Les den offisielle beskrivelsen

Språk. Kunst. Arkitektur. Historie. Religion. Mat. Mote. På samme måte som Roma ikke ble bygget på en dag, vil det ta mye lenger tid enn en dag å oppleve alt som Italia har å tilby, og bli en del av sin unike kultur.

Blikk

Stipendier tilgjengelig

 • 64 - Chevron Corporation Stipendium
 • 7 - Epson America, Inc. Internasjonalt stipend
 • 385 - Holcomb
 • 368 - YFU Community Grant
 • 384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

Fall avgang: 30. juli 2000 - 30. juli 2003. Vår avgang: 30. desember 1999 - 30. desember 2002. Trimester: 31. august 2000 - 31. desember 2003.

Studenter som ikke oppfyller denne alderskravet eller vil bli uteksaminert fra videregående skole før starten av programmet, vil bli vurdert for opptak fra tilfelle til sak.

Språk: Italiensk. Tidligere språkstudie er ikke nødvendig.

Vertsfamilieplassering: Vertsfamilier kan være lokalisert overalt i Italia. Landlige områder og mellomstore byer er mest vanlige og har generelt god offentlig transport. Studentene plasseres sjelden i store byer som Roma.

Skole: Skolen er vanligvis 6 dager i uken fra 8.00 til 13.00 fra september til juni. Studentene vil ha skreddersydde programmer som passer best med sine tidligere studier og nivå på det italienske språket.

Turer: Studentene har mulighet til å delta på en valgfri tur som varierer hvert programår. Detaljer vil bli gitt ved ankomst til Italia.

Sommerprogram

Opplev alt dette vakre landet har å tilby ved å tilbringe neste sommer i Italia! Du vil leve med en italiensk vertsfamilie og fordype deg på italiensk, ta opp den fargerike kulturen og få nye venner i ditt lokalsamfunn. Du kan tilbringe tid med å bli med på ekstracurricular aktiviteter, spille lokal sport, delta på lokale festivaler og arrangementer, og til og med frivillig i samfunnet ditt!

Akademiske programmer

For enten et semester eller et år kan du få muligheten til å studere i Italia og bo hos en vertsfamilie! Mens du er i Italia, får du muligheten til å bli helt nedsenket i sin kultur førstehånds mens du nyter mat, lærer språket og bygger vennskap som vil vare i livet. Studentene er i stand til å melde seg på en vanlig offentlig videregående skole eller en spesiell interesse skole hvor de vil ta kurs fokusert på en bestemt interesse.

Skole: Studenter i Italia kan studere i en av fire forskjellige utdanningsspor: Liceo Scientifico, Liceo Classico, Liceo Liguistico eller Istituto Tecnico e Commerciale. Disse videregående skoler fokuserer på fag som vitenskap, klassikere, språk eller virksomhet. Alle utdanningsporene inkluderer italiensk, engelsk, matematikk, historie og filosofi, fysikk, kunsthistorie, biologi eller kjemi og kroppsopplæring. Scientifico-sporet inneholder alle tre vitenskapene i tillegg til datavitenskap, Classico-sporet inkluderer gresk og latin, språket språket inneholder tre andre fremmedspråk, og Tecnico e Commerciale-sporet inneholder økonomi og lov og regnskap. Exchange studenter kan velge et spor å følge, men hvert program er skreddersydd for å imøtekomme studentens språklige evne.

Internasjonal Baccalaureatskole: Studenter på IB-skoleprogrammet deltar på en IB-skole i Italia. Søkere forventes å ha deltatt på en IB-skole i hjemlandet. Studentene på dette programmet vil bo hos en lokal italiensk vertskap, men vil delta på klasser på engelsk, standardspråket til alle IB-skoler over hele verden. IB Skoleavgift er betalt til skolen og er ikke inkludert i YFU-programundervisningen. Disse kan variere fra € 7000 til € 20.000, avhengig av skolen.

Tospråklig skole: Studenter i det tospråklige skoleprogrammet har mulighet til å delta på en videregående skole hvor kurs er undervist i både italiensk og et andre språk. Studenter som velger å melde seg på et vitenskapsprosjekt på videregående skole, vil kunne velge mellom engelsk, kinesisk og spansk som sitt andre språk. Studenter som velger å melde seg på et klassisk spor av videregående skole, vil kunne velge mellom tysk og fransk som sitt morsmål. På dette programmet er de fleste klasser undervist på italiensk, men noen (historie, geografi, sport, etc.) blir undervist på andre språk. Tospråklig skolepengegebyr betales til skolen og inngår ikke i YFU-programmet undervisning. Disse kan variere fra € 500 til € 3000, avhengig av skolen.

Art High School: Studenter på high school-programmet vil bli registrert i en Liceo Artistico, hvor de vil ta standard videregående kurs i tillegg til flere kunstnerier på høyt nivå. Ingen tidligere kunstnerisk opplæring er nødvendig, men studenter som ikke har kunstklasser på sine siste transkripsjoner, må skrive inn et brev som forklarer hvorfor de er interessert i kunst og deltar på en kunsthøgskole. Studentene bør forvente å sende inn en portefølje på forespørsel.

Musikkhøyskole: Studenter i musikkhøgskolen vil bli registrert i en Liceo Musicale, hvor de vil ta standard videregående kurs i tillegg til flere høytliggende musikklasser. Ingen tidligere musikkopplæring er nødvendig, men studenter som ikke har musikkklasser på sine siste transkripsjoner, må sende inn et brev som forklarer hvorfor de er interessert i musikk og går på en musikkhøgskole. Opptakskrav varierer avhengig av skolen, og YFU vil være i kontakt etter at studentene har søkt om nødvendige tilleggsmaterialer. Kostnader for musikkforsyninger, instrumentutleie og aktiviteter er ikke inkludert i YFU-programundervisningen.

Valgfrie utflukter: Det vil være anledning til å delta på en valgfri tur hvert semester til en ekstra kostnad for studenten. Mer informasjon om beliggenhet, varighet og pris for denne turen vil bli tilbudt ved ankomst i Italia.

Tilleggsinformasjon

De fleste plasseringer for studenter kan forekomme i følgende fylker i Italia: Lombardia, Lazio, Sardinia, Sicilia, Marche, Toscana, Emilia Romagna og Veneto. Mens disse fylkene inkluderer store byer som Roma, Milano, Bologne, Pisa, Caligari, Catania , etc., plassering i fylket kan være hvor som helst, ikke nødvendigvis i byene selv.

Orienteringer: Alle studenter som søker semester eller årsprogram må være tilgjengelig for en obligatorisk 3-dagers Nasjonal Pre-Departure Orientation, som vanligvis foregår i midten av juli. Denne orienteringen er en nødvendig del av programmet med sikte på å forberede studentene på sin erfaring utenlands. Alle studentene vil delta i en lokal dags for lokal avgang før avreise i mai eller juni. Studentene vil delta i en orientering etter ankomst, samt en re-entry orientering, som begge er 3 dager lange og holdes i Milano. For heltårsstudenter vil en midtveisorientering også bli gitt. Generelt er det også gitt regionale orienteringer for studenter gjennom sine programmer, slik at de kan reflektere over sine erfaringer og møte med andre utvekslingsstudenter.

Undervisningen inkluderer

 • Plassering med en vertsfamilie
 • Påmelding i en lokal italiensk videregående skole
 • Flyplasstransport
 • Innenriks og internasjonal reise
 • Alle før avreise og etter ankomst orienteringer
 • Forprogrammert støtte av opplært YFU-stab
 • Støtte fra en YFU Italy Area Representative mens du er på programmet
 • Omfattende forsikring

Tilleggskostnader: For studenter som deltar i det år lange programmet til Italia, er det mulig å ta eksamen og motta en offisiell språksertifisering til en liten kostnad. Den "Permesso di Soggiorno" (Residence Permit) kreves for å studere i Italia vil koste en ekstra avgift. Programundervisning inkluderer ikke personlige penger. YFU Italia anbefaler at studentene planlegger rundt 200 € for hver måned de er på programmet.

Søknadsfrist

Søknadsfrist for alle vinter- og våravgangsprogrammer (januar-mars) er 1. oktober . Fristen for søknad om stipend er 1. desember . Fristen for alle sommer- eller høstavgangsprogrammer (juni-september) er 15. mars . Programmer kan fylle opp før fristen, så vi oppfordrer tidlig innsending!

Program undervist i:
Italiensk

Se 22 flere kurs fra Youth for Understanding USA »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
13,995 USD
Semesterprogram
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato