Les den offisielle beskrivelsen

Tyskland er et fantastisk vakkert land med en unik og mangfoldig moderne kultur i hver tur. Mange utvekslingsstudenter har vært glade for å ringe Tyskland hjem!

Blikk

Stipendier tilgjengelig

 • 374 - Alexander Voigt Memorial Scholarship
 • 64 - Chevron Corporation Stipendium
 • 115 - Ungdomsutveksling for kongress-forbundstiden
 • 7 - Epson America, Inc. Internasjonalt stipend
 • 358 - Goethe Institut - PASCH Stipendium
 • 385 - Holcomb
 • 378 - The Grand Forks Scheels Scholarship
 • 368 - YFU Community Grant
 • 384 - YFU Financial Aid Fund
 • 273 - YFU Stiftung
 • 305 - YFU Stipendium Program til Tyskland

Alderkrav

Vårt avgang: 1. oktober 1999 - 15. januar 2003. Sommerapprogram: 1. april 2000 - 31. desember 2003. Fall avgang: 1. april 2000 - 1. august 2003.

Studenter som ikke oppfyller denne alderskravet eller vil bli uteksaminert fra videregående skole før starten av programmet, vil bli vurdert for opptak fra tilfelle til sak.

 • Språk: Tysk. Tidligere språkstudie er ikke nødvendig. Års- og semesterstuderende deltar i en 3 ukers orientering og intensivt språkkurs (OLC) for å bidra til å utvikle tysk språkferdighet.
 • Vertsfamilieplassering: Studentene er plassert over hele Tyskland, vanligvis på landsbygda, småbyer (opptil 30 000 personer) eller mellomstore byer (mellom 31 000-125 000 personer). Svært få studenter er plassert i større byer. Et sjarmerende aspekt av tysk familieliv er tradisjonen for at familiemedlemmer og venner kommer over om ettermiddagen for te eller kaffe. Dette er den perfekte muligheten til å bli kjent med din nye vertsfamilie og venner.
 • Skole: Begynner i midten av august eller begynnelsen av september og slutter mellom midten av juni og begynnelsen av juli.
 • Pastimes: Sports klubber, musikk klubber, fotball, fotturer, camping og reiser.

Sommerprogrammer

Utforsk Tyskland i sommer gjennom en ukes Berlin-kulturtur og fire ukes opphold i en annen del av landet. Ved ankomst i Berlin vil studentene bli med i en gruppe YFU-studenter fra hele verden med en rekke orienteringsaktiviteter, byturer, museums- og minnesbesøk og lokale kulturaktiviteter. Studentene vil da fortsette å bo hos vertsfamilier i hele Tyskland for å oppleve hverdagen og delta i skolen i opptil 3 uker. Programmet slutter med et annet to-dagers seminar i Berlin før du kommer hjem.

Akademiske programmer

Tyskland har en rekke kulturmuligheter og en vertsfamilie som venter på å dele dem med deg! Som utvekslingsstudent til Tyskland vil en del av din erfaring være:

Skole: Som student i Tyskland kan du bli plassert i et gym eller gesamtschule. De fleste studenter skal delta på et gym, som forbereder studentene for inngang til det tyske universitetssystemet. Gymnasier har et sett av kjerneklasser (matematikk, vitenskap, språk, samfunnsvitenskap) suppleret med valgfag. På skolen kan studentene delta i utdanning, kunst (teater, musikk og fotografering), dataprosjekter og andre arrangementer. YFU-studenter bør være forberedt på muligheten for å delta i klasser i en klasse eller to lavere enn deres amerikanske karakternivå. Studenter i Tyskland tilbringer det siste året med videregående skole som utarbeider utelukkende for tyske høyskoler, slik at YFU-studenter vanligvis ikke går på klasser på dette nivået.

Ekstrakurver: Utenfor skolen er de fleste tyske ungdommer involvert i organisasjoner som idrettsforeninger, kirke og samfunnsutdanningssentre. Utvekslingsstudenter oppfordres til å dra nytte av de ekstracurricular aktivitetene som tilbys i deres lokalsamfunn.

Tilleggsinformasjon

Orienteringer: Alle studenter som søker semester eller årsprogram må være tilgjengelig for en obligatorisk 3-dagers National Pre-Departure Orientation, som vanligvis foregår i midten av juli eller tidlig i desember. Denne orienteringen er en nødvendig del av programmet med sikte på å forberede studentene på sin erfaring utenlands. Alle studentene vil delta i en lokal dags for lokal avgang før avreise i mai eller juni. Alle orienteringskostnader er inkludert i programundervisning. Årsstudenter vil delta i en midtveisorientering, holdt i ulike byer som München, Dresden, Hamburg og Berlin. Midtveisretningen vil være seks dager, og hver orientering gir en flott mulighet til å møte andre YFU-studenter og utforske tysk historie, kultur og politikk. Før de returnerer hjem, skal studentene også delta i en to-dagers regional re-entry orientation. Disse orienteringene er også inkludert i programundervisningen.

Viktig informasjon: Studenter som tidligere har deltatt i semester eller årskurs i et annet land, er ikke kvalifisert for et år eller et semesterprogram i Tyskland. I tillegg bør søkere være oppmerksom på at røyking er forbudt for alle under 18 år i Tyskland. Studenter som går til et hvilket som helst Tyskland-program trenger ikke å få visum før avreise. YFU USA-utvekslingsstudenter vil søke om oppholdstillatelse i Tyskland ved hjelp av YFU Germany og deres vertsfamilier.

"Det er visse erfaringer i livet som ser ut til å sette scenen for alt som følger. Å motta konferansen for Bundestag Youth Exchange Scholarship var den erfaringen. Alt som jeg oppnådde til dette punktet, ville ikke vært mulig, kunne ikke vært forestilt om Jeg hadde ikke studert i utlandet i Tyskland! " - Miranda, Tyskland 2013

Undervisningen inkluderer

 • Plassering med en nøye valgt vertsfamilie
 • Påmelding i en lokal tysk videregående skole (unntatt sommerstuderende)
 • Flyplasstransport
 • Innenriks og internasjonal reise
 • Alle før avreise og etter ankomst orienteringer
 • Forprogrammert støtte av opplært YFU-stab
 • Støtte fra en YFU Germany Area Representative mens du er på programmet
 • Omfattende forsikring

Ekstra kostnader: lærebøker, skolepenger og transport til skolen er ikke inkludert i programundervisning og varierer avhengig av hvor studentene er plassert. Programundervisning inkluderer ikke personlige penger. YFU Tyskland anbefaler at studentene planlegger rundt € 120 for hver måned at de er på programmet.

Søknadsfrist

Søknadsfrist for alle vinter- og våravgangsprogrammer (januar-mars) er 1. oktober . Fristen for søknad om stipend er 1. desember . Fristen for alle sommer- eller høstavgangsprogrammer (juni-september) er 15. mars . Programmer kan fylle opp før fristen, så vi oppfordrer tidlig innsending!

Program undervist i:
Tysk

Se 22 flere kurs fra Youth for Understanding USA »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
13,995 USD
Semesterprogram
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato