Read the Official Description

Om ELS Language Experience 3

Med ELS Language Experience 3 kan du arbeide for å forbedre engelsk i 3 timer hver dag. Dine klasser vil fokusere på samtale som du kan bruke inne i klasserommet, og enda viktigere, ute i den virkelige verden. Du har også muligheten til å sette dine nye talende ferdigheter til bruk med en rekke kulturelle aktiviteter som er spesifikke for senteret du velger.

Du kan starte en hvilken som helst mandag på året og holde så få eller så mange uker som du vil. Programmets 3 nivåer av instruksjon - grunnleggende, mellomliggende og dyktige - har en plasseringstest hver mandag for studenter å gå videre i nivåer, og et ferdighetsbevis utdeles basert på deltagelse. Valget er ditt. Velg ELS Language Experience 3.

Hvis du bestemmer deg for at du vil ha mer instruksjon, kan ELS Language Experience 6 være et bedre valg for deg.

Om ELS Language Experience 6

Med ELS Language Experience kan du utvikle dine hverdagsferdigheter i et avslappet læringsmiljø, hvor du ikke bare kan lære av dyktige instruktører, men også klassekameratene dine - lære å snakke engelsk enkelt og nøyaktig. Enten du studerer for 3 timer per dag eller 6 timer per dag, eller opphold i to uker eller 24 uker, er valget ditt. Lær engelsk på dine betingelser, og budsjettet ditt.

ELS Language Experience-programmet har 3 nivåer av instruksjon - grunnleggende, mellomliggende og dyktige - du kan ta plasseringstesten hver mandag for å gå videre på nivåer, og et ferdighetsbevis utdeles på grunnlag av deltagelse. Som ELS Language Experience-student kan du også delta i en rekke kulturelt relevante aktiviteter gjennom hele oppholdet, noe som gir deg flere muligheter til å øve dine talevansker.

Curriculum

Nøkkelspråkskunnskaper: Lytting, Snakk, Uttale, Grammatikk, Ordforråd

snakker

Klasser som tilbys: Everyday English, Grammar in Action, Digital Expression, Oppdag og diskuter Language Experience tilbys på følgende steder:

 • ELS / Orlando - fra januar 2018
 • ELS / Santa Monica - fra januar 2018
 • ELS / New York - Manhattan - fra februar 2018

nivåer

ELS Language Experience tilbyr 3 nivåer av instruksjon - Basic, Intermediate, Proficient - samt plasseringstesting for å bestemme nivået som best passer dine evner.

BASIC -Levels CEFR nivå A2
 • Kan kommunisere i enkle og rutinemessige oppgaver som krever en enkel og direkte utveksling av informasjon om kjente og rutinemessige forhold
 • Kan enkelt og enkelt beskrive aspekter av hans / hennes bakgrunn, umiddelbare omgivelser og forhold i områder med umiddelbar behov
 • Kan uttrykke enkle meninger og preferanser
INTERMEDIATE -Levels CEFR nivå B1
 • Kan holde opp en uformell samtale i en rimelig tidsperiode, forutsatt at dette er av en hovedsakelig kjent, forutsigbar natur
 • Kan produsere enkle sammenhengende uttalelser om emner som er kjent
 • Kan beskrive erfaringer og hendelser, drømmer, forhåpninger og ambisjoner, og gir kort begrunnelse og forklaringer
PROFICIENT -Levels CEFR Level B2
 • Kan presentere og begrunne sin egen mening, og gi nyanserte argumenter for å støtte synspunkter
 • Kan syntetisere og oppsummere informasjon fra ulike kilder
 • Kan holde en samtale på et ganske bredt spekter av emner, for eksempel personlige og faglige erfaringer, hendelser som er i nyhetene og abstrakte / kulturelle temaer uten belastning for høyttaler eller lytter
Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by ELS Language Centers »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato