Les den offisielle beskrivelsen

Vil du gå til jordens spiss? Du kan utforske Antarktis med sine isbreer, det botaniske vidunderlandet på Juan Fernandez-øyene, eller påskeøya med sine berømte gigantiske statuer, Moai.

Blikk

Stipend tilgjengelig

 • 385 - Holcomb
 • 368 - YFU Community Grant
 • 384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

Vårs avgang: 1. januar 2000 - 1. januar 2003. Fall avgang: 1. august 2000 - 1. august 2003. Universitet: 1. august 1994 - 1. august 2000.

Studenter som ikke oppfyller dette alderskravet eller som skal uteksaminere seg fra videregående skole før starten av programmet, vil bli vurdert for opptak fra tilfelle til sak.

 • Språk: Spansk. Tidligere språkstudie er ikke nødvendig, men anbefales.
 • Vertsfamilieplassering: Gjennom hele landet. Studentene er sjelden plassert i store urbane sentre.
 • Skole: Mars til juli og juli til desember, med sommerferie fra januar til mars.
 • Turer: Studentene har muligheten til å gå på en 10-dagers tur i Sør-Chile, som besøker 10 forskjellige byer og landsbyer og slutter med et 3-dagers opphold i Santiago.

Akademiske programmer

I løpet av din tid i Chile, vil du bo hos en vertsfamilie og delta på en lokal skole. En del av din utvekslingserfaring vil være:

Skole: De fleste studenter går på privatskoler og er plassert i tredje år på videregående skole. Kurs på hvilken som helst type skole er generelt obligatorisk, slik at du ikke vil ha stor grad av fleksibilitet når det gjelder valg av klasser. Studentene skal studere spansk, matematikk, historie, vitenskap, musikk, kunst og kroppsopplæring.

Ekskursive aktiviteter: De fleste chilenske videregående skoler tilbyr ikke ekstracurricular aktiviteter. YFU-studenter oppfordres imidlertid til å bli med i idrett, klubber eller lag i deres lokalsamfunn for å bli involvert og møte lokalbefolkningen.

Spesialprogramtilbud: YFU Chile tilbyr en 10-dagers tur til Sør-Chile i april. På denne turen reiser elevene med buss til 10 forskjellige byer eller landsbyer, og har muligheten til å utforske kulturelle og historiske steder og setter pris på chilensk kultur, mat og tradisjoner. Turen slutter med et opphold på 3 dager i Santiago, Chiles hovedstad og største by. Denne turen tilbys til studentene mot en ekstra kostnad, og denne prisen inkluderer transport, mat, losji og inngangsgebyrer til gruppebesøk. Studentene vil lære mer om denne turen etter ankomst i Chile.

Musikkprogram

Studenter som deltar på musikkprogrammet i Chile vil høste fordelene ved å delta på kjernefaglige fag om morgenen, og spesialiserte musikkkurs om ettermiddagen. Disse kan inneholde sammensetning, eller kurs som er spesifikke for ett instrument. Studentene skal levere informasjon om sin musikalske bakgrunn med søknaden og vil ta en inngangstest ved ankomst til deres chilenske skole.

Universitetsprogram

Videregående studenter er invitert til å oppleve alt som et chilensk universitet har å tilby! Studenter på universitetet programmet delta Universidad Catolica del Norte (UCN). YFU studenter ved UCN er i stand til å velge kurs som interesserer dem fra en rekke klasser og karrierer som tradisjonelt tilbys i de to første årene av grunnskolen i Chile. Programmet inkluderer også et spanskkurs som tilbys på universitetet, men studentene skal ankomme i Chile med minst en grunnleggende kunnskap om spansk. Undervisning for universitetet er inkludert i YFUs programundervisning. For å lære mer om denne muligheten, kontakt info@yfu.org!

Undervisningen inkluderer

 • Plassering med en nøye valgt vertsfamilie
 • Påmelding i en lokal chilensk videregående skole eller universitet
 • Flyplasstransport
 • Innenriks og internasjonal reise
 • Alle før avreise og etter ankomst orienteringer
 • Forprogrammert støtte av opplært YFU-stab
 • Støtte fra en YFU Chile Area Representative mens du er på programmet
 • Omfattende forsikring

Ekstra kostnader: YFU betaler for registrering og studieavgift for innmelding i skolen, men studentene må dekke kostnadene for lærebøker, uniformer, aktivitetsgebyr og transport. Programundervisning inkluderer ikke personlige penger. YFU Chile anbefaler at studentene planlegger rundt $ 250 for hver måned at de er på programmet.

Tilleggsinformasjon

Orienteringer: Alle studenter som søker semester eller årsprogram må være tilgjengelig for en obligatorisk 3-dagers Nasjonal Pre-Departure Orientation, som vanligvis foregår i midten av juli. Denne orienteringen er en nødvendig del av programmet med sikte på å forberede studentene på sin erfaring utenlands. Alle studentene vil delta i en lokal dags for lokal avgang før avreise i mai eller juni. Ved ankomst i Chile vil studentene ha en ankomst, et halvår og en re-entry orientering for å møte andre utvekslingsstudenter fra hele verden og reflektere over deres erfaringer.

Visainformasjon: Informasjon om visum og andre innvandringsprosesser vil bli gitt ved innmelding. For å lære mer, kan du besøke ambassadens hjemmeside her: http://www.chile-usa.org/

«Mitt navn er Michelle. Jeg er fra Albuquerque, New Mexico. Jeg studerte i utlandet i Santiago, Chile i løpet av høsten 2014. Jeg bodde hos vertsforeldrene mine og to tenåringsvertsøstre, og jeg deltok på en privat katolsk skole. et annet familie- og skolemiljø var utfordrende, men jeg overveldet disse hindringene. Totalt sett hadde jeg en fantastisk tid å utforske landet, få nye venner og oppdage en andre familie. Jeg kan definitivt si at mitt utvekslingserfaring var uforglemmelig og verdifullt, og Jeg kan ikke vente å gå tilbake til Chile! "- Michelle, Chile 2014

Søknadsfrist

Søknadsfrist for alle vinter- og våravgangsprogrammer (januar-mars) er 1. oktober . Fristen for søknad om stipend er 1. desember . Fristen for alle sommer- eller høstavgangsprogrammer (juni-september) er 15. mars . Programmer kan fylle opp før fristen, så vi oppfordrer tidlig innsending!

Program undervist i:
Spansk

Se 22 flere kurs fra Youth for Understanding USA »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
12,995 USD
Semesterprogram
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato