Les den offisielle beskrivelsen

Thailand er kjent som Smileland, Thailand er full av tradisjon og eventyr - enten det går gjennom skogene på en elefant, tar en tur nedover elven Chao Praya, besøker badebyene, eller bare mediterer på Wat Pho, Thailand har noe for alle!

Blikk

Stipendier tilgjengelig

 • 385 - Holcomb
 • 378 - The Grand Forks Scheels Scholarship
 • 368 - YFU Community Grant
 • 384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

1. juni 2000 - 31. mai 2003. Frivillighetsprogram: 1. juni 1996 - 31. mai 2000. Studenter som ikke oppfyller dette alderskravet eller vil bli utdannet fra videregående skole før starten av programmet, vil bli vurdert for opptak på en Fra sak til sak.

 • Språk: Thai. Tidligere språkstudie er ikke nødvendig. Studentene vil få en introduksjon til det thailandske språket under orienteringen etter ankomsten. Ytterligere språkopplæring arrangeres av enkelte vertsskoler.
 • Vertsfamilieplassering: I Thailands 76 provinser kan plassering ligge i byområder, forsteder, småbyer eller landlige omgivelser. Studenter som søker om frivillighetsprogrammet, kan plasseres med enten en vertsfamilie eller kan bo på arbeidsstedets innkvartering, for eksempel en sovesal, et pensjonat, en service leilighet eller andre som kan leveres av arbeidsstedet.
 • Skole: Studenter på årsprogrammet går i skole fra juni til begynnelsen av mars. Studentene på sommerprogrammet går i skole fra slutten av juni til juli.

Sommerprogram

Oppdag Thailand

Dette 6-ukers sommerprogrammet lar deg helt fordype deg i den thailandske kulturen. Du vil bo hos en vertsfamilie og ha muligheten til å besøke skolen med lokale thailandske studenter. Studentene kan også få muligheten til å oppleve et annet samfunn enn det samfunnet din vertsfamilie lever i i omtrent en uke. Dette vil gi studentene en sjanse til å oppleve en annen kultur i Thailand.

Akademisk Program

I løpet av ditt semester eller år i Thailand, vil du bo hos en vertsfamilie og delta i en lokal videregående skole. En del av din erfaring vil være:

Skole: Du vil delta på en lokal thailandskole, hvor du vil bli plassert i klasse 10, 11 eller 12, avhengig av skolen. Nødvendige klasser inkluderer thailandsk språk, samfunnsfag og kroppsopplæring. Som utvekslingsstudent har du mange valgfag som engelsk, historie, thailandsk musikk, thailandsk dans, thailandsk matlaging, kunst og håndverk, kunstig blomstring, sverdkamp, ​​Muay Thai (Thai boksing), religion, meditasjon , og mange andre avhengig av skolen. I engelskklassen vil du sannsynligvis bli ansett som gjestens høyttaler og bedt om å hjelpe læreren. Skoleugen er mandag til fredag, og klassene holdes vanligvis fra kl. 07.30 til 15.30. Thai studenter må også ha uniform på skolen, så elevene kan enten ha en uniform som leveres av vertsfamilien, eller elevene må kjøpe dem alene, og familien vil bidra til å finne den rette uniformen for deg!

Ekstra kursstudenter: YFU-studenter oppfordres til å bli involvert i sine lokalsamfunn ved å bli med i akademiske, idretts- eller fritidsklubber som møter under og etter skolen.

Utflukter: I tidligere år har studentene hatt mulighet til å delta på en ekskursjon for de siste fem dagene av programmet. Aktiviteter har inkludert å utforske den nordlige regionen - å reise til Chiang Mai, "Rose of the North", delta på en elefant leir, og besøke en vakker strand resort!

Gap Year Volunteer Program

Studenter på gapet år frivillig programmet må være minst 18 år å delta. Som frivillig i Thailand, vil du enten bo hos en lokal vertsfamilie eller i losji som vil bli arrangert av arbeidsstedet som du vil være frivillig med. Disse overnattingsstedene kan inkludere sovesal, gjestehus eller serviceleiligheter.

Frivillig arbeid: Mulige alternativer inkluderer undervisning i engelsk, arbeid med funksjonshemmede barn og andre typer samfunnstjeneste for lokalbefolkningen. Du vil være i stand til å velge innenfor søknaden hvilke typer samfunnstjeneste du er mest interessert i, og så velger YFU Thailand noen få potensielle arbeidsplasser for deg. Du kan ha muligheten til å oppleve mer enn én arbeidsplass under oppholdet.

Program tillegg: Studenter som ønsker å delta i frivillig programmet kan også velge å legge til på et ekstra frivillig prosjekt til deres program. Dette prosjektet kan være i 2-4 uker i oktober, hvor elevene kan oppleve et annet samfunn i Thailand, og gjør frivillig arbeid på et annet sted for denne perioden.

Undervisningen inkluderer

 • Plassering med en vertsfamilie
 • Påmelding i en lokal thailandsk videregående skole
 • Flyplasstransport
 • Innenriks og internasjonal reise
 • Alle før avreise og etter ankomst orienteringer
 • Forprogrammert støtte av opplært YFU-stab
 • Støtte fra en YFU Thailand Area Representative mens du er på programmet
 • Omfattende forsikring

Programundervisning inkluderer ikke personlige penger. YFU Thailand anbefaler at studentene planlegger rundt $ 150 for hver måned at de er på programmet.

Tilleggsinformasjon

Orienteringer: Alle studenter som søker semester eller årsprogram må være tilgjengelig for en obligatorisk 3-dagers Nasjonal Pre-Departure Orientation, som vanligvis foregår i midten av juli. Denne orienteringen er en nødvendig del av programmet med sikte på å forberede studentene på sin erfaring utenlands. Alle studentene vil delta i en lokal dags for lokal avgang før avreise i mai eller juni. Alle orienteringskostnader er inkludert i programundervisning. Når du ankommer i Thailand, vil du begynne med en fire dagers orientering i Bangkok. Du vil også delta i tre-til-fire dagers midtveis orientering i oktober. Du vil fullføre oppholdet ditt med en re-entry orientering i fire eller fem dager i mars. Alle orienteringskostnader er inkludert i programundervisning.

Tilleggskostnader: Undervisning dekker kostnadene ved skolens innmelding, men studentene skal være forberedt på å betale for skolelever, skoleuniform og eventuelle transportkostnader til skolen.

Visa Informasjon: YFU Thailand vil trenge en kopi av passet ditt tidlig i opptaksprosessen for å begynne å forberede visumdokumenter for deg. Hvis du ikke har pass på det tidspunktet du sender inn søknaden din, eller du vil forny passet ditt før du reiser til Thailand, må du starte denne prosessen umiddelbart ved søknad med YFU.

Søknadsfrist: Søknadsfrist for alle vinter- og våravgangsprogrammer (januar-mars) er 1. oktober. Fristen for å søke stipend er 1. desember. Fristen for alle sommer- eller høstavgangsprogrammer (juni-september) er 15. mars. Programmer kan fylle opp før fristen, så vi oppfordrer tidlig innsending!

Program undervist i:
Thai

Se 22 flere kurs fra Youth for Understanding USA »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Heltid studier
Pris
13,995 USD
Semesterprogram
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato