedet for en verden av konsoller.

Kurset format og undervisningsmetoder

Forelesninger, demonstrasjoner, brettspill workshops og seminarer med lagets arbeidende studenter som presenterer en studie og formidling på et sett spill eller noe beslektet emne.

Formatet vil kreve studenter å få tilgang til spill og arbeide på sine oppdrag utenfor de vanlige forelesninger og workshops. Hvis det er mulig, vil kurset gjøre 1-2 kortere utflukter i Helsingfors til relevante lokaliteter direkte etter forelesningene.

Midler og kriterier for vurdering

En. Deltakelse på forelesninger (20%).

  1. Et innlevert og evaluert case study for seminarene, presentert som et team arbeid på to eller tre samarbeidende studenter. Hver gruppe vil dermed både avgi en skriftlig tekst / powerpoint (30%) og gi en 20-30-minutters presentasjon av spillet (30%).

Tre. En skriftlig rapport fra brettspill økter (10%).

  1. Et individuelt sendes gratis essay på minst 8000 tegn (ca. 3 sider), diskutere personlige refleksjoner på temaet 'Games og historie "i forhold til pensum og undervisning som presenteres (10%).

Karakterskala: 5 = 4 = meget god 3 = god 2 = gjennomsnittlig 1 = dårlig 0 = mislykkes.

Alle skriftlige arbeider av 2-4 må sendes inn for bestått resultat. En frammøte på minst 80% av forelesninger og seminarer er også nødvendig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
17 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
850 EUR
850-1400 EUR
Information
Deadline
Locations
Finland - Helsinki
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen