Les den offisielle beskrivelsen

"Estoy contento de haber venido a España" kan være ditt motto mens du er i Spania. Det betyr "Jeg er glad for å være i Spania." Som YFU-student blir du en del av en familie, går på skole og bor der lenge nok til å forstå hva det betyr å være spansk!

Blikk

Stipendier tilgjengelig

 • 385 - Holcomb
 • 378 - The Grand Forks Scheels Scholarship
 • 368 - YFU Community Grant
 • 384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

31. desember 2000 - 30. september 2003.

Studenter som ikke oppfyller denne alderskravet eller vil bli uteksaminert fra videregående skole før starten av programmet, vil bli vurdert for opptak fra tilfelle til sak.

 • Språk: Spansk. Ingen tidligere språkstudie er nødvendig.
 • Vertsfamilieplassering: Vertsfamilieplassering er over hele landet i både byer og landlige områder. Alle vertsfamilier er lokalisert i Santander for sommerens språk og kulturprogram. De fleste familiemedlemmer deler ansvaret for husholdningsoppgaver som å holde huset rent og tilberede middag. Din nye familie ville elske for deg å spørre hvordan du kan hjelpe, og de ser frem til middagen med deg for å vite hvordan dagen din var og for å bli kjent med din skikker og kultur.
 • Skole: Midt september til juni. En vanlig skoledag kan starte klokka 8:00 - 8:30 og slutter rundt klokken 14:00.
 • Turer: Valgfrie utdanningsturer er tilgjengelig mot et pristillegg. Santanderprogrammet inkluderer alle utflukter og aktiviteter.

Spansk språk og kulturprogram

Hvis du vil lære spansk, er det ikke noe bedre sted enn Spania, spesielt gjennom dette YFU-programmet! Dette intensive fire-ukersprogrammet tilbyr spanske (castilianske) klasser fire dager i uken om morgenen, og ettermiddag er det gratis å utforske og delta i gruppearrangementer. Du vil bo med en vertsfamilie i Santander, en gammel by og strandferiested i nord.

I tillegg til å bo hos en vertsfamilie, har studentene i løpet av de siste somrene muligheten til å oppdage rikdomene av historie og kultur som Spania har å tilby på utflukter til steder som Magdalena Palace Peninsula, den sjarmerende niende århundre landsbyen Santillana del Mar , og et valgfritt tyrefekter. Deltakere kan også tilbringe dagene på museer, et akvarium, et planetarium, botaniske hager og strender. I tillegg planlegges mange spennende aktiviteter under ditt opphold i Santander, inkludert salsa og merengue danseleser, en kunstklasse, tradisjonelle middager, shopping i de mange bymarkedene og romersk rutefottur. Klikk her for siste sommers Santander reiserute.

Akademiske programmer

I løpet av din tid i Spania, vil du bo hos en vertsfamilie og delta i en lokal videregående skole. En del av din erfaring vil være:

Skole: Spanskeskoler er akademisk utfordrende. Du finner deg selv å ta kurs med studenter som forbereder seg på universitetsutdanning. Studentene er vanligvis plassert i en "Instituto" og vil ha åtte obligatoriske emner, hvorav fire er felles for alle studenter, mens resten er spesifikk for læringssporet du velger. Du kan velge mellom fem spor: kunst, naturfag og helse, humaniora, samfunnsfag eller teknologi. De fleste skoler tilbyr vitenskap, humaniora og samfunnsvitenskap, mens svært få har kunst og teknologi banen (det er vanligvis spesialskoler for kunst eller teknologi). De fleste utvekslingsstudenter velger samfunnsvitenskapelig spor, da det er den mest interessante for dem og har det største utvalget av fag. Du lærer om spansk historie og litteratur, har muligheten til å jobbe med språkferdighet, og kanskje til og med studere et av de regionale språkene (hvis vertsfamilien bor i et område der det er et medoffisielt språk) - Baskisk, Katalansk , Galisisk eller valentinsk.

Merk: Studentene kan kanskje ikke motta et transkripsjon eller en karakteroppgave. Noen skoler er i stand til å utstede et bevis på deltagelse. Plassering på et bestemt karakternivå kan ikke garanteres.

Orienteringer: Alle studenter som søker semester eller årsprogram må være tilgjengelig for en obligatorisk 3-dagers Nasjonal Pre-Departure Orientation, som vanligvis foregår i midten av juli. Denne orienteringen er en nødvendig del av programmet med sikte på å forberede studentene på sin erfaring utenlands. Alle studentene vil delta i en lokal dags for lokal avgang før avreise i mai eller juni. Ved ankomst i Spania skal du delta i en 1-2 dagers ankomstretning i Madrid før du reiser til vertsfamilien din. Årsstuderende vil også bli invitert til å delta i en midtveisorientering, og alle studentene deltar på en re-entry orientering før avreise for å reflektere over deres erfaringer.

Tilleggskostnader: Noen studenter kan bli bedt om å delta på private skoler mot en ekstra kostnad avhengig av plasseringen og omstendighetene til vertsfamilien. Alle studenter skal være forberedt på å betale for lærebøker (ca. 250 euro) og skolekostnader. Studentene som sliter med det spanske språket kan bli bedt om å melde seg på supplerende språkveiledning.

Visainformasjon: Visumprosessen for års- og semesterstuderende kan være ganske komplisert. Studentene vil sannsynligvis bli pålagt å presentere sine visumansøkninger personlig, slik at de skal budsjettere for reiseutgifter til og fra det spanske konsulatet i deres jurisdiksjon. En kopi av passet ditt og en kopi av dine offisielle transkripsjoner festet med Haagens Apostille vil bli nødvendig flere måneder før avreise, da vår partner i Spania må begynne å jobbe med å skaffe visumdokumenter for deg. Studenter som søker å studere i Spania etter videregående opplæring, bør få lov til å få deres junior årlige transkripsjoner legalisert.

Studenter som bor i Spania i mer enn 180 dager vil trenge en FBI Bakgrunnskontroll, som skal sendes så snart deltakelsen er bekreftet i programmet. Hvis du ikke gjør det, kan det føre til forsinkelser som begynner visum søknadsprosessen, eller kan til og med bety at du ikke kan få visumet i tide til å avreise. Du vil sannsynligvis bli pålagt å presentere visumsøknaden din personlig, og du bør budsjett for reiseutgifter til og fra konsulatet ditt hvis det ikke er lokalisert i nærheten. Din Admissionsrådgiver kan gi ytterligere informasjon om visumprosessen.

Undervisningen inkluderer

 • Plassering med en vertsfamilie
 • Påmelding i en lokal spansk videregående skole (eller språkklasser for studenter på Santander-programmet)
 • Flyplasstransport
 • Innenriks og internasjonal reise
 • Alle før avreise og etter ankomst orienteringer
 • Forprogrammert støtte av opplært YFU-stab
 • Støtte fra en YFU Spania Area Representant mens du er på programmet
 • Omfattende forsikring

Programundervisning inkluderer ikke personlige penger. YFU Spania anbefaler at studentene planlegger rundt € 120 for hver måned at de er på programmet.

Søknadsfrist

Søknadsfrist for alle vinter- og våravgangsprogrammer (januar-mars) er 1. oktober . Fristen for søknad om stipend er 1. desember . Fristen for alle sommer- eller høstavgangsprogrammer (juni-september) er 15. mars . Programmer kan fylle opp før fristen, så vi oppfordrer tidlig innsending!

Program undervist i:
Spansk

Se 22 flere kurs fra Youth for Understanding USA »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
15,995 USD
Årsprogram
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato