Les den offisielle beskrivelsen

Programmet

CEFAM-studiet i utlandet gir studentene mulighet til å bo i Frankrike i et år, et semester eller en måned mens de forfølger sin høyskoleutdanning.

Hos CEFAM læres alle kurs på engelsk av professorer med avanserte utdannelsesgrader og betydelig erfaring i sitt fagområde. CEFAM-studenter drar nytte av et nært arbeidsmiljø og høyt professor-student kontaktforhold for å sikre optimale forhold for en forretningsopplæring i en internasjonal setting.

Ved elevers ankomst i Lyon arrangerer CEFAM en orienteringsøkt som dekker ulike temaer, inkludert CEFAMs faglige regler, helseforsikring, innkvartering, semesterkalender og kulturjustering. Orienteringsøkten er etterfulgt av en velkomstmiddag med CEFAM-ansatte og studenter.

Hvert semester, CEFAM studenter frivillig til å bli en studie i utlandet liaisons for den nye studere i utlandet studenter. Deres rolle er å hjelpe elevene til å bosette seg i sine nye liv hos CEFAM og i Frankrike ved å bistå dem i deres daglige rutiner og svare på spørsmålene sine.


Akademisk informasjon

CEFAM-programmet følger den amerikanske liberale kunsttradisjonen i utdanning og tilbyr både forretnings-og ikke-forretningsmessige kurs. Kreditt opptjent på CEFAM kan overføres til sine partneruniversiteter i USA.

CEFAM-studiet i utlandet omfatter franske språklasser med fokus på uttale, ordforråd, grammatikk og muntlig uttrykk i samsvar med studentens nivå. Alle våre studier i utlandet studerer også et fransk kultur- og sivilisasjonskurs for å gi noe innblikk i Frankrike, dets folk og dets kultur.

Heltidsstudium i utlandet studenter på CEFAM må ta minst fire klasser per semester (den normale belastningen er fem), inkludert:

  • 3 kreditt fransk språkkurs
  • 1 kreditt fransk kultur klasse

CEFAM vil registrere studenter for klasser basert på informasjonen kommunisert til vår administrasjon av studentens hjemmekuniversiteter. Eventuelle endringer etter dette punktet skal kommuniseres til CEFAM ved universitetets akademiske rådgivere eller studieavdelingen i utlandet.


Brosjyre


Aktiviteter og besøk

Aktiviteter og besøk er organisert gjennom hele semesteret, og gir studentene sjansen til å føle seg hjemme i Lyon og bli kjent med andre deler av Frankrike under oppholdet.

Besøk inkluderer vanligvis en dagstur til Annecy kjent for sin vakre innsjø eller til Beaune, en pen by i den velkjente vinfremstillingsregionen i Burgund. Også, en del av programmet er vin og ost smaker hendelser, en tur til Lyon og en velkommen middag å samle alle nye studere i utlandet studenter.

CEFAM arrangerer hvert år et Halloween-fest og en Thanksgiving-middag, som bringer CEFAM-ansatte, fakultet og studenter sammen for disse tradisjonelle amerikanske feiringen.


Overnattingssteder

Studentene kan velge mellom 2 typer overnattingsmuligheter: enkelt leiligheter og homestay.

Enkle leiligheter ligger i en moderne bolig som har en ideell beliggenhet 10 minutter fra sentrum av Lyon og 20 minutter fra CEFAM med metro.

Studentene kan også velge å oppleve livet i en fransk familie hvis de virkelig ønsker å bli nedsenket i den franske livsstilen. De vil bo hos en godkjent fransk familie i Lyon og dele familiens liv, mat og språk. Pakken er fleksibel, og tilbyr overnatting pluss opptil 7 frokoster og middager per uke.


Home University Academic Advisor

Under CEFAM vil studentene ta kurs som har blitt forhåndsgodkjent av sine akademiske rådgivere på deres hjem universiteter. Det er studentens ansvar å møte sin akademiske rådgiver når man søker på CEFAM og diskutere semesteret utenlands kursregistrering i detalj; De bør også bekrefte på forhånd og skriftlig hvilke emner som er valgfag og hvilke som er grader.

Studentene anbefales også å huske at minimum 12 studiepoeng er nødvendig for å opprettholde et studentvisum i Frankrike.


kostnader

Undervisningskostnad: 260 € / amerikansk kreditt

Studentene må ta minst 12 studiepoeng for å være heltidsstudenter.

bolig:

  • Enkeltleilighet: 3 240 € / semester
  • Vertsfamilie: 4 520 € / semester

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra CEFAM French-American Business School »

Sist oppdatert July 18, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Kontakt skolen
sep. 2, 2019
Duration
1 semester
Heltid studier
Pris
3,120 EUR
Undervisningskostnad: 260 € per amerikansk kreditt. Studentene må ta minst 12 studiepoeng for å være fulltidsstudenter.
Deadline
Kontakt skolen
Juni 1, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
april 26, 2020
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2, 2019
Sluttdato
des. 13, 2019
Søknadsfrist
Juni 1, 2019
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
april 26, 2020

sep. 2, 2019

Location
Søknadsfrist
Juni 1, 2019
Sluttdato
des. 13, 2019