Stiftelsesår

Generelt

Programbeskrivelse

En flott reise begynner alltid med et første skritt.

Italia: Synonym for undring, spesielt for de nye generasjonene som bor i utlandet, og som ønsker å komme i kontakt med kulturen og det pedagogiske systemet som Beautiful Country kan tilby. Scenariet antatt av RUFA for å kontakte studenter tiltrukket av Made i Italia , starter fra denne antagelsen ikke bare ment som et tegn på skille og stil, men også som en kvalitativ tilnærming til livet.

Det er nettopp i denne sammenheng grunnårsstudiet passer inn: et tilleggskurs på 60 studiepoeng, som varer ett år, og som har til formål å starte studenten i kulturelle, design, historiske og kunstneriske fag som de vil møte i enda dypere vei, i årene som kommer. Takket være denne utdanningsveien vil utenlandske studenter med 11 års skoleopphold kunne integrere minimumskravene til de 12 som kreves før de får tilgang til universitetssystemet, og supplerer kunnskapen om grunnfag for utviklingen av den nødvendige kunstneriske, audiovisuelle, multimedia og design kunnskap. Deltakerne vil også kunne finne ut om RUFA-treningsmetoder, interagere med lærere, ved å integrere praktiske og teoretiske metoder, utforske konseptene for forskning og kunstnerisk produksjon og beste praksis knyttet til design.

Hva er formålet med stiftelsesåret?

 • Å skaffe 60 ekstra CFAer for innmelding i det italienske universitetet
 • Å supplere minimumskravet for 12 års skoleoppmøte

Grunnåret gir deltakerne mulighet til å bygge grunnlag for å gjennomføre et første nivå gradprogram som er inkludert i den såkalte "RUFA-Experience". I denne sammenheng kan elevene sette seg på prøve, forbedre forholdet til språket, komme i kontakt med universitetet og nasjonal akademisk fortreffelighet og skape faglige relasjoner med lærerne. Fem forskjellige fag er gitt: Italiensk språk og kultur, skriveverksted, kunsthistorie, design og italiensk stil, et bestemt emne innen fotografi, video, kunst og design, en endelig test og en CILS / B2-sertifisering.
Det vil være 485 timer studie totalt, delt inn i 20 timer i uken. De 60 oppnådde opplæringspoengene gir studentene adgang til RUFA - eller en hvilken som helst annen institusjon - akademiske fag på første nivå, og vil ikke bli anerkjent for å redusere undervisningsbelastningen som tilbys av etterfølgende emner.

Emne (T = teoretisk • TP = teoretisk-praktisk) CFA Totalt antall timer
Italiensk språk og kultur (T) 32

165 språk

75 kultur

Skriveverksted (TP) 2 25
Kunsthistorie, design og italiensk stil (T) 8 60
Spesifikt kurs (TP) 12

50 Foto / Video

50 Art

50 Grunnleggende design

Siste prøve 2 10
CILS / B2-sertifikat 4
Total 60 485

RUFA grunnår er på italiensk eller engelsk, avhengig av det valgte alternativet. Medlemskap er åpent for alle studenter, uavhengig av språknivå ved oppføring, selv om man foretrekker en B1.

Generell informasjon

 • Periode: fra oktober 2019 til juni 2020
 • Språk: Italiensk eller engelsk
 • Språkkrav: helst nivå B1
 • Påmeldingsfrist: 30. september 2019
 • Kostnad: € 6 500,00 *
 • Grad utstedt: Certificate of Participation CILS sertifisering

* Kostnaden inkluderer:

 • registreringsavgift
 • oppmøte og eksamensavgift
 • CILS-sertifisering
 • RUFA-kort (konvensjoner med kinoer, teatre, treningsstudioer og pedagogisk materiale)
 • siste sertifikat

Betalingsmetoden krever 25% ved innskrivning og 75% innen 30/09/19. Kandidatene er pålagt å innen 30 september 2019 sende inn søknaden om opptak, vedlegger videregående diplom, sammen med deres "utskrift av rekord" av opplæringsaktiviteter som gjennomføres.

RUFA forbeholder seg muligheten til å sjekke studenters evne og motivasjonssfære før innmelding. Kurset vil bli aktivert med minst 6 studenter til alle tilgjengelige steder er tatt.

Viktige datoer

 • Bestillingsåpning Åpen dag: Første arrangement 4. april 2020: fra 3. februar til 3. april; Andre arrangement 19. september 2020: fra 15. juli til 18. september
Sist oppdatert nov. 2019

Om skolen

RUFA, Rome University of Fine Arts, is a multidisciplinary, international educational center – legally recognized by the Ministry of Education, University and Research (MIUR) – offering authoritative, ... Les mer

RUFA, Rome University of Fine Arts, is a multidisciplinary, international educational center – legally recognized by the Ministry of Education, University and Research (MIUR) – offering authoritative, innovative courses in the field of Art, Design, and Communication. Minimér
Roma , Roma , Roma , Roma , Roma , Roma , Roma + 6 Mer Mindre