Dette programmet er utviklet for avansert nivå studenter som ønsker å forberede seg adgang til et amerikansk universitet, for å forfølge en akademisk karriere, eller bare for å forbedre deres generelle akademisk engelsk. Det anbefales også for de med et høyt nivå av engelsk som søker utfordrende kurs som inneholder aktuelle tema i flere fagområder.

Universitetet Forberedelse Program er en tolv ukers super intensivkurs. Studentene må gjennomføre BSML nivå 311, eller har fullført et avansert nivå på en annen skole for å være kvalifisert for det.

I dette programmet, blir elevene introdusert til college-nivå tekster og oppgaver. Det legges vekt på leseforståelse, essayskriving, og akademisk vokabular. Mens lære hvordan du gjør lese- og skriveoppgaver, studenter fortsette å forbedre sin flytende i engelsk ved å lage presentasjoner, lære å stille spørsmål på riktig måte, og jobber sammen med klassekamerater på team prosjekter. Eteriske studieteknikk som notatskriving og oppsummer inngår også i kurset.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Boston School of Modern Languages »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
12 - 36 uker
Deltid
Heltid studier
Pris
330 USD
Starter på $ 330 per uke
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato