Les den offisielle beskrivelsen

Hjem til hovedkvarteret til Den europeiske union og NATO, gir Belgia deg en sjanse til å fordype deg i historien, kulturen og epicentret i dagens globale samfunn.

YFU Belgia er representert av to kontorer, en for den fransktalende delen av landet og den andre for nederlandsktalende. YFU Belgia-Wallonia er det fransktalende programmet, og det gir en spesiell mulighet til å utvikle franskmennene mens du utforsker belgisk liv og kultur. Dette programmet krever to tidligere år med utdanning på fransk. Studenter som ikke oppfyller dette kravet kan aksepteres på betinget måte av å bevise sin språklige forståelse på andre måter.

Blikk

Stipend tilgjengelig

 • 385 - Holcomb
 • 384 - YFU Financial Aid Fund

Alderkrav

15. februar 2001 - 15. august 2003. Studenter utenfor alderskriteriet vil bli vurdert for innrømmelser i hvert enkelt tilfelle.

 • Språk: Fransk. Studentene må ha enten tatt to års fransk i videregående skole eller bestå en nettspråketest.
 • Host Family Placement: Studentene er vanligvis plassert i forstadsområder eller i landsbyer.
 • Skole: Utdanning anses veldig viktig og utdanningsnivået er i Belgia i dag er en av de høyeste i Europa. I belgiske skoler kan du studere språk, matematikk, naturvitenskap, historie, økonomi, geografi og samfunnsfag.

Akademiske programmer

Skole: Med sin 99% literacy rate, er Belgia ingen pushover når det gjelder skolegang. Belgia er rangert som 16. av Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) når det gjelder utdanning, og viser at den har toppkvalitetslærere og skoler. Utdanningssystemet er delt mellom et statssystem og et privat, for det meste katolske system, som begge er gratis. Mens innfødte belgier kan velge mellom teknisk, yrkesrettet eller kunstnærskole, vil de fleste YFU-studenter bli påmeldt i videregående opplæring.

Ekstra kurslære: De fleste belgiske videregående skoler tilbyr ikke ekstra-kurrikulære aktiviteter. YFU-studenter oppfordres imidlertid til å bli med i idrett, klubber eller lag i deres lokalsamfunn for å bli involvert og møte lokalbefolkningen!

Spesielle programtilbud: Studenter på det år lange programmet inviteres til å delta på en kulturell tur til Paris i februar / mars. For noen dager i karnevalferdighet får studentene muligheten til å møte andre internasjonale studenter og utforske sammen. Det er også en mulighet til å bli med på en dagstur til Köln, Tyskland der elevene besøker det berømte tyske julemarkedet.

Tilleggsinformasjon

Orienteringer: Alle studenter som søker semester eller årsprogram må være tilgjengelig for en obligatorisk 3-dagers National Pre-Departure Orientation, som vanligvis holdes i midten av juli. Denne orienteringen er en nødvendig del av programmet ditt for å forberede deg på opplevelsen din i utlandet. Alle studentene vil delta i en lokal dags for lokal avgang før avreise i mai eller juni. Belgia Wallonia tilbyr tre orienteringer i landet; "Orientering etter ankomst", "oppfølging" og "re-entry" for å støtte sine studenter og vertsfamilier gjennom hele programmet.

Visainformasjon: Informasjon om visum og andre innvandringsprosesser vil bli gitt ved innmelding. For å lære mer, kan du besøke ambassadens hjemmeside her: http: //www.diplobel.us/

Tilleggskostnader: Skoleuniformer, lærebøker og annet skolemateriale er ikke inkludert i programundervisningen. Programundervisning inkluderer ikke personlige penger. YFU Belgium anbefaler at studentene planlegger rundt € 150-200 for hver måned at de er på programmet.

Undervisningen inkluderer

 • Plassering med en vertsfamilie
 • Påmelding i en lokal belgisk videregående skole
 • Flyplasstransport
 • Innenriks og internasjonal reise
 • Alle før avreise og etter ankomst orienteringer
 • Forprogrammert støtte av opplært YFU-stab
 • Støtte fra en YFU Belgia-områdesrepresentant mens du er på programmet
 • Omfattende forsikring
Program undervist i:
Fransk

Se 22 flere kurs fra Youth for Understanding USA »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
15,995 USD
Fransk år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato