Hvorfor velge InFlorence Academy?

1

Har mulighet til å studere i en bygning fra det 16. århundre ...

Erfaring som bor i byen er kjent verden over som "Cradle of renessansen". InFlorence Academy kan bli funnet i den eldste delen av Firenze, i det vakre torget Piazza S. Spirito omgitt av typiske trattoriaer, kafeer og tradisjonelle håndverkerbutikker, i sentrum av byen, men vekk fra overfylte turistområdene.

Har mulighet til å studere i en bygning fra det 16. århundre, rik på historie og florentinsk sjarm. Vår skole ligger i Palazzo Guadagni og har 11 klasserom, et multimedia læringssenter, et konferanserom, et avslapningsområde for studenter og en stor solterrasse.

Vi tror på å holde klassen størrelser små for å opprettholde høy kvalitet undervisning standarder fra våre erfarne vitenskapelig ansatte.

Våre kvalifiserte språklærere har lang erfaring innen italiensk språkopplæring. De bruker en rekke innovative tilnærminger til å designe en ideell kurs for hver enkelt gruppe. Noen medlemmer av vår lærerstaben er også lærerutdannere.

Alle våre ansatte har lang erfaring i å håndtere studenter fra hele verden, så det er alltid noen som kan hjelpe deg med eventuelle problemer, stor eller liten!

School of italiensk språk

1

Anerkjent for amerikanske akademiske kreditter ved University of Wisconsin-Milwaukee

  • Den bredeste utvalg av italienske kurs i Firenze.
  • Den beste læringsmiljø for den høyeste kvalitet lærerik opplevelse.
  • Høyt kvalifiserte lærere.

Studenter som jevnlig deltar en italiensk språkkurs i Firenze får, sammen med Eurocentres sertifikat, universitet studiepoeng anerkjent av noen universitet i USA. Lærerne i UVW foreta regelmessige inspeksjoner av skolen Firenze og sikre at det er samsvar mellom våre programmer og behovene til elevene.

2

ELEMENTARY ITALIENSK jeg

Dette er en grundig innføring for de med liten eller ingen tidligere erfaring fra italiensk. Studenter bygge en viktig vokabular og assimilere grunnleggende grammatikk og setningsstrukturer. Klasse foregår på italiensk: elevene øve lytte, grammatikk og forståelse øvelser, repetisjon øvelser og enkelt samtale.

ELEMENTARY ITALIENSK II

Dette kurset er beregnet for studenter som allerede har hatt minst ett semester av italiensk språk. Den fokuserer både på grammatikk gjennomgang og samtale, prøver å gjøre studentene i stand til å føle seg trygg på å uttrykke seg på italiensk.

3

MELLOM ITALIENSK jeg

Studentene utvikle evnen til å kommunisere riktig med utvidet vokabular. Conversational praksis forbedrer lytte og tolkningsferdigheter for bedre forståelse og respons. Lese og skrive oppgaver bedre ferdigheter i å forstå prosa og skrive bokstaver og enkle beskjeder. Opptak er basert på testing i italiensk.

MELLOM ITALIENSK II

God kjennskap til grammatikk regler er nødvendig. Kurset er basert på en gjennomgang av komplekse grammatiske strukturer og på øvelser i lesing, komposisjon, fonetikk, syntaks og stil. Studenter som tar dette kurset skal oppnå en god kompetanse og være i stand til å takle normale situasjoner i Italia. Opptak er basert på plassering testresultater.

5

AVANSERT ITALIENSK

En god kjennskap til italiensk grammatikk regler er nødvendig for å ta dette kurset, som består i en gjennomgang av de viktigste grammatiske strukturene og i øvelser med lesing, komposisjon, fonetikk, syntaks og stil. Studenter som tar dette kurset skal kunne takle dagligdagse situasjoner i Italia, for å lese autentiske tekster og å snakke om kulturelle elementer (både muntlig og skriftlig essays). Opptak er basert på plassering testresultater.

School of Humanities og kultur

1

Akkreditert av Rocky Mountain College of Art and Design

  • InFlorence Academy tilbyr et utvalg av tradisjonelle og innovative kurs innen humaniora.
  • Disse programmene er anbefalt for studenter som er opptatt av å lære mer om italiensk historie, kunsthistorie, arkitektur, Medieval History, Dante & Divinia Commedia, italiensk Kino, mat og kultur.

Humaniora og kultur Kurs

2

Roots of Capitalism i Italia (12.-16-tallet)

Dette kurset tar for seg begynnelsen av økonomisk vekst under sene middelalderen i bystatene i Italia som følge av handel og innvandring, samt de kulturelle påvirkninger fra det bysantinske riket og den muslimske verden. Kurset vil fokusere på fremveksten av kjøpmenn og bankfolk, som Medici-familien og på sentral posisjon innehas av Florence i utlandet handel, handelsskip og dens spesialisering i ull, silke og skinn produksjon.

3

History of Renaissance Architecture

Revolusjonen skjedde i figurative kunst og arkitektur fra det 14. til det 16. århundre representerer et vendepunkt i Vest visuell kultur og generelle sivilisasjon. Å være den mest konkrete av de figurative kunst, representerer arkitektur det mest konkrete resultatet av en slik revolusjon og den direkte opplevelsen av sine konstruktive og romlige aspektene er avgjørende for å forstå vår kultur og oss selv. Dette kurset vil ta for seg de store master i renessansearkitektur som Brunelleschi, Leon Battista Alberti, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Raffaello, og Palladio.

4

History of florentinsk kunst og arkitektur

Dette kurset er en reise gjennom forskjellige århundrer og dekker romertiden, romanske og gotiske middelalderen, renessansen, og noen eksempler på barokk. Det gir mulighet til å besøke og sammenligne ulike bygninger i ulike perioder og stiler.

arkitektonisk Tegning

Dette kurset introduserer studentene til praktisering av fri hånd tegning og senere til sin søknad til den arkitektoniske utformingen prosessen. Kurset vil introdusere tegning som en måte å tenke på, som en visuell persepsjon, som et middel for observasjon, dømmekraft, historiefortelling og representasjon. Prosessen med tegningen vil bli vurdert som en opplevelse, som et forhold mellom mann og verden.

Teknologi og Byggemateriale

Materialer og teknologivalg har så sterk innvirkning både på den symbolske og uttrykks verdi som på resultatene av den arkitektur.Tempel Kurset presenterer for hvert materiale: egenskaper, bearbeidingsmetoder, estetisk betydning og ytelse i forhold til bygge valgene vedtatt som retningslinjer for riktig design.

5

Utforske Italia: en oversikt over italiensk kultur og samfunn

Dette kurset er en oversikt over moderne italiensk kultur og samfunn med historiske referanser. Det er rettet mot å utvikle en bedre forståelse av Italia og sin kultur med vekt på historie og kultur av Firenze. Valg av målingene er samlet fra en rekke kilder. Den heterogene karakter av samlingen reflekterer Instruktør tro at studien-utlandet-student bør være åpen for mange måter å lære på - fra å lese Dante, for å se en film av Rossellini, til shopping i en italiensk matmarkedet som en del av studiet av tradisjonell italiensk mat. Dette, i kombinasjon med befaringer (femti prosent av emnet undervises på ekskursjoner), vil utvide og skjerpe studentens oppfatninger i løpet av tiden som brukes ikke bare i Firenze, men i Italia og Europa.

6

Art History: italiensk renessanse

Den mest blomstrende periode av byen Firenze går fra tidlig fjortende århundre til slutten sekstende århundre. Det meste av denne perioden er kjent som renessansen og produsert et stort antall store kunstnere, som jobbet i et spesielt miljø som oppfordret til produksjon av kunst og arkitektur for religiøs, politisk og personlig forbedring. Leksjonene vil fokusere på noen av de viktigste kunstnerne i denne tiden (Brunelleschi, Masaccio, Ghiberti, Donatello og den unge Michelangelo) og også på kunst beskyttere, spesielt Medici-familien, som dominerte den florentinske scene før slutten av renessansen.

Dante og Divina Commedia

Dette kurset inneholder en kort biografi av Dante Alighieri, en introduksjon til Divina Commedia - med spesiell oppmerksomhet til Inferno - og noen guidede turer til "Dantes steder i Firenze".

9

Mat og kultur

Dette gjelder selvsagt en tverrfaglig tilnærming til studiet av mat og bærekraft - historie, sosiologi, kulturstudier, sosialantropologi, næringsliv, politikk, vitenskap, landbruk og bærekraft - for å finne ut hvordan den enkelte, samfunnet og samfunnet forholder seg til mat i verden og spesielt i Italia. Kurset inneholder også gjesteforelesninger, befaringer, ekskursjoner, og hands-on erfaring.

History of Italian Cinema

Dette kurset undersøker de historiske, sosiale og kulturelle røtter i italiensk kino; det sporer sin utvikling fra neorealism til i dag. Kurset starter med en generell analyse av etterkrigstiden, og slo de mest representative styret i det 21. århundre.

8

Opera

Kurset fokuserer oppmerksomheten på fødselen av melodramma i Firenze (collocating denne hendelsen innen underholdningsverdenen av Medici domstol) og dets utvikling og utbredelse i de følgende århundrer. Den består i å lytte og analysere deler av operaer (arie) og i å lese og forstå noen libretti.

Økonomi og ledelse

1

Akkreditert av Rocky Mountain College of Art and Design

  • InFlorence Academy tilbyr et utvalg av tradisjonelle og innovative kurs innen økonomi og ledelse.
  • Disse programmene er anbefalt for studenter som er opptatt av å lære mer om ledelse, økonomiske prinsipper, prosjektledelse, budsjett, ressurser PlanningType, læring metoder og nye teknologier

Dette programmet er beregnet for studenter som ønsker å lære om aktuelle og utvikle forretnings trender å forberede for vellykket ledelse i den kreative markedet. Våre studenter skal utvikle en sterk forståelse av kreativ problemløsning og design tenkning, slik at du kan nærme seg markedet med et unikt og godt avrundet perspektiv.

VIRKSOMHET

2

Organisasjonsleadership:

I dette kurset elevene utforske de grunnleggende prinsippene for moderne ledelsesmodeller og styles.Topics inkluderer laging visjon og misjon, ledende lag, ledende i tider med krisesituasjoner, lederskap i turbulent eksterne miljøer, delegering og beslutningsansvar, motivasjon / kompensasjonsmodeller, og utøvende ledelse fra et strategisk perspektiv. Forelesninger, presentasjoner, opplesninger, og diskusjoner undersøke hva består effektiv organisatorisk ledelse. Ved avslutningen av kurset skal studentene kunne demonstrere forståelse og anvendelse av den politiske beslutningsprosessen for effektiv organisatorisk lederskap, og være i stand til å vurdere, analysere og gi anbefalinger for beslutnings henrettelse i tilfelle eksempler.

2

Finansielle prinsipper:

I dette løpet av de finansielle sekvens studentene vil forsterke sin kunnskap om finansielle regnskap og utvikle en forståelse av ledelsesmessige regnskap konsepter, og deres forhold til vekstforetak i hele kunst- og designbransjen. Emner inkluderer praktisk anvendelse av ledelsesregnskapsforhold, analyse av grunnleggende finansregnskap som omfatter balanser, fortjeneste og tap uttalelser, og kontantstrøm. Forelesninger, presentasjoner, case-studier, opplesninger, og diskusjoner undersøke hva består de essensielle elementer av ledelsesmessige regnskap. Ved avslutningen av kurset skal studentene være i stand til å forstå og demonstrere grunnleggende grunnleggende av ledelsesmessige regnskap kreves for vellykket forretningsdrift innenfor kunst og design bransjen.

1

Prosjekt styring:

I dette kurset er målet for elevene til å utvikle en forståelse av omfanget av ledelsesoppgaver og prosjekter som kreves innen de kreative næringene. Emner inkluderer forståelse innovasjon og idéskaping, administrerende innovasjon i markedet, objektive modellene i dag brukes i den kreative tilnærming, og organisasjonsstruktur. Ved avslutningen av kurset skal studentene være i stand til å demonstrere kritisk tenkning ferdigheter i å vurdere og analysere aktuelle forvaltningsmodeller innenfor den kreative arena.

3

Digital Media og Online Marketing:

Dette kurset fokuserer spesielt på det operative og strategiske bruk av ulike digitale medier og online markedsføring systemer og rutiner. Temaer er mekanikerne av elektroniske medier funksjonalitet, planlegging, mål markedsføring, søkemotoroptimalisering, og kravene for å bygge media markedsføringskampanjer. Ved fullføring av kurset skal studentene være i stand til å konstruere effektive digitale medier og online markedsføring planer og kampanjer.

4

Forhandlingsteknikk budsjett og ressurser planlegging:

Dette kurset tar for seg prinsipper for forhandlinger ferdigheter, og et bredt spekter av pedagogikk og skoler med tanke på hva som er effektive forhandlingsteknikk. Emner inkluderer prenegotiation verdivurdering vurdering, strategiske rangeringen av alle potensielle forhandlinger betraktning, avveining matriser for målrettede resultater og omtanke, samt symmetriske og asymmetriske signalering i løpet av forhandlingsprosessen. Det legges vekt på praktisk anvendelse av "Approach-Dialog-forliket" prosess og komponenter i tilfelle eksempler for personell kontrakter, produkt-service avtaler, IP-deling, partnerskapsavtaler og kompensasjon. Forelesninger, presentasjoner, case opplesninger, diskusjon og sammenligninger undersøke hva består effektiv forhandlingsstrategi. Etter fullført kurs skal studentene kunne demonstrere effektive pre-forhandling verdivurdering vurdering, effektive beslutningsferdigheter når konfrontert med handel av matriser, og evnen til å lese og tolke symmetrisk og asymmetrisk signale attributter under forhandlingsprosessen.

LEDELSE

6

Ledelse og motivasjon:

Dette kurset undersøker og sammen indre og ytre motivasjon for å støtte og forbedre læring. Aktivitetene omfatter bruk av motiverende rammer og planer for undervisningsmetoder og medier for klasseromsundervisning, e-læring miljøer og / eller opplæring. Studentene er også introdusert til begreper og metoder for vurdering og kritikk som en del av ekte motivasjon for å lære.

Utvikling Multimedia for læringsmiljøer:

Dette kurset gir studentene mulighet til å skape didaktisk instruksjons medier med moderne forskning i utdanning og design. Emner inkluderer presentasjonsprogram, video, spill og web-teknologi med fokus på hvordan man skal utvikle og bruke media i en rekke læringsmiljøer. Ved fullføring av kurset skal studentene ha flere komplette medie brikker til bruk i undervisningen.

7

Lederskap for innovasjon:

Dette kurset introduserer studentene til profesjonelle ledelse strategier med fokus på lederstil, team dynamikk, motivasjonsstrategier og endringsledelse. Teorier blir undersøkt for å hjelpe elevene bygge sterke samarbeid og effektiv kommunikasjon. Det legges vekt på å forstå nye perspektiver i ledelse og virksomhet basert på selvbevissthet, mangfold og engasjement og motivasjon teorier for å tilrettelegge for endring i praksis og i tankeprosessen. Ved fullføring av kurset skal studentene forstå lederskap som en del av organisasjonskultur som den danner sine egne personlige lederstil.

8

Lederskapsutvikling:

Dette kurset gir studentene reelle erfaringer gjennom en practicum i observasjon og veiledning. Det legges vekt på den uavhengige skygge av en leder i sitt fagfelt der de kan fange opp en bedre forståelse av lederstil, og tilnærminger til problemløsning og konfliktløsning som endringsagenter. Studentene skal bruke sine erfaringer til å reflektere over muligheter for institusjonelle og kulturelle endringer som påvirker deres fremtidige faglige mål. Ved fullføring av kurset skal studentene ha fått personlig erfaring og innsikt i sine roller som ledere bringe med seg nye ferdigheter til å påvirke endring.

School of Visual Arts

1

Akkreditert av Rocky Mountain College of Art and Design

  • InFlorence Academy tilbyr et utvalg av tradisjonelle og innovative kurs innen visuell kunst.
  • Disse programmene er anbefalt for studenter som er opptatt av å lære mer om mote, design, Maling & Tegning, 3D Animasjon, Fotografi, Film / videomaking, fungerende for Cinema, opera-Arts.

Visual Arts Kurs

2

Gamle maleteknikker

Kurset tar sikte på å introdusere studentene til maleteknikker utført mellom 1300 og 1500 gjennom studiet av de store verk av perioden fra Giotto til Leonardo og Michelangelo. Gjennom å kopiere kjente malerier, vil studenten være i stand til å lære de grunnleggende teknikker som brukes; slik som egg tempera, bladgull, oljemaleri.

3

Moderne maleteknikker

Dette kurset er laget for å introdusere studentene til bruk av nye språk, gjennom studiet av materialer (plast, ulike lerreter tre, metall) og maleteknikker, alt fra de gamle tradisjonelle fargene til bruk av blandede teknikker (for eksempel farge påføres med svamp, spatler og valser). Kombinasjonen av nye støtte og maleteknikker vil hjelpe studenten til å utvikle et nytt språk og personlig maleri stil.

Tegning

Dette kurset tar sikte på å utvikle grunnleggende tegneferdigheter, erkjenner form, rom og lys. Studentene vil bli introdusert til bruk av ulike materialer som: trekull, Sanguigna og blyant. Studentene skal jobbe direkte observasjon og ved hjelp av disse ulike materialer, vil de lære å tolke form av stilleben og figurtegninger med levende modeller.

4

Interiørdesign

Kurset er rettet mot studenter som er interessert i interiør og som ønsker å forstå tekniske og bygningsmessige aspekter av indre områder, metoder for å utarbeide konseptet med et prosjekt, og dens passende representasjon. Tilnærmingen er ikke bare teknisk, men kreativ, kunstnerisk og intuitiv. Grunnlaget for kurset er rettet mot å gi kunnskap om ulike interiørstiler, studiet av løsninger i innredning, materialene som brukes og de ulike mulighetene i stoffer; mønstre, farger og nyanser.

5

fashion design

The Fashion Design Kurset har som mål å introdusere studentene til måte gjennom flere veier, og hjelper dem ikke bare å forbedre sine praktiske ferdigheter for Fashion Design og illustrasjon, men også for å få en mer spesifikk og mangefasettert følsomhet mot noe som innebærer mote, for eksempel, nye trender , tekniske klær aspekter / stiler, påvirkninger av historie på klær og de teoretiske tilnærminger for å utvikle og skape mote samlinger.

6

Motemarkedsføring

I dagens moderne samfunn Fashion er en av de beste kommunikasjonsmiddel for å uttrykke en individuell eller kollektiv identitet. Det er også et komplett uttrykk for samfunnet og menneskelig atferd. Gjennom mote, kan vi forstå trender i samfunnet. Dette kurset er en oversikt over de nyeste trender i økonomien og samfunnet generelt, anvendt spesielt til moteverdenen.

7

Commercial Photography

Dette kurset introduserer studentene til bruk av digitalt kamera og digital fotografering. Studentene skal bruke datamaskiner og programmer for redigering og justering av bilder. Dette kurset er utformet for å gi studentene en grundig kunnskap om grunnleggende fotografering teknikker slik som dybdeskarphet, bevegelse og vinkel på feltet. De vil omhandle temaer som landskap, portretter, arkitektur, og nattlige fotografering. Kurset gir også en bred studie om komposisjon og innramming.

8

Film og videomaking

Den filmproduksjon Kurset er basert på en forenklet praktisk tilnærming. Cinematography, manusskriving, regi, lyd og redigering er de viktigste temaene vil studentene analysere under oppholdet. Kurset utforsker de kreative prosessene som er involvert i å produsere en spennende og salg script; utforsker hvordan profesjonelle regissører ta manuset til skjermen og hvordan de rette energiene til cast og crew; det forklarer hvordan du bruker filmutstyr og hvordan du kan gi struktur, form, rytme og tempo til en film.

3D-animasjon

I 3D-animasjon program, på den annen side, datamaskiner står i sentrum. Mens du vil fortsatt være å tegne dine karakterer og scener, vil pennen faktisk være en pekepenn, og lerretet, en skjerm med høy oppløsning.

9

spill kunst

The Online BFA Degree i spillet Art er en profesjonell grad for studenter som trenger ekstern tilgang til de pedagogiske krav for yrker i spillindustrien.

grafisk design

Den elektroniske BFA Degree i grafisk design er utviklet for studenter som trenger ekstern tilgang til de pedagogiske krav for yrker i Communication Design og relaterte media.

5

illustrasjon

Avdelingens hovedmål er å utvikle konseptuelle, tekniske og forretningsmessige ferdigheter som er nødvendige for å sikre suksess for hver elev. Fakultetet medlemmer som er erfarne profesjonelle illustratører lære elevene prinsippene for visuell kommunikasjon gjennom studiokurs med vekt på visuell persepsjon, estetisk bevissthet, konseptuell problemløsning og mestring av ferdigheter i tegning og maling ved hjelp av både tradisjonelle og digitale medier for å fremme fantasifulle illustrasjoner.

Program undervist i:
Engelsk
Italiensk

Se 5 flere kurs fra In Florence Academy »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato