Lær det italienske språket og utvikle essensielle ferdigheter for å lykkes med å melde deg på kunst og design lavere grad i de beste universitetene og design akademier i Italia. Fokuser på dine interessepunkter, samtidig som du forbedrer dine faglige ferdigheter i et støttende miljø, øk din kunnskap og ferdigheter innen kunst, design, mote og arkitektur i Italia, og bygg din personlige portefølje.

Stiftelsesåret er et internasjonalt anerkjent program som tildeler det italienske utdanningsdepartementets akademiske studiepoeng og gir direkte adgang til studieprogrammene ved MADE Fine Arts and Design Academy, og forbereder opptak til alle universitets- og designskoler i Italia.

Den ideelle forberedelsen til din lavere grad i kunst og design i Italia

Det akademiske programmet tilbys som 9 måneders undervisning med 600 timer med klasser og workshops, og suppleres med et eksamensforberedende kurs, kunst og design praktiske laboratorier og kulturelle utflukter.

Etter vellykket gjennomføring av programmet, skal studentene oppnå CILS B2 nivå sertifisering (sertifisering av italiensk som fremmedspråk) og motta akademiske titler med juridisk verdi, akkreditert av det italienske utdanningsdepartementet, gyldig for innmelding til italiensk lavere grad programmer.

Temaer

Kunst

20 studiepoeng | 160 timer

 • Intro til arkitektur og design
 • Historie av italiensk kunst
 • Italiensk samfunn gjennom kino
 • Pathway i kunst og design

Italiensk språk

40 studiepoeng | 400 timer

 • Italiensk Språkkurs (360 timer)
 • CILS eksamen forberedelse

Pathway workshops

Studentene skal delta i en rekke praktiske laboratorier og praktiske workshops, veiledet av fagfaglig fakultet som vil bidra til å utvikle kjernevennlighet og teknikker for kunst- og designstudioarbeid og mastering av kunsthåndverk med ulike materialer.

Pathway workshops vil også utvide studentens portefølje, noe som er et viktig krav for innskrivning i design grad programmer i Italia.

114019_foto-720x479-1_0.jpg

Historie av italiensk kunst

Italia har vært en av de mest avgjørende sentrene for oppdagelse i kunst og kultur, og de viktigste faser av sin kunst, spesielt fra renessansen til barokk og nyklassiske perioder, har påvirket og fortsatt fascinerer verden. Kurset er definert som en dynamisk vei mot kunnskapen om de historiske / teoretiske faser av de viktigste profilene som karakteriserer italiensk historie fra middelalderen til de nyeste trendene innen kunst, inkludert Futurism, Conceptual Art, Arte Povera og Transavanguardia.

Arkitekturhistorie

Studentene lærer om historien om arkitektur og design i Italia fra tidlig på 1800-tallet til i dag. Etter en generell introduksjon til den europeiske kunstneriske og kulturelle konteksten vil kurset utvikle temaene til arkitekten og designerenes rolle i det italienske samfunnet og forvandlingen fra preindustriell til postindustriell alder.

Italiensk språk

Det italienske språkkurset tilbys som et 8-måneders intensivt program som gjør det mulig for studenter å begynne på nybegynnernivå for å oppnå det nødvendige øvre mellomnivået (B2) nivået av italiensk språkkompetanse som kreves for tilmelding til italienske universitetsprogrammer.

Studentene blir lært av ekspert, høyt kvalifiserte native italienske språkinstruktører som implementerer den kommunikative metoden i klasserommet for å oppnå de beste resultatene i alle 4 språklige ferdigheter: å snakke, skrive lese og høre forståelse.

CILS eksamen forberedelse

Studentene deltar i et 40-timers intensivt CILS eksamensforberedelseskurs, som skal dekke de beste praksiser for akademisk skriving, forberedelsestester med CILS fortidspapir og muntlige eksamen simuleringer ledet av instruktører som er Universitetet i Siena CILS eksaminatorer.

Syracuse Academy er et CILS eksamenssenter. Studentene vil kunne delta i vårprøven på. slutten av mai for å oppnå B2 CILS sertifisering som er anerkjent av alle italienske og internasjonale universiteter og designskoler.

Italiensk samfunn gjennom kino

Kurset tar sikte på å veilede elevene gjennom de viktigste historiske hendelsene i Italia som representert av italienske filmskapere fra 40-tallet til i dag. Gjennom en kritisk tilnærming og gruppediskusjon vil temaer, regissører og skuespillere som kjennetegner tradisjonen og innovasjonen av italienske filmer, være

analysert i forhold til ulike nasjonale hendelser, og viser dermed en sosial historie i Italia.

Studenttest

"En utrolig universitetsopplevelse før du selv starter universitetet! Det har hjulpet meg til å utforske mine lidenskaper og finne min sanne interesse innen design, for å få en klar ide om gradspesialisering og karrierevei jeg vil følge. Personalet og professorene ved Akademiet var utrolig støttende og fikk meg til å føle meg velkommen i den solfylte byen Siracusa fra den første dagen i programmet. Jeg har laget vennskap med studenter fra Italia og over hele verden under workshops og språkutveksling hendelser, det er en uvurderlig opplevelse for min personlige og profesjonelle utvikling! "

114018_foto-720x479-4.jpg

Topp grunner til å bli med i vårt grunnårsprogram

 1. Hjelper Fyll hullene til italiensk universitet
  • Det italienske universitetssystemet krever minst 12 fulle år med grunnskole og videregående opplæring for tilmelding til alle studium. Universiteter og designskoler krever også et sertifikat for italiensk språk B2-øvre mellomnivå og en personlig portefølje (for design bachelorprogrammer).
 2. Designet for internasjonale studenter
  • Våre studenter kommer fra en rekke land, aldersgrupper og bakgrunner. Vi ønsker velkommen intelligente, kreative, motiverte mennesker som er interessert i å flytte inn i et kunst- og designkall.
 3. Velg spesialiseringen som passer deg
  • I tillegg til at du kan bli kjent med språket og kulturen i Italia før du starter universitetet, gir stiftelsesåret også muligheten til å besøke universiteter over hele landet og bestemme hvilken skole som er riktig for deg.

Programinformasjon

Står Foundation Year studentene til å melde seg på noen kunst og design grad programmet i Italia?

Etter at grunnårsprogrammet er fullført, kan studentene velge å søke på et universitet eller designakademi i Italia, etter at de har oppnådd de nødvendige forutsetningene for språklig kompetanse og det minste antall skoleår som kreves for søknad til bachelorgrader i Italia. Avhengig av universitetet, kan studentene bli bedt om å gi ytterligere dokumentasjon eller å bestå en opptakseksamen for opptak til det valgfrie programmet.

Fullføring av grunnårsprogrammet gir direkte adgang til BA-kursene på MADE Program | Fine Arts and Design Academy i Syracuse.

Hva er forutsetningene for å melde seg inn i stiftelsesåret?

Studenter som søker om å bli med i Stiftelsesår-programmet, skal gi følgende dokumenter:

 • Videregående utdanning sertifikat eller diplom
 • Engelsk språk B1 (lavere mellomnivå) nivå sertifikat: IELTS 4.5, Cambridge PET eller tilsvarende)

Hva er programavgift og tidsfrister?

Registreringsavgift: € 2.100

 • skal betales minst 30 dager før startdato for programmet

NB. Ikke-EU-studenter skal betale innmeldingsgebyret minst 90 dager før programstart for å behandle visumansøkningen.

Undervisningsavgift: € 5.750

 • å bli fullt utbetalt av programstartdato (Høststart: 12. september / Vårstart: 9. januar)

NB. Alle søknadsdokumenter skal sendes minst 30 virkedager før starten av programmet til admissions@syracuseacademy.org

Hva er programmet datoer?

Stiftelsesåret er et 9-måneders intensivt universitets forberedelsesprogram. Studentene kan registrere seg for å starte programmet i høst- eller vårsemesteret.

Høststart - programstart

 • 12. september 2019 - 31. mai 2020

Vårstart - programstart

 • 9. januar 2020 - 6. september 2020
Program undervist i:
Engelsk
Italiensk
Sist oppdatert April 25, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 12, 2019
jan. 9, 2020
Duration
9 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
7,850 EUR
Påmeldingsavgift på € 2.100 Undervisningsavgift på € 5.750
Deadline
aug. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
des. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 12, 2019
Sluttdato
Mai 31, 2020
Søknadsfrist
aug. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Startdato
jan. 9, 2020
Sluttdato
sep. 6, 2020
Søknadsfrist
des. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.

sep. 12, 2019

Location
Søknadsfrist
aug. 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Sluttdato
Mai 31, 2020

jan. 9, 2020

Location
Søknadsfrist
des. 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Sluttdato
sep. 6, 2020

Syracuse Academy

Spring 2019 - Syracuse Academy

Syracuse

Sicily

MADE Program CABIN OUT workshop