Les den offisielle beskrivelsen

Oppdag Kina og få en grundig utsikt over den fantastiske historien, kulturen og samfunnet i denne gamle sivilisasjonen!

Blikk

Stipend tilgjengelig

 • 7 - Epson America, Inc. Internasjonalt stipend
 • 385 - Holcomb
 • 378 - The Grand Forks Scheels Scholarship
 • 368 - YFU Community Grant
 • 384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

31. juli 2000 - 31. juli 2003. Universitetsår: 1. august 1994 - 1. august 2000. Sommerprogram: 1. juli 2000 - 1. juli 2003.

Studenter som ikke oppfyller dette alderskravet eller vil uteksaminere videregående skole før starten av programmet, vil bli vurdert for opptak fra tilfelle til sak.

 • Språk: Mandarin Kinesisk. Søkere for året og semesterprogrammer er pålagt å ha minimum 160 timer med kinesisk språkstudie ved ankomst. Det vil også være obligatorisk to-ukers kinesisk språk- og kulturkurs for års- og semesterstuderende. Dette kurset er inkludert i programundervisningen. Sommerstudenter er bare pålagt å kjenne kinesiske grunnleggende.
 • Host Family Placement: Studentene er vanligvis plassert i byområder og forsteder i Beijing, Shanghai, Tianjin, Jiangsu, Shenzhen og Shenyang. Studentene skal imidlertid være forberedt på å leve i en hvilken som helst region i landet.
 • Skole: Skolen er i økt fra tidlig september til slutten av juni.
 • Pastimes: Kampsport, bordtennis, svømming, basketball, fotball, badminton, musikk og besøker gallerier, museer og teatre.

Sommerprogram

Oppdag Kina: Beijing

Ditt 4-ukers eventyr i Kina begynner med en kort ankomstorientering, hvor du får en introduksjon til landet, skikker og livsstil. Du vil oppleve ekte kinesisk dagligliv ved å leve med en vertsfamilie, og dine språkkunnskaper vil bli styrket mens du kommuniserer med dine vertsfamiliemedlemmer!

Mens du bor i Beijing, vil du tilbringe morgenen nyter kinesiske kulturelle klasser, inkludert språkundervisning, kunst, kampsport og sport. Om ettermiddagen har du fri tid eller vil delta i aktiviteter organisert av YFU China. Studentene vil få en sjanse til å se steder av interesse i Beijing som The Great Wall, Tian'anmen Square, Den forbudte by og sommerpalasset under en hel dagsutflykt hver uke!

Etter tre og en halv uke i Beijing, får du muligheten til å reise til Shanghai for en 3-dagers kulturtur. Berømte steder som YFU-studenter besøker kan være People's Square, Shanghai Pudong New-området, Binjiang Park, Oriental Pearl Tower og Shanghai Museum. Du kan gå langs Huangpu-elven på kvelden og ta en utsikt over Bund. Etter den spennende kulturelle turen, kommer studentene tilbake til USA fra Shanghai.

Vennligst forstå at sommeren til Kina-programmene er underlagt avbestilling hvis minst 10 YFU-studenter ikke er oppfylt. YFU studenter inkluderer amerikanske søkere samt andre internasjonale YFU søkere.

Akademiske programmer

I løpet av din tid i Kina, vil du bo med en vertsfamilie og delta i en lokal kinesisk videregående skole. En del av din erfaring vil være:

High School: YFU USA studenter til Kina vil bli plassert i klasse 10 eller 11 i enten en vanlig videregående skole eller en teknisk og yrkesrettet høyskole avhengig av deres kinesiske evne. Kinesiske skoler har vanligvis strenge regler for sine studenter, og de har krav til studentenes fysiske utseende (ingen piercinger, ikke langt hår for gutter, og ingen perm for jenter.) Fysisk utdanning er svært oppmuntret. I mange fag arrangeres konkurranser årlig på alle nivåer for å oppmuntre studiestudier. Eksamen er utformet separat for vitenskaps- og kunststuderende.

Universitetsprogram: Universitetsprogrammet er perfekt for studenter som ønsker å forfølge videreutdanning i Kina. Dette programmet tilbyr bachelorer, mastere og ph.d. programmer til kvalifiserte studenter.

Programtilskudd: Studentene vil ha muligheten til å delta i en eller to selvbetjente turer i sin tid i Kina. Disse turene foregår vanligvis i oktober og juni, og det varer vanligvis ca 5 dager. Turen kan inkludere museumsturer, besøk til et berømt sted i Beijing, og besøk til provinsens hovedstad Kunming for å lære om den lokale minoritetsgruppen. Prisen på disse turene varierer mellom RMB 2000-4000 (ca. USD 300-600). På grunn av uventede omstendigheter kan det være endringer for valgfri tur.

Valgfrie utflukter: To valgfrie kulturreiser tilbys til studenter gjennom hele året. I begynnelsen av oktober vil studentene få muligheten til å ta en tur til Beijing og oppleve alt som den største byen i verden har å tilby. I slutten av juni vil studentene bli tilbudt en valgfri tur til Yunnan. Semesterstuderende vil kunne dra nytte av hvilken tur som tilbys under sitt program. Disse kulturelle turene vil koste en ekstra avgift fra $ 350 - $ 650. Valgfrie turer kan endres.

Undervisningen inkluderer

 • Plassering med en nøye valgt vertsfamilie
 • Påmelding i en lokal kinesisk videregående skole (unntatt sommerstuderende)
 • Flyplasstransport
 • Innenriks og internasjonal reise
 • Alle pre-avgangs- og post-ankomst orienteringer og språkleirer
 • Forprogrammert støtte av opplært YFU-stab
 • Støtte fra en representant for YFU-Kina-området når det er på program
 • Omfattende forsikring

For det kortsiktige sommerprogrammet må studenten ordne egen transport til Chicago O'Hare for internasjonal flytur.

Tilleggskostnader: Studentene vil være ansvarlige for personlig utgifter, skoleuniformer, lærebøker, lunsjer, transportkostnader og ekstra kinesisk språk veiledningskostnader om nødvendig. Studentene er også ansvarlige for deres medisinske utgifter, forsikringsgodtgjørelser og alle kostnader knyttet til å få visum. Programundervisning inkluderer ikke personlige penger. YFU Kina anbefaler at studentene planlegger ca. 1200 kroner per måned av deres program.

Tilleggsinformasjon

Orientering: Alle studenter som søker semester eller årsprogram må være tilgjengelig for en obligatorisk 3-dagers Nasjonal Pre-Departure Orientering som finner sted i midten av juli. Denne orienteringen er en nødvendig del av programmet med sikte på å forberede studentene på sin erfaring utenlands. Alle studentene vil delta i en lokal dags for lokal avgang før avreise i mai eller juni. Ved ankomst i Kina skal studentene delta på en 3-dagers ankomstorientering og kulturell tur i Beijing. Etter orienteringen vil du reise for å bli hos din faste vertsfamilie og ha et intensivt 2-ukers kinesisk språk- og kulturkurs. Under midtveisorienteringen vil du bo på et lokalt hotell eller med en vertsfamilie og nyte en kulturell og historisk tur i området. Ditt år vil bli avkortet med en re-entry orientering før du kommer tilbake til USA. Alle orienteringskostnader er inkludert i programundervisningen.

Søknadsfrist

Søknadsfrist for alle vinter- og våravgangsprogrammer (januar-mars) er 1. oktober . Fristen for søknad om stipend er 1. desember . Fristen for alle sommer- eller høstavgangsprogrammer (juni-september) er 15. mars . Programmer kan fylle opp før fristen, så vi oppfordrer tidlig innsending!

Program undervist i:
Kinesisk

Se 22 flere kurs fra Youth for Understanding USA »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
13,995 USD
Semesterprogram
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato